Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!! - Sayfa 2
Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
119 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!!

Standart Cevap: Kayaktan/boarddan sonraki gün duyulan ağrılar!!!

çivi çiviyi söker. ertesi gün kayacan, ondan sonraki gün de, ondan sonraki gün de...
    1 hafta sonra ne ağrı kalıyo ne bişi... spor yaparken de durum böyledir aslında...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çivi çiviyi söker. ertesi gün kayacan, ondan sonraki gün de, ondan sonraki gün de...
    1 hafta sonra ne ağrı kalıyo ne bişi... spor yaparken de durum böyledir aslında...
    Katılıyorum. Snowboard'a başladığımdan beri hiç otel konaklamalı bir dağ maceram olmamıştı. Ta ki Sarıkamış'a kadar. Daha önceleri günübirlik olarak neredeyse her hafta 1-2 gün kaymaya gittiğimde hep ağrı şikayetlerim mevcuttu. Sarıkamış'ta 3.gün ağrı kalmamıştı. Vücut alışıyor. Ama şu anda o ağrılar yine mevcut. Bu sporda tek çare çivi çiviyi söker formülü bencede.
    There must be some kind of way out of here

uludağda akşam yemeğinden sonra yorgunluk çöküp uyuduğum için dha hiç bi gece hayatının tadını cıkaramadım
    Erdem Şaşmaz

Belmare Hotel**** - Kuşadası
    www.belmarehotel.com

vermidon tablet ic ertesi gune hic bir agrin kalmaz.

Bu durumda ilaç almak çok gereksiz bence. Sıcak duş ve eğer imkan varsa sauna olayı çözer. Bu gibi nedeni bilinen ve basit problemlerde vücudu kendi rutinine bırakın o halleder.
    Atomic Vantage 153
    FTWO Spyro Pro Binding
    ThirtyTwo Lashed
    JN PrimaDonna 13m2 Kite
    ABOARDS X-Series Freestyle Kite Board
    Canon EOS D350 Rebel XT

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o alkol için geçerliydi sanki vücut ham olduğu için zorlamak sakatlanmaya neden olabilir..

ayrıca ilaç ismi vermemek daha mantıklı arkadaşlar herkesin bünyesi farklı olduğu için her kas gevşetici farklı bünyelerde aynı etkiyi göstermez..
    +1... ilaç önermeyi öncelikle dr, bulunmadığı durumlarda sağlık görevlisi, eczacı üyelerimize bırakalım...

eğer bütün gün kaydıktan sonra bünyede güç namına bir şey kaldıysa laktik asit birikmesini dağıtmak için farklı kas gruplarına yönelik çalışmalar da uygulanabilir pekala... özellikle üst vücut çalıştırılabilir... rahatlatır da...

bana voltaren krem cok iyi geliyor,bir bardakta alkolu yüksek bir icecekle beraber uyku...sabaha canavar gibi uyaniyorum.
    Karsiyaka

wallaha bn kas gecşetici kullandım üstüne sıcak duş şu anda agrılarım cok cok azaldı. cok teşekkur ederım paylaşımlarınız için.

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

en doğru seçimi yapmışsınız zaten zamanla vücudunuz alışacaktır tabii bu ne sıklıkta kaydığınıza bağlı ve her seferinde daha hafif ağrılarla atlatacaksınız bu arada kas gevşetici iyi geldiyse alkol kullanmamak şartıyla kayacağınız günün sabahı bi kas gevşetici almanızı tavsiye ederim daha da etkili oluyor, birde kayaktan sonra alır sıcak duşa girerseniz daha çabuk atlatılıyor

anladım alkol almam herhalde arabayla gıdıp donuyorum o yuzden kaymadan oncede alırım daha ıyı olucaksa.. ama ikisi bir olmuyodu dımı tehlıkelı :001_smile:
    yani şu an ilk geceye göre çok iyiyim hiç kıpırdayamıyordum.

ben günde 3 tane kas gevşetici alıyorum sabah öğle akşam şeklinde ama tabii her bünye farklıdır en kötü eczaneden alırken eczacının tavsiyesine göre kullanın ilaç olduğu için rastgele tavsiye etmek çok yanlış, sadece alkol almadan sabah akşam iki tane daha da iyi gelir ama yine alırken sorun derim ben

anladım anladım sanırım banada 1 tane az gelır gunde 2 ıyı gıbı duruyo ama alırken ezzaneyede sorarım tabıkı. cok tesekkur ederım ılgınız ve yardımınız ıcın..

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler