ugguralp o zaman dıyelım kı freestyler ıcın 1,60 en ıyısı denırmı ve 1,60 Freeride ıcınde kullabılırmıyım
ugguralp o zaman dıyelım kı freestyler ıcın 1,60 en ıyısı denırmı ve 1,60 Freeride ıcınde kullabılırmıyım
Bataleon Undisputed & Union Charger
Burton T6 & Burton Co2
benim sana dedigim sadece freestyler degil her alanda daha iyi kaymak için bol kar hiz donus freestyer ve senin daha rahat edebilcegini dusundugum için ama sadece freestyler için diyorsan esnek ve dayanikli board biraz daha kisa board secmelisin
kan grubu :0 Rh+ <br />uqur@¬p cengel<br />BURSA/ipekcilik<br />snowboard
anladım tsk ederım
Burton T6 & Burton Co2
boardda agirlik iyiidir ama kilo vermen lazim birazako abi bana oyle diyor nerdeyse senle ayniyiz 1.83 92 kiloyum
![]()
sorma :D verırırz kafanı ama sımdı karda mangal guzel gıdıyor nasıl vercen bıde onu dusun :Dugguralp Nickli Üyeden Alıntı
Burton T6 & Burton Co2
offf damarima bastin yaaa kis bitmeden 100 dayaniriz biz
ugguralp Nickli Üyeden Alıntı
))))) sımdı kılo yuzunde bı boarddan olmyalım sus :D gıtmıyormus falan artık kaymıyor :D
Burton T6 & Burton Co2
bi yerden atlarken boardu kirmayalim aman harbi aman diyorum ee fatih boarda nasilsin iyimisin dir
sus allah gostermesın :D iddam yoktur kendı halınde dıyeyım :D 1,5 senedır fılan bu hastalıkla ugrasıyorum ama sımdıye kadar kendıme aıt yok genelde kıralıyorum ama artık yettı canımaugguralp Nickli Üyeden Alıntı
bana aıt olsun ıstıyorum.uludga fılan gıttım bıseyler varmı dıye husranla donduk.istde bakıyorum bıseylerde ne bıleyım kafam cok karıstı cok ıyı saglam bı magaza bulmak gerke yada yanımda cok ıyı anlayan bırısı olması lazımnapcam bılmıyorum..:(
Burton T6 & Burton Co2
yoo memleket nere board satan spor magazalarina gitme board a ozel acmis bi magazaya git orda hersekilde yartim ederler spor magazalarnda fazla ilgilenmiyorler daha dogru fazla bilmiyorlar bu sana olur diyorlar sekli de guzelmis diyor hemen veriyor spx magazalri bu iste baya iyi tam senin aradigin boardu verirler