Merhaba, bende yaklaşık 3 yıldır snowboard ile ilgilenmeye çalışıyorum çalışıyorum çünkü kendime uygun bir board bulamadım bulamıyorum. 1.60 boy 43 kg. freestyle kaymayı tercih ediyorum haliyle ideal board boyum 138 cm oluyor. 142-144 cm bir sürü board denedim denemek zorunda kaldım çünkü en kısası hep bu boydaydı hakimiyeti benim için zor oluyor. Ne yapabilirim?

Alıntı

daha sonra 3 yıl boyunca pistlerde deneyimleye deneyimleye öğrendim tam anlamıyla öğrendim demek bu işin pirleri için ayıp olur. başlangıç düzeyindeki biri neleri biliyor ve gerçekleştirebiliyorsa bende öyleyim diyebilirim. Kendime orta düzey diyebilmek isterdim fakat board bulamamış olmak ilerlememe fazlasıyla engel oldu. Tesadüf eseri 138 cm camber bir boardu deneyimleme şansım oldu daha önce 142 cm boardlarda zorlandığım hakimiyeti hatta bazen dönüşleri gerçekleştiremeyen ben
hep deneyimlemek istediğim nose roll hareketini çok rahat gerçekleştirebildim ne derece fark ettiğini böyle açabilirim sanırım hiç efor sarf etmiyordum 138cm boardda.