Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!!
Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
119 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!!

Standart Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!!

Bayadır spor yapmıyodum. snowboard ılk defa yaptım cok zevk aldım tum gun bununla ugrastım sabah 9 dan aksam 4 e kadar. hersey ııyı guzel ama sımdı kıpırdayamıorum hertarafım agırıo sanırım hamlıktandı bunun gecmesını saglayabılecek bı bılgınız varmı =):001_smile:

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

Standart Cevap: Kayak sonraki gün ağrıları !!!

Alıntı ouz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayadır spor yapmıyodum. snowboard ılk defa yaptım cok zevk aldım tum gun bununla ugrastım sabah 9 dan aksam 4 e kadar. hersey ııyı guzel ama sımdı kıpırdayamıorum hertarafım agırıo sanırım hamlıktandı bunun gecmesını saglayabılecek bı bılgınız varmı =):001_smile:
    Kardeş ben aktif olarak 23 senedir kayıyorum ertesi gün karın kaslarım, bacaklarım hala ağrıyo :D

Küveti doldur sıcak suyla otur içine 20 dakka ondan sonra hanımı çağırıp bi masaj yaptır doğru yatağa :D
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

Alıntı DarkMafia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben aktif olarak 23 senedir kayıyorum ertesi gün karın kaslarım, bacaklarım hala ağrıyo :D

Küveti doldur sıcak suyla otur içine 20 dakka ondan sonra hanımı çağırıp bi masaj yaptır doğru yatağa :D

abicim saol tavsıyelere uymaya calısıcam ama =) ne yazıkkı hanım yok daha bız madem ole pnryldz da dedıgı gıbı kas gevşetici kullanalım ve dusta kuvete yatalım sıcak suda =)

ısınma hareketleri yapmassam ilk turda sadece sağ dizim ağrıyo oda diğer turlarda geçiyo. Yarısı günde yine bomba gibi devam ediyorum. Taş gibiyim maşallah
    Kemal/////Ilgaz anadolunun sen yüce bir dağısın

Ben Kan dolaşımını hızlandırması için 1 adet aspirin atıyorum sonrasında ılık bir duş fakat duş sırasında ara ara soğuk suyla masaj en son çıkarkende tekrar soğuk su özellikle bacaklara ve sonrasında da 1 adet muscoril kas gevşetici ). Herkesin farklı bir yöntemi vardır tabii.Ayrıca spor öncesi ve sonrası kas gevşetme hareketleride iyi geliyor. Yinede en güzeli darkmafia nın yöntemi ))
    Konu batista34 tarafından (28-01-2010 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
    Batista Rules!

sağolun arkadaşlar dedıklerınızı yapacam kas gevşetici aldım hatta umarım bıraz olsn azalır..

Ağrının nedeni kaslarda biriken laktik asit, aktivitenizi bitiridikten sonra mümkün olan en kısa zamanda sıcak duş laktik asitin dağılmasına yardımcı olacaktır. Antiemflamatuar alıp almamak sizin bileceğiniz iş ama neticede ilaç kullanmış oluyorsunuz ki çok tavsiye etmiyorum şahsen. Çünkü neredeyse tüm ilaçlar bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkar. Ağrısız günler dilerim.

duş - sauna formülünü tercih edenlerdenim... tabi arada güzel bir sıcak şarapta fena gitmez... :P :D

Bu ağrılar ertesi gün kaymaya başladığınızda geçiyor. Böyle bir tutku işte...

keşke 2 gün üst üste gidebilseydim zor tutuyorum kendimi istanbulda =) ha gittim ha gidicem. bu arada sağolun arkadaşlar dediklerinizi yapıyorum.

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler