kayak tesisleri güncel bilgiler
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: kayak tesisleri güncel bilgiler

Standart kayak tesisleri güncel bilgiler

arkadaşlar kayak tesisleri ile ilgili genel bilgileri incelediğimde açıkçası çok güncel olmadığını gördüm örneğin sarıkamışta iki farklı tesis var bunlardan biri cıbıltepe diğeri osman yüce cıbıltepede 2 telesiyej vardı karanlıkdere pisti ile birlikte 3 telesiyej toplamda 9 farklı pist ve 30 km kayak alanı oluştu yine osman yücede yenilemesi yapılan bir teleski ve 1.5 km profesyoneller için pisti mevcut. İncelediğim kadarıyla saklıkentte güzel bir telesiyej var ama bilgilerde teleskiden bahsediliyor.Palandökenin yeni yapılan telesiyej tesisini bizatihi gördüm geçenlerde, bunlarla ilgili sağlam bilgi ve kaynak neresi olabilir ve bu bilgileri düzenlemek mümkünmüdür yeniden selamlar

Standart Cevap: kayak tesisleri güncel bilgiler

bu sitedekilerden bahsediyorsaniz her kayak merkezi icin ayri konular bulunmakta: orada guncel bilgilerinizi paylasabilirsiniz, sevinc duyariz..

baska bir yerden bahsediyorsaniz sanirim site yoneticisine e-mail ile ulasmak en kolayi oalcaktir..

Standart Cevap: kayak tesisleri güncel bilgiler

nitebore arkadaşımız durumu anlatmış... güncel bilgileri kayak merkezlerinin alt forum alanlarında paylaşabilirsiniz... konuyu kilitliyorum...

Bu Konudaki Etiketler