17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel - Sayfa 89
Sayfa 89/96 İlkİlk ... 39798788899091 ... SonSon
958 sonuçtan 881 ile 890 arası

Konu: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel

Standart Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte eşiniz kayak yapıyorsa rahat edeceğinize dair canlı bir örnek..Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..ilk mi bilmiyorum? ama harika bir duygu
    beraber kayarız elbette..akşam otele de bekleriz...
    geleceğim otele.. bizim tatil biraz pahalı oldu sanırım neyse ama inşallah değer..amin diyorum.. ilk çocuk..evlenmemek için çok kaçınca çocukta geç oluyo haliyle..ama nası bi duygu bilemiyorum.. sadece kan tahlili, ultrason , aşerme modundayız hala algılayamadım durumu.. bi de insanın algısı değişiyo.. avm lerde çocuklu ailelere, chiccoya miccoya gözü kayıyo insanın.. sizin çocuğunuz var mı bu arada?

Ziyaretçi

Alıntı darcypete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geleceğim otele.. bizim tatil biraz pahalı oldu sanırım neyse ama inşallah değer..amin diyorum.. ilk çocuk..evlenmemek için çok kaçınca çocukta geç oluyo haliyle..ama nası bi duygu bilemiyorum.. sadece kan tahlili, ultrason , aşerme modundayız hala algılayamadım durumu.. bi de insanın algısı değişiyo.. avm lerde çocuklu ailelere, chiccoya miccoya gözü kayıyo insanın.. sizin çocuğunuz var mı bu arada?
    aslında mesajlaşsak çok daha ekonomik olabilirdi ama hayırlısı artık..asıl dünyaya gelince anlayacaksın abi..gözlerinin içi parlayacak, algı malgı herşey değişecek..hayatın değişecek..ama çoookk güzel olacak herşey..nerden mi biliyorum ???? daha çok az zaman oldu çünkü :D
    Bkaan'ı kızı olduuuuu en yeni üyemiz dünyaya geldi ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)

Alıntı drunk bat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçakla gelecekseniz havaalanı transferi, sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve lift ücreti dahil, 2 kişilik odada tek kalan için 95, kişi başı 85 TL.
    hım 85 iyi, 15 de öğle yemeği olsa 100 TL. Normal yani. Eğer işleri ayarlarsam tek sorun uçak kalıyor.

Birde öğretmenevini araştırıyorum.

aslında mesajlaşsak çok daha ekonomik olabilirdi ama hayırlısı artık..asıl dünyaya gelince anlayacaksın abi..gözlerinin içi parlayacak, algı malgı herşey değişecek..hayatın değişecek..ama çoookk güzel olacak herşey..nerden mi biliyorum ???? daha çok az zaman oldu çünkü :D .

aa doru ya .. hatta ben size hayırlı olsun bile demiştim.. aa kusura bakmayın ya unutmuşum..tekrar hayırlı olsun.. biz cinsiyeti bilmiyoruz henüz ama erkek gibi sanki.. neyse sağlıklısı tabii..bu arada boardda kötüyüm ..ilerletmek istiyorum.. ama sizlerle de kayak yapmakta istiyorum..hayırlısı..

Ziyaretçi

aa doru ya .. hatta ben size hayırlı olsun bile demiştim.. aa kusura bakmayın ya unutmuşum..tekrar hayırlı olsun.. biz cinsiyeti bilmiyoruz henüz ama erkek gibi sanki.. neyse sağlıklısı tabii..bu arada boardda kötüyüm ..ilerletmek istiyorum.. ama sizlerle de kayak yapmakta istiyorum..hayırlısı..
    bize de önce erkek dediler..eşim "yok benim kızım olacak " dedi..kız oldu valla:D anne hissediyor yani..ben de kayakta çok iyi değilim..amaç ilerletmek tabiki...

Bende babalıkta pek iyi değilim, ilerletmeye çalışıyorum

Anneler cinsiyeti hissediyor hususuna bende katılıyorum. Çevremizdeki aile fertlerimiz inatla erkek olacak dese de eşimin tahminleri doğru çıktı ve bir kızımız oldu.

Bkaan 42 gün ne çabuk geçmiş. 12 aylıktan sonra kız olmasının farkı hissediliyor gerçekten. Kaprisler, utanmalar. Çok tatlı oluyorlar çok.

Darcypete şimdiden tebrik ediyorum sizleri.
    There must be some kind of way out of here

bize de önce erkek dediler..eşim "yok benim kızım olacak " dedi..kız oldu valla:D anne hissediyor yani..ben de kayakta çok iyi değilim..amaç ilerletmek tabiki...
    eşimde erkek hissediyo doktor erkek dedi bi de tatlıya aşeriyo ye tatlıyı çıkar hakkıyı hesabı.. ondan dedim.. alllah bilir.. bir baba için kız çocuu daha sıcak sanırım.. oğlan anaya kız babaya düşkün.. farketmez tabi..ben de 23 yıllık kayakçıyım 2 aylık boardçuyum aslında board da yapamadım randımanlı ama neyse..

Ziyaretçi

Alıntı nuestra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Anneler cinsiyeti hissediyor hususuna bende katılıyorum. Çevremizdeki aile fertlerimiz inatla erkek olacak dese de eşimin tahminleri doğru çıktı ve bir kızımız oldu.

Bkaan 42 gün ne çabuk geçmiş. 12 aylıktan sonra kız olmasının farkı hissediliyor gerçekten. Kaprisler, utanmalar. Çok tatlı oluyorlar çok.

aynen abicim..zaman su gibi gerçekten..Bir kaç yıl sonra sanırım dağlarda daha fazla küçük kar tutkunları olacak..şöyle boy boy..Allaaah oteli birbirine katarlar artık :D

Alıntı nuestra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

teşekkürler.. zamane erkek çocukları yamyam gibi oluyolar ya.. benim yaşta 40 a geldi.. amaaaaan kim uğraşacak :D

Ziyaretçi

teşekkürler.. zamane erkek çocukları yamyam gibi oluyolar ya.. benim yaşta 40 a geldi.. amaaaaan kim uğraşacak :D
    büyük lokma misali geldi aklıma... bu büyük lafın üstüne, erkek isimlerine bakmaya başlasan iyi edersin :001_smile:

Sayfa 89/96 İlkİlk ... 39798788899091 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler