az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum

Standart az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum

merhabalar. az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum. uygun fiyata satan olursa almak isterim.

Post Cevap: az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum

Alıntı selimisik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar. az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum. uygun fiyata satan olursa almak isterim.
    Rossıgnolun çok hesaplı ayakkabı dahil setleri var. Fiyatı 675 tl isterseniz ayakkabısız sette verebiliyorlar. Detaylı bilgiyi buradan görebilirsiniz..

Rossignol Kayak Seti 1, Kayak Setleri, Rossignol - Trkiye'nin Lider Extreme, Tenis ve Doğa Sporları Mağazası SPX - Sport Point Extreme SNOWBOARD MALZEMELERİ - KAYAK MALZEMELERİ - TENİS MALZEMELERİ

Standart Cevap: az kullanılmış 170cm tam carving kayak arıyorum

ne seviyede kayıyorsunuz acaba?

orta düzey.

tam carving ne ya öyle bir kavram yok arkadaşlar yarı carving tam carving bi kayak ya carvingdir ya değildir selimisik

pardon boy ve kilonuz nedir acaba ?
    Konu oliver_han tarafından (08-02-2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
    Coşkun Topsaç

ben öyle biliyorum. ön tarafı geniş olanlardan bahsediyorum. boy:1.83 kilo: 74

orta düzey.
    eğer kayışınızı geliştirebileceğinizi düşünüyorsanız başlangıç setleri olmaz zaten... biraz bekleyip sezon sonu indiriminden %50 avantajla daha iyi bir set almanızı tavsiye ederim...

ben öyle biliyorum. ön tarafı geniş olanlardan bahsediyorum. boy:1.83 kilo: 74
    en uzaktan duyulmuş tarifi o ama ben size doğrusunu söyliyeyim

Eskiden kayakların boyları boydan uzun olurdu hiç bir açısı yoktu baştan aşşağı aynı kalınlıkta gelirdi şimdi ise CARVİNG kayaklar üretildi carving kayağın özelliği nedir belli bir oversize si vardır yani burun-gövde-kuyruk açıları vardır modelden modele değişir bu açılar model derken meselela ROSSİGNOL un PMC 3000 sport modeliyle Zenit6.5 modelinin oversizeleri farklıdır Z6.5 daha geniştir geniş olması bol kadarda daha etkilidir kayak bol kadarda süzülür neyse nerelere geldik neyse bu açılar yani oversizeler neyi sağlar dönüşlerde kolaylık sağlar eskiden kılasik kayaklarda dönmek için baton bile vurulurdu o kadar zor dönülürdü ve hız isterdi carvingte ise az bir süratlede gitseniz en ufak hareketiniz kayağı dönüşe geçirir...

SAYGILAR ama unutmayın yarım tam carving iye bi terim yok kayak odalarında insanları öyle kandırıyorlar sadece:001_smile::001_smile::0 01_smile:

bu arada 170 boy kayak size uzun 162 boy kayakla kayarsınız siz kilo ve boyunuza orantılı olan 162
    Konu oliver_han tarafından (08-02-2010 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.
    Coşkun Topsaç

Alıntı SuRge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada 170 boy kayak size uzun 162 boy kayakla kayarsınız siz kilo ve boyunuza orantılı olan 162
    162 kısa kalır dostum... orta seviye bir kayakçı ve arkadaşın boy-kilosuna göre doğru seçim 166-168 arası olmalı...

dostum her kayağın oversizeleri bir değildir X markanın bi modelin vardır oversize ları dardır başlangıç - orta seviye arası geçiş bir kayaktır 168 le kadar oversizesilerı geniş olan bi üst kayakta 162 ile kayar ama orta seviye diyor arkadaşımız boyu 183 farkedersen kiloda 74 kilolu değil bence orta seviye bir kayağın açıları geniş olacağına göre 162 uygundur ama her markanın boy üretimi farklı biri 154-162-170-176 diye uzunlukları çıkar ki rossignolün böyledir diğeri faklı dır diğeri farklıdır bana sorarsan 165 in üstüne çıkma derim
    Coşkun Topsaç

Sayfa 1/3 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler