20.03.2010 tek gece konaklamalı fahri otel +ulaşım+2 tam gün ağaoğlu liftleri 175 tl - Sayfa 2
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: 20.03.2010 tek gece konaklamalı fahri otel +ulaşım+2 tam gün ağaoğlu liftleri 175 tl

Standart Cevap: 20.03.2010 tek gece konaklamalı fahri otel +ulaşım+2 tam gün ağaoğlu liftleri 175 tl

Alıntı OnBoard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,biz 3 arkadaş turunuza katılmayı düşünüyoruz da,
    ağaoğlu skipasslerinde lift sınırı var mı?
    kuşaklıkaya/belvü/cennetkaya hepsinde geçiyor dimi?
    bide ödeme KK ile olabiliyor mu?
    Lift sınırı yok hepsinden geçiyor vereceğimiz pass , ödeme havale -eft rica ediyorum ayrıca araç kapanmak üzere ofisimizi arayarak rezervasyonunuzu lütfen kesinleştirin katılmayı düşünüyorsanız.

Standart Cevap: 20.03.2010 tek gece konaklamalı fahri otel +ulaşım+2 tam gün ağaoğlu liftleri 175 tl

Alıntı SİS TURİZM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lift sınırı yok hepsinden geçiyor vereceğimiz pass , ödeme havale -eft rica ediyorum ayrıca araç kapanmak üzere ofisimizi arayarak rezervasyonunuzu lütfen kesinleştirin katılmayı düşünüyorsanız.
    teşekkürler,rezervasyon için arayacağım
    Egemen Koç / Flow

Alıntı OnBoard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler,rezervasyon için arayacağım
    ben teşekkür ederim iyi günler diliyorum.

Aracımız satışa kapanmıştır ,gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür eder iyi günler dilerim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Bu Konudaki Etiketler