Seyirci Nickli Üyeden Alıntı işte yeni ama deneyimli tecrübeli il sorumlusu budurrrr (sayın başkan o biralardan hangisi benimdi bi da söylermisin arkadaşlar bilsinlerde ona göre dokunmasınlar benimkineee) eyvallah abi....istediğin bira senin olsun..uzanan eller kırılsın..:P
Josp Nickli Üyeden Alıntı Abi kaskı boşuna almadık 40 yılda bir bi işe yarasın ahahahaha çocum 40 yıl derken ayrıca bizim batonlar seramik kask deler cinsten (şaka tabiki korkma )
ARH+ 19.11.1963 ÇORUM
Night FLighT Nickli Üyeden Alıntı Boardçular kovalasın seni e miiiiiiiiiiiiii kayakçılar seni bi kovalayacak göreceksin gününü wowwwowwwoww
Konu oliver_han tarafından (10-03-2010 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenleme
ikoncan Nickli Üyeden Alıntı siz boardcular isteseniz de anlayamazsınız kayaktan çok üzgünüm :o:o onlar anlamaz kayağın zarif ve estetik dünyasından ikoncan..uğraşmayalım boşuna...
Ben Sarıkamış'ta kayak denemek istiyorum :D
There must be some kind of way out of here
ikoncan Nickli Üyeden Alıntı Night FLighT Nickli Üyeden Alıntı kayakçılar seni bi kovalayacak göreceksin gününü wowwwowwwoww kızma be apla onlarda insan bırak onlarda KAYAK merkezlerinden yararlansınlar la_hawle Nickli Üyeden Alıntı onlar anlamaz kayağın zarif ve estetik dünyasından ikoncan..uğraşmayalım boşuna... işte budurrrr +123...:PP
Konu oliver_han tarafından (10-03-2010 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlemesi
nuestra Nickli Üyeden Alıntı Ben Sarıkamış'ta kayak denemek istiyorum :D tabiki seve seve öğretiriz :001_smile:
la_hawle Nickli Üyeden Alıntı onlar anlamaz kayağın zarif ve estetik dünyasından ikoncan..uğraşmayalım boşuna... bencede uğraşmayalım la_hawle onlar kayıyorum zannedip düşe kalka oynayıp dursunlar karlarda wowwwowwwoww
Night FLighT Nickli Üyeden Alıntı İçine canavar kaçmış masum Kayakçılar sen jeremy bana teslim et ben kayakçıları sakinleştiririm :P
ahahaha sarıkamış topikine bak ne hale geldi oliver'den odun geliyo şimdi veya küpeli trolleyecek sanırsam galibaa:P
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları