21 Mart Pazar İzmir-Uludağ Günübirlik (EGESNOW) - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 21 Mart Pazar İzmir-Uludağ Günübirlik (EGESNOW)

Standart Cevap: 21 Mart Pazar İzmir-Uludağ Günübirlik (EGESNOW)

Baştan yazıyorum...

21 MART PAZAR GÜNÜBİRLİK İZMİR-ULUDAĞ
    CTESİ GECE 02:00 DE İZMİRDEN HAREKET.

2009 MODEL VW VOLT İLE ULAŞIM + 1 GUN SINIRSIZ AĞAOĞLU SKIPASS 100 TL.

SKIPASSIMI BEN KENDİM HALLEDERİM DİYENE SADECE ULAŞIM 60 TL.

Gelmek isteyen arkadaşlar kendilerini listeye ekleyebilrler ve bana özelden gsm numaralarını gonderirlerse sevinirim.

KATILIMCI LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİ;

1-Göksel
    2-Gökhan
    3-Adem
    4-EmreGüzel
    5-EmreGüzel
    6-koray(amoka84)
    7-Tuğçe
    8-Elif
    9-Mehmet
    10-Kagan(kagan35)
    11-Ozge

yarın ogleden sonra pistten alacağımız haberlere göre de turu netleştiricez.

Arkadaşlar merhaba size üzücü haberlerim var.

Biraz önce uludağ da bir arkadaş ve telesiejde görevli bir kişi ile görüştüm.

"Havanın bugun cok guzel ve sıcak oldugunu ancak sıcaklık yuzunden karın iyice yumuşamaya başladığını soylediler." Her yerden su akıyormuş.

Geçen hafta gelenler bilir kuşaklıkaya dışındaki pistler oldukça bozuktu. Bu hafta sıkıntımız hem hava daha sıcak pistler iyice yumuşayacak hem de pistler yoğun kullanıldıgı içinde pazar gününe berbat bir pist ortamı olması sözkonusu.

Bana söyledikleri "bugun bile pistler bu saatte (10:00 da konuştuk) bu haldeyken bir de öğlene dogru ve sonrasında sıcaklık arttıkça iyice kötüleşir."

"Yarın için de keyif almazsınız dediler."

Hatta bir arkadaşta yorumlarını yazmış

http://www.kartutkusu.com/bursa-ulud...k-merkezi.html

Bunun üzerine bende bu hafta sonu Uludağa gitmeyi riskli görüyorum.

İllede gidelim der iseniz gideriz. Ancak kaliteli bir kar yok keyif alamadan da dönebiliriz. Ben pistlerin bu denli kötü olabileceğini düşünmüyordum. Ama maalesef son durum bu.

Kar kalınlığı yeterli ama kalitesi için aynı şeyi söylemek imkansız.

Sanırım sezon kapandı. Bu sene de buraya kadarmış.

Alıntı goxel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba size üzücü haberlerim var.

Biraz önce uludağ da bir arkadaş ve telesiejde görevli bir kişi ile görüştüm.

"Havanın bugun cok guzel ve sıcak oldugunu ancak sıcaklık yuzunden karın iyice yumuşamaya başladığını soylediler." Her yerden su akıyormuş.

Geçen hafta gelenler bilir kuşaklıkaya dışındaki pistler oldukça bozuktu. Bu hafta sıkıntımız hem hava daha sıcak pistler iyice yumuşayacak hem de pistler yoğun kullanıldıgı içinde pazar gününe berbat bir pist ortamı olması sözkonusu.

Bana söyledikleri "bugun bile pistler bu saatte (10:00 da konuştuk) bu haldeyken bir de öğlene dogru ve sonrasında sıcaklık arttıkça iyice kötüleşir."

"Yarın için de keyif almazsınız dediler."

Hatta bir arkadaşta yorumlarını yazmış

http://www.kartutkusu.com/bursa-ulud...k-merkezi.html

Bunun üzerine bende bu hafta sonu Uludağa gitmeyi riskli görüyorum.

İllede gidelim der iseniz gideriz. Ancak kaliteli bir kar yok keyif alamadan da dönebiliriz. Ben pistlerin bu denli kötü olabileceğini düşünmüyordum. Ama maalesef son durum bu.

Kar kalınlığı yeterli ama kalitesi için aynı şeyi söylemek imkansız.

Sanırım sezon kapandı. Bu sene de buraya kadarmış.

Arkadaşlar, 3 arkadaşımız bu son hava durumları yuzunden gelmekten vazgeçti. Bu haftaki organizasyonumuzu pist ve hava şartları yuzunden iptal etmek zorunda kaldık.

gokselcim gecen haftadan sonra uludag planlari fazla iyimser bir dusunceydi bence,gecen haftadan belli etmisti cunku :(
    Karsiyaka

allah haretsin bu karı işallah.
    kardeşim pekiii,sarıkamış için ne dersiniz?

Alıntı emresen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gokselcim gecen haftadan sonra uludag planlari fazla iyimser bir dusunceydi bence,gecen haftadan belli etmisti cunku :(
    Haklısın emre. Kardeşim uludağdaydı geçen hafta. Çarşamba onlar ayrılırken kar yağmaya başlamış o umutlandırmıştı beni biraz. Bir de 3-4 arkadaşım ve nilayın gazına geldim :001_smile:. Bu sene baya gittik geldik eğlendik güzel geçti sezon ama yine de doymuyor insan.

Adamlar napıo bak yurtdışında link:http://www.kartutkusu.com/kar-bitti-...akineleri.html
    Konu goxel tarafından (20-03-2010 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.

Alıntı dynemo5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah haretsin bu karı işallah.
    kardeşim pekiii,sarıkamış için ne dersiniz?
    2 gun izin almak gerekiyor mehmetcim. Bana izin vermiyolar kış aylarında. çok gelmek isterim yoksa.

Alıntı murat82li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otobusteyz simdi,kalkmak uzere,kalan karı bız tukettık dıyebılırım,pazara sızı yagmazsa kı yagmayacak cok kotu bır pıst beklıyor,favorı hala cennetkaya,ama dedgm gıbı karlar erıo sezon cumaretesı yanı bugun kapanmıstır bence duyurulur, havada sıcaktı tısortle bıle usumedım,yıne cok eglencelıydı hersey,darkmafıa ve aılesı 10numara,darkskym super,narcıcegı canlısıyla tanıstık ve memnun oldum,ve bızı yaratan adam ısmaıl abı,bır eksık karkedısıydı , kasımda gorusmek uzere
    sanırım dogru bir karar verdik...

Alıntı goxel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın emre. Kardeşim uludağdaydı geçen hafta. Çarşamba onlar ayrılırken kar yağmaya başlamış o umutlandırmıştı beni biraz. Bir de 3-4 arkadaşım ve nilayın gazına geldim :001_smile:. Bu sene baya gittik geldik eğlendik güzel geçti sezon ama yine de doymuyor insan.

Adamlar napıo bak yurtdışında link:http://www.kartutkusu.com/kar-bitti-...akineleri.html
    Hay allah ya... :( ben kaymaya doydum sarikamista ama hafta h.sonu son bir kapanış yaparız diyordum geçen sene oldugu gibi.Hiç mi şans yok haftaya için? soğuma egrisi filan,yeni ani bir kar yağışı vs ? umut umuttur
    Goksel bu mevsimde kaymaya ancak yurt dışına gidilir,benim arkadaslar avusturya ya gidiyorlar.Olmadı seneye bir yurt dışı patlatalım bu tarihlerde
    nilay

Alıntı NilayKar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay allah ya... :( ben kaymaya doydum sarikamista ama hafta h.sonu son bir kapanış yaparız diyordum geçen sene oldugu gibi.Hiç mi şans yok haftaya için? soğuma egrisi filan,yeni ani bir kar yağışı vs ? umut umuttur
    Goksel bu mevsimde kaymaya ancak yurt dışına gidilir,benim arkadaslar avusturya ya gidiyorlar.Olmadı seneye bir yurt dışı patlatalım bu tarihlerde
    Nilay biz de 10 gündür avusturyadaydık ve aynı şeyi Gözdeyle bugün dönüş yolunda konuştuk. Hatta küçük çaplı bir plan bile yaptık
    2. izmir buluşmasında detaylıca konuşalım bu fikri. Ege snow seneye yeni ufuklara yelken açsın :D

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler