İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor - Sayfa 2
Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
81 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

Standart Cevap: Haramidere'ye Snowparklı AVM Açılacak

Alıntı iceman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İstanbul Kayak ve Snowboard Torium Kar Parkı Tur kalkış noktaları..
    7:00 Kadıköy evlendirme
    8:00 Akmerkez (Malum köprü trafiği)

8:45 Skipass dağıtımı... :P
    adam turcu oldu başımıza... :D

Alıntı iceman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İstanbul Kayak ve Snowboard Torium Kar Parkı Tur kalkış noktaları..
    7:00 Kadıköy evlendirme
    8:00 Akmerkez (Malum köprü trafiği)

8:45 Skipass dağıtımı... :P

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8:45 Skipass ve burger king fişlerinin dağıtımı...

Hamburgerli tur mu olurmuş????????? Mangal yakıp sucuk pişirmesi lazım bize avm'nin ortasında
    Pride / ANKARA'81/ B Rh(+)
    Board : Rossignol Temptation
    Binding : Rossingol Hv 2000
    Boot : Rossignol Dusk W
    I kartutkusu

Tabii ki kar daha iyidir ama...Kıç kadar snow park yerine snowflex diye bi malzeme var bilenler bilir...Fransada falan koccaman tesisler var...Kar özelliklerine sahip halı diye düşünün...10 milyon dolara bayağı büyük bir tesis yapabiliyorsunuz....İster güneşin altında kay...ister kışın kay...Mesela...İstanbul belediyesi şöööle Sarıyer sırtlarına ya da uygun bi yere yapsa...Milka falan gibi firmaları sponsor yapıp yatırım maliyetini düşürse...Ne güzel olurdu...Tesisin dibine de koccaman bi havuz yapsa...Yazın kayıp serinlemek için havuza girsek...Tüm gün giriş 80 TL olsa...Full havuz pist falan...İstanbul Kültür başkentine yakışmaz mı yaw...Düşünsenize mayonuzu kayaklarınızı alıp gidiyorsunuz...Bak Bak reklama bak; Mayolu bikinili kızlar yaz sıcağında güneşte kayıyorlar...Süper broşür olurdu...Ama nerdeee...Varsa yoksa Ergenekon, yargı krizi falan felan....

İstanbul Kayak ve Snowboard Kar Parkı nın şantiyeyi bildigim icin fazla buyuk olmasini ummayin derim yinede boyle bir yatirim dusunulmesi cok guzel. İstanbul Kayak ve Snowboard Kar Parkına avm nin buyuk bir bolumunu ayiracaklar sanirim.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi     
    Konu ApheXx tarafından (25-02-2010 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
    in the name of ApheX Twin!

Bjorn Leines
    Lashed FT
    Bent Metal Mortal
    http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0

valla İstanbul Kayak ve Snowboard Kar Parkının proje detaylarini bende bilmiyorum icinede henuz girmis bulunmamaktayim... ama yakinda inceleme firsatim illaki olucaktir.. detaylari yazarim
    in the name of ApheX Twin!

Bjorn Leines
    Lashed FT
    Bent Metal Mortal
    http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0

bu güzel haber işte. ben de türkiye'de ne zaman yaz-kış kayılabilen bir tesisimiz olacak diyordum. İstanbul Kayak ve Snowboard Torium Kar Parkı nın küçük olması ve aşırı pahalı olması kaçınılmaz. gene de ağustosu iple çekiyoz...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

valla mimarı bnm arkadaşım İstanbul Kayak ve Snowboard Torium Kar Parkı30 metre felan olucakmış pist pek heveslenmeyin derim ben :D

...Türkiye'nin İstanbul Kayak ve Snowboard Torium Kar Parkı, ilk snowpark'ı 4 bin200 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Snowpark'ta, üç rampalı snowboard parkuru, adrenalin yükseltici burgular, tüp kızak parkuru, çılgın dev tekerlekler ile kayma şansı, ahşap kızak rampası, kardan adam ve kartopu şansı sunuluyor...

30 metre olan 3 rampalı SB parkuru herhalde...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla keşke şu organizasyonlardan önce gelseydi... önümüzdeki sezon töbe girmem... istekliye devredicem hayır işlerini... :D
    istekli cikmazsa yine sana mi kalacak :P

Alıntı ApheXx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla proje detaylarini bende bilmiyorum icinede henuz girmis bulunmamaktayim... ama yakinda inceleme firsatim illaki olucaktir.. detaylari yazarim
    bekliyoruz

Alıntı cucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla mimarı bnm arkadaşım 30 metre felan olucakmış pist pek heveslenmeyin derim ben :D
    Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...Türkiye'nin ilk snowpark'ı 4 bin200 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Snowpark'ta, üç rampalı snowboard parkuru, adrenalin yükseltici burgular, tüp kızak parkuru, çılgın dev tekerlekler ile kayma şansı, ahşap kızak rampası, kardan adam ve kartopu şansı sunuluyor...

30 metre olan 3 rampalı SB parkuru herhalde...
    ???

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler