İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor - Sayfa 4
Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
81 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İstanbul Torium Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

Standart Cevap: İstanbul daki arkadaşlar sabredin birkaç güne sezonu açarız

Alıntı Bombadillo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz 10 Ekim 2010 da açmıştık sezonu ama...
    düzeltiyorum ozaman; sezonu açamayan istanbul lu kartutkunları, sabredin bir kaç güne sezonu bizde açarız heralde
    Mehmet 0+ rh İstanbul
    Board LİB TECH S.BANANA 159
    Binding ROME 390
    Boots ROME Libertine

giden arkadaşlardan foto-yorum bekliyoruz...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giden arkadaşlardan foto-yorum bekliyoruz...
    açılsa da gitsek, gitsek te fotoğraf çeksek, çeksek te yorumla beraber paylaşabilsek
    Mehmet 0+ rh İstanbul
    Board LİB TECH S.BANANA 159
    Binding ROME 390
    Boots ROME Libertine

Standart Cevap: İstanbul Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

biraz önce televizyonda izledim, pisti çok göstermedi , ama istanbul içinde gerçek kar sogugunu yaşayarak gidilebilecek bir yer olması bence mükemmel bir durum.
    Yanlış duymadıysam giriş 15 lira

Standart Cevap: İstanbul Kar Parkı Haramidere de Kayak ve Snowboard Severleri Bekliyor

emrah bu istanbulun tam neresinde biliyormusnu bende izledim ve gitmek istiyorum ama bulamadım nerde oldugunu ???

Alıntı cyberalways Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrah bu istanbulun tam neresinde biliyormusnu bende izledim ve gitmek istiyorum ama bulamadım nerde oldugunu ???
    Haramidere de ama tam haritadaki yerini cepten girdigim icin su an veremiyorum

Slm millet bende izledim tv den çok hoşuma gitti keşki buradada olsa
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Bana öyle aman aman büyük olmazmış gibi geldi ama, sonuç olarak ülkemizde böyle bir yer olması hele hele istanbul için çok çok güzel bir durum olucak
    Board :Burton Blunt
    Bağlama : Burton Cartel
    Bot : Vans
    Goggle : Oakley Crowbar

Alıntı M_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açılsa da gitsek, gitsek te fotoğraf çeksek, çeksek te yorumla beraber paylaşabilsek
    dün akşam üstü itibariyle hizmet vermeye başladığı duyuruldu... giden var mı acaba?

aslında aksamki ıslak hamburger bulusmasını kısa tutsak ta, oradan da kar parkınamı gitsek acaba

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler