13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL - Sayfa 4
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: 13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL

Standart Cevap: 13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL

Çantası kaybolan bayan benim önümde oturuyordu ve hemen hemen tüm dialoglara sahit oldum bence bayan gereğinden fazla kibardı (Otobüs Şoförü; ne olmus bir poşetiniz kaybolmuşsa)diyene kadar.Kaybolan enbastan beri çantaydı ve bu enbastan beri herkese çanta olarak söylendi.Şahsi malların sorumluluğu kişiye ait ise ozaman her molada otobüsteki tüm eşyalarımızı çantalarımızı hatta board çantamızı falan da alıp yemeğe gitmeliyiz sanırım....Yaşanan hiç de hoş değildi ve çok açık bir şekilde bayan pekde yardımcı olunmadı.Feribotta tüm ilgillenileceği belirtildiği halde bayan feribotta sizden bir yetkiliyi arıyordu ama kimseyi bulamadı ! Bence burda hatalısınız....Hele Tatil çekilişi olayı tam bomba
    Hakan - İstanbul - Beylerbeyi
    -- -- -- -- -- -- -- --
    Burton Custom 154
    Burton Custom Bağlama
    Forum Constant Bot
    -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Standart Cevap: 13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL

Alıntı SİS TURİZM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle kaybolan çantanın (ki bu çanta bize ilk gelen bilgiler arasında bir poşet olduğu belirtilmişti) yeri Kuzine Dinlenme Tesisinde akşam yemeği sırasındadır.Misafirlerin tümü yemek yemek için tesise girmediği için aracımızın kapıları kapatılamamıştır.Yaşanan olay üzüntü vericidir.Ancak bayanın olayı anlatmaktaki uslubu davranışları hiçte hoş olmayan görüntülere neden olmuştur.Dünyanın her tarafında kişisel eşyaların sorumluluğu şahsa aittir.

misafirlerin hepsi tesise girmişti çünkü en son çıkan ben ve eşimdi hatta biz çıkarken şöför otübüse giriyordu ve aaaa ben herkes çıktı sanıyordum dedi yani otobüs boştu.Bayanın belki 5 defa söylemesine rağmen ısrarla çantayı aramadınız en son kadıköyde ne oldu bilmiyorum.Çekiliş içinde bizim emrah beyle antlaşmamız böyle dediniz madem öyle ilanda belirtecektiniz katılım şartlarını ayrıca şartlar o kadar önemliyse sizde ilanda belirttiğiniz gibi mercedes trevego mudur nedir onu kullanmadınız bizim için !!!!

Alıntı eylo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    misafirlerin hepsi tesise girmişti çünkü en son çıkan ben ve eşimdi hatta biz çıkarken şöför otübüse giriyordu ve aaaa ben herkes çıktı sanıyordum dedi yani otobüs boştu.Bayanın belki 5 defa söylemesine rağmen ısrarla çantayı aramadınız en son kadıköyde ne oldu bilmiyorum.Çekiliş içinde bizim emrah beyle antlaşmamız böyle dediniz madem öyle ilanda belirtecektiniz katılım şartlarını ayrıca şartlar o kadar önemliyse sizde ilanda belirttiğiniz gibi mercedes trevego mudur nedir onu kullanmadınız bizim için !!!!
    kesinlikle SİS sınıfta kaldı...
    Hakan - İstanbul - Beylerbeyi
    -- -- -- -- -- -- -- --
    Burton Custom 154
    Burton Custom Bağlama
    Forum Constant Bot
    -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Alıntı Dipsy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle SİS sınıfta kaldı...
    dedim borsa gibi diye
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Bu Konudaki Etiketler