İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor - Sayfa 8
Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
81 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

Standart Cevap: İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

Alıntı Josp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün gittim, gördüm, kaydım, geldim. İçerde tek kayan bendim. Pistin başından sonuna 5sn de iniyorsunuz. Tekrar yukar çıkması 25-30sn. Bi 10 kere çıkıp indikten sonra haliyle 2 saati doldurmadan sıkılıp çıktım. Genede karsız, sıcak günlerde iyi gider diye düşünüyorum. Merak edenler için de birkaç fotoğraf çektim
    "Yapma bre Hasan, gençliğine yazık etme" demeye fırsat bulamadan gitmişsin. Kendi tahtanı götürmedin herhal?
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Standart Cevap: İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

Alıntı Gökbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Yapma bre Hasan, gençliğine yazık etme" demeye fırsat bulamadan gitmişsin. Kendi tahtanı götürmedin herhal?
    Yok yok götürmedim. Ordan kiraladım. Bağlamam yok zaten daha . Olsada götürmezdim oraya o ayrı
    08 Burton Jeremy Jones
    11 Burton Cartel EST
    10 Burton Hail Striper

ben bu haftasonu gittim. ( 28.11.2010)
    board yapmayı bilmen arkadaşıma ben öğretmeyi düşünüyordum. Fakat içeri almadılar.
    Kaymayı bilmeyenler orada ki hocalardan eğitim almak kaydıyla içeri girebiliyorlar, sıradan bir arkadaşı öğretemiyor.
    pazarlama teknikleri galiba bu.

Bilgilerinize.

Alıntı canarikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu haftasonu gittim. ( 28.11.2010)
    board yapmayı bilmen arkadaşıma ben öğretmeyi düşünüyordum. Fakat içeri almadılar.
    Kaymayı bilmeyenler orada ki hocalardan eğitim almak kaydıyla içeri girebiliyorlar, sıradan bir arkadaşı öğretemiyor.
    pazarlama teknikleri galiba bu.

Bilgilerinize.
    kapıda soruyorlarsa cevabımız hazır: hepimiz kaymayı biliyoruz...

Gayet ıfak bir yer, bilen kesinlikle zevk almaz, bi saniyede bitiyor Ama hiç yapmamış birisi için ilk başlamak için gerçekten faydası olabilir. boşuna dağda biriki gune gideceğine burda öğrenebilir. rampa falan koysalar belki bilenlerde eğelenebilir. ama şu hali ile sadece yeni başlayanlar yapabilir

Sırf eğlence olsun diye grup olarak bi kez gidilebilir. Ama ondan sonra bir daha ihtiyaç duyacağımızı sanmıyorum.

Yeni başlayanlar için ideal olabilir. Örneğin ben board yapmak istersem gittiğim turlarda günümü harcamak yerine burda biraz alıştırma yapabilirim. Az da olsa faydası olabilir.

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf eğlence olsun diye grup olarak bi kez gidilebilir. Ama ondan sonra bir daha ihtiyaç duyacağımızı sanmıyorum.

Yeni başlayanlar için ideal olabilir. Örneğin ben board yapmak istersem gittiğim turlarda günümü harcamak yerine burda biraz alıştırma yapabilirim. Az da olsa faydası olabilir.
    valla sen board yap zaten... en azından olduğun yerde düşüp kalkarsın millete pek bir zararın dokunmaz...

Alıntı Josp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün gittim, gördüm, kaydım, geldim. İçerde tek kayan bendim. Pistin başından sonuna 5sn de iniyorsunuz. Tekrar yukar çıkması 25-30sn. Bi 10 kere çıkıp indikten sonra haliyle 2 saati doldurmadan sıkılıp çıktım. Genede karsız, sıcak günlerde iyi gider diye düşünüyorum. Merak edenler için de birkaç fotoğraf çektim
    Rampa kesinlikle şart , paylaşım için teşekkürler Josp

dikkat ettim de şu snowpark yazısını kartutkusu logosundan esinlenerek mi yapmışlar acaba...

Güzel bir video buldum Torium için, daha önce eklenmiş mi idi bilemiyorum.

En Güncel Pist ve Kar Rehberi, Canlı Kameralar

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Bu Konudaki Etiketler