sonunda tipi basladi istanbulda... - Sayfa 3
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
79 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: sonunda tipi basladi istanbulda...

Standart Cevap: sonunda tipi basladi istanbulda...

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pantolonum ve montum tamirde. eğer haftasonu onları alamıyorsam belki ankara'ya kaçarım. alabiliyorsam yarın kararımı vericem. cumartesi ağaoğlu seçeneğine sıcak bakıyorum. Ian Türkiye'de kalmış. Bi ihtimal orda olucak. Ama kararım kesin değil. Hava durumuna göre değişebilir.
    Ben akşam mesaiden sonra Ankara'ya kaçıyorum. Armada'da ekiple buluşacagız. Pazar sabahı erkenden Kartalkaya'ya kaçarım. Orada görüşürüz o zaman. Eş zamanlı olarak tüm kayak merkezlerinde olacakmışsın yaaa :P
    O açıdan dedim yani
    Sanada uyarsa beklerim ÜSTAT
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pantolonum ve montum tamirde. eğer haftasonu onları alamıyorsam belki ankara'ya kaçarım. alabiliyorsam yarın kararımı vericem. cumartesi ağaoğlu seçeneğine sıcak bakıyorum. Ian Türkiye'de kalmış. Bi ihtimal orda olucak. Ama kararım kesin değil. Hava durumuna göre değişebilir.
    bu sefer hangi otelin lobisinden uçacakmış ian kardeşş? :P

bi sağlam sen kaldın geriye... git de yar kafayı gözü... töbee...

sabahtan beri 1 dakka durmadı oysa gece saat 4 e kadar oturdum hıc kar yoktu mukemmel bır yagıs var =) umarım 3 gun hıc durmadan yagar=) kagıthanede her yer bembeyaz=)

Oğuz Yılmaz // Bilgi Hunters # 53
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

23 Ocak Cumartesi tüm gün kar yağdı İstanbul'da. Hava sıcaklığı -0,5 ile -2,5 derece arasında değişiyordu. saat 18:00'den itibaren kar yağışının şiddetleneceğini umuyordum ama hafifledi aksine. İnce ince yağmaya başladı. Araç yolları genelde açık. Ara yollarda hafif kar birikmesi var. Site içi durum kötüydü, kar tutmuş haliyle. Parkedecek yer bulamadım. Kaldırımlara da çıkamıyorsunuz. Neyse biraz uğraşıp bir yere sıkındım. Gece güzel yağış olursa sabah bembeyaz bir örtüyle uyanabiliriz. Pek sanmıyorum ama..
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Smile Cevap: sonunda tipi basladi istanbulda...

Bir kaç İstanbul fotoğrafıda benden Ataşehir son durum ))
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi     
    Batista Rules!

Bunlar da benden...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Standart İstanbul'da buzlanmaya dikkat

İstanbullular bugün yine beyaz bir sabaha uyandı. Kar yağışı gece boyu aralıklarla sürdü. Belediye ekipleri kent genelinde buzlanmalara karşı tuzlama çalışması yaptı.

İki gündür İstanbul'da etkili olan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Gece sıcaklık kentin yüksek kesimlerinde -10 derecelere kadar düştü. Piyalebaşa-Kağıthane Tüneli buzlanma nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Buzlanma nedeniyle Beşiktaş'ta bir cip kontrolden çıktı. Yaralanan kadın sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu açıklandı.

BUZLANMAYA DİKKAT
    3 bin 475 personelin 770 araç ile buzlanma ve don olaylarına karşı yollarda, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri, ana arterler, meydanlar, E-5 ve TEM bağlantı yollarında tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, hastane giriş çıkışları, duraklar, alt ve üst geçitler, metrobüs yaya geçitleri ve ibadethanelerin giriş çıkışlarını da tuzluyor.

EVSİZLER SPOR SALONUNDA
    Öte yandan, sokakta kalan 419 kişi Alibeyköy Tevfik Aydeniz Spor Salonu'nda ağırlandı.

Bu kişilerde 129'u otelde barındırılırken; 12'sinin adresleri tespit edilerek memleketlerine gönderildi, 4'ü ailelerinin yanına bırakıldı, 86'sının kendi isteğiyle ayrıldı.

6 kişinin de hastanede tedavi altına alındı.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL
    İDO'nun Yenikapı-Bandırma, Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı, Bursa-Kadıköy-Kabataş seferleri iptal edildi.

Kartal-Yalova deniz otobüsü seferleri ile Bostancı-Adalar ve Haliç hatlarındaki vapur seferleri de yapılamadı.

Alıntı Night FLighT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve nihayet bahçeye çıktık
    Fotolar Geliyoooooooo woww

Görüntülerde Iceman & NighT FLighT & mİLKA
    Olay budur. Boş durmak yok. Iceman'e dediğim gibi benim bahçemde kar olsa ben 5 dk beklemem. Bütün gün ollie ve buttercup denemsi yapardım.
    There must be some kind of way out of here

Bu fotoğraflar da benden.
    Konu Gökbey tarafından (24-01-2010 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.
    AB Rh (-)

"İnsan, kendisini de içine katmadan armağan verebilir mi?"

Alıntı Night FLighT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve nihayet bahçeye çıktık
    Fotolar Geliyoooooooo woww

Görüntülerde Iceman & NighT FLighT & mİLKA

Süper sizin oranın Çarşamba gelen soğuktan sonraki resimleride bekliyoruz
    S. Pelin Turgut Akandan
    04/01/1978
    AB Rh(+)
    Lefkoşa-KIPRISS

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler