Kayak yapmaya yeni başlamak.. - Sayfa 5
Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
112 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kayak yapmaya yeni başlamak..

Standart Cevap: Kayak yapmaya yeni başlamak..

valla ben hıc ders almadım kımsede gostermedı dagın tepesıne cıkardı arkadaslar hepsı kaydı orada kaldım :(( yaklasık 1 saatte assagı kadar kayarak ındım sonra gerısı geldı ..

kayagıda 2 hafta once ılk defa yaptım board dan cok daha kolay kımse yıne gostermedı 5-6 dususten sonra dusmeden assagı ınmeyıı basardımm yeteneklıyım sanırım woww
    gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.
    almaty kazakhistan -
    Rossignol Contrast , oxygen , nidecker

Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam

Kayağa grupla gidin...Grupda işi bilen birisi varsa ensesinde boza pişirin..rüşvet verin...kayaklarını taşıyın..vs...Ama peşini bırakmayın...Hoca bir saat, arkadaş günlerce öğretmeye devam eder...Tabii bu arkadaş kayağı iyi biliyorsa...
    Böyle bir arkadaş yoksa Kartal pistine gidin..Tepe Cafeye ( Resul Dede) çıkın Üzerinde Kartutkusu işareti olan birini bulun ve ona sorun...Akşama kadar o pistte pratik yapın.
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten kayak yapabilmeye başladığın gün, boardan daha kolay olmadığını anlıyacaksın, ki bu yaklaşık 1 seneni filan alacak.
    almayayım ınankı boardla dusmekdahı zevk verıyor :D
    gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.
    almaty kazakhistan -
    Rossignol Contrast , oxygen , nidecker

Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam

Ya bn de yeni başladım hoca dan ders de almadım bılen bı arkadasımla gıttım o bıldıgı kadarını bana anlattı duse kalka ogrendım sayılır 2 kez gıttgımde cok daha ıyı kayıyordum artık zevk alıyordum board benıdegıl bn boardu yonlendırıyordum. ders alarak gereksız para harcamak ıstemedım spora yatkın olan ınsanlar kolay cozup cabuk ogrenırler bnce bu kayma olayını ama dıkkat etılmelı cok cıddı sakatlıklarda yasanabılır. Sonuc olarak secım meselesı kendınıze guvenıyorsanız yaparsınız ders almadanda bu benım fıkrım..

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

Alıntı iynem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayağa grupla gidin...Grupda işi bilen birisi varsa ensesinde boza pişirin..rüşvet verin...kayaklarını taşıyın..vs...Ama peşini bırakmayın...Hoca bir saat, arkadaş günlerce öğretmeye devam eder...Tabii bu arkadaş kayağı iyi biliyorsa...
    Böyle bir arkadaş yoksa Kartal pistine gidin..Tepe Cafeye ( Resul Dede) çıkın Üzerinde Kartutkusu işareti olan birini bulun ve ona sorun...Akşama kadar o pistte pratik yapın.
    en kısa zamanda sana da jersey giydirmeliyiz sevgili iynem... :P

Alıntı iceman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzerinde KarTutkusu logolu turuncu jersey olan, uzun boylu arkadaşlar size kayak, kırmızı jersey olup çantasından KarTutkusu logosunu göremediğiniz arkadaş da snowboard konusunda yardımcı olacaktır..
    Bu arkadaşlara her an, herhangi bir dağda rastlayabilirsiniz. :P
    üstüme alınmasam daha iyi galiba...

benimle beraber gelecek olan bütün arkadaşlarım benim gibi a-ce-mi
    ancak ikinci önerinize bayıldım
    benden sonra kimse üzerinde kartutukusu logosu taşımamaya başlıyacak gibi birşey hissetmeye başlıyorum
    öyle yada böyle öncelikle ciddi bir eğitmenden bir ders almak şart anladığım kadarıyla.. herkese fikirleri ve destekleri için tenk yu..

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en kısa zamanda sana da jersey giydirmeliyiz sevgili iynem... :P
    Bordumda kartutkusu sticker i var...Ama kıyafet olayına girmedim..
    Ayrıca bir işe yararsa aracımda da Kartutkusu stickeri var..Para ödeyip aldım ya..Her yere yapıştırdım stickerleri....
    Ha birde ski pass boyun askısı vardı...Ama bu sene turnikelerin manyetik okuyucuları değiştiği için kol cebinde kartı taşıdığım için boyun askısını takmıyorum..O askıda işe yarar..
    Konu iynem tarafından (03-02-2010 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Bordumda kartutkusu sticker i var...Ama kıyafet olayına girmedim..
    Ayrıca bir işe yararsa aracımda da Kartutkusu stickeri var..Para ödeyip aldım ya..Her yere yapıştırdım stickerleri....
    Ha birde ski pass boyun askısı vardı...Ama bu sene turnikelerin manyetik okuyucuları değiştiği için kol cebinde kartı taşıdığım için boyun askısını takmıyorum..O askıda işe yarar..
    yetmezzzz...

Herkese slm ben daha yeni bu siteye üye oldum ve gerçekten çık geç kaldığımı fark ettim..
    Ben yarın bir grup arkadaşla kartalkayaya gidicem ama cidden yanıma ne alıcam ne giymem lazım bilmiyorum. yaklaşık 10 sene önce 2 gün kaymıştım ondan beri kaymadım yani sıfırdan başlamış olucam acaba biri bana yanımda ne almam gerektiğini kayak yaparken ne giymem gerektiğini falan söyleyebilir mi???:001_smile:

kayak veya snowboard kıyafeti giymeniz tavsiye olunur... sonuçta düşersiniz vs iliklerinize kadar ıslanmayın... sonra donarsınız...

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler