Pist Düzeyleri :D
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Pist Düzeyleri :D

Question Pist Düzeyleri :D

Herkeze selamlar. GeÇen sene ilk kayak denememi uludağda yaptım. ve kervansarayın pistinde kayabiliyorudum ( çok hızlı olmasada sağ salim aşağıya iniyorum işte:biggrin:.) Pist haritalarına baktığımda orta düzeyde olarak gösteriliyor bu pistin düzeyi... Bu sene de kartalkaya-dorukkaya otelde kalmayı planlıyorum. Merak ettiğim konu şu; kartalkayada hangi pistlerde kayabilirim.Buradaki orta düzeyde ki pistlerdede kayabilirmiyim...:biggrin:

Standart Cevap: Pist Düzeyleri :D

hatırladığım kadarıyla Kervansaray pisti orta değil kolay idi...ama yanlış hatırlıyo da olabilirim ve bence sen Kartalkaya'ya gidersen her türlü kayarsın orda ilk başta zor gelse de sonra alışıp çok zevk alırsın!

Dorukkaya pistlerinin içinde sadece Olimpiyat Pisti ve Orman Gezi Pisti biraz serttir. Dağın kuzey yamacında bulunan Doruk Pisti de orta düzey bir pist olmasına rağmen yeni başlayan birini zorlayabilir. Bunların dışında her yerden kayabileceğine inanıyorum... Diğer pistlerinin isimleri ve düzeyleri şöyle: Nazar (orta), Nazlı (orta), Narin(orta), Otele Dönüş Pisti (orta) ve Eğitim Pisti "Baby lift" (kolay)
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

pek bir zorluk yaşayacağınızı sanmıyorum... t şeklindeki liftleri rahat kullanabiliyor musunuz?

Bence de T Bar olayi en can alici nokta, eger onu cozduyseniz hic birseyden korkmayin. Eger cozmediyseniz da Dorukkaya da bir sekilde cizersiniz cunku bir tane lift haric hepsi T bar

Evet evet t bar da sorun yok...

Alıntı knowledqe93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet evet t bar da sorun yok...
    T Bar i cozduyse zaten kendine acemi gozuyle bakma

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek bir zorluk yaşayacağınızı sanmıyorum... t şeklindeki liftleri rahat kullanabiliyor musunuz?
    Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de T Bar olayi en can alici nokta, eger onu cozduyseniz hic birseyden korkmayin. Eger cozmediyseniz da Dorukkaya da bir sekilde cizersiniz cunku bir tane lift haric hepsi T bar
    T-Bar asıl olarak kaakçılar olarak düşünülmüş bir sistem zaten, kayakçıların çok büyük sorun yaşadığını da çok görmedim
    Asıl sorun board kullananlarda, önümüzdeki yıllarda snowboardçular için de ayrı bir sistem bulunacağına kesin gözüyle bakıyorum...
    Ne yazık ki yeni bir spor dalı

T Bar i cozduyse zaten kendine acemi gozuyle bakma
    Alıntı CemKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T-Bar asıl olarak kaakçılar olarak düşünülmüş bir sistem zaten, kayakçıların çok büyük sorun yaşadığını da çok görmedim
    Asıl sorun board kullananlarda, önümüzdeki yıllarda snowboardçular için de ayrı bir sistem bulunacağına kesin gözüyle bakıyorum...
    Ne yazık ki yeni bir spor dalı

Allah sabır ihsan eylesin siz gariban poardcu kardeşlerimize,çok üzülüyorum sizler için kayakçıların yanında sığıntı gibi ne öyle yaw aslında sayınızda bir hayli var yane söz yakında sizler için bi kolaylık düşüneceğim
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Alıntı knowledqe93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze selamlar. GeÇen sene ilk kayak denememi uludağda yaptım. ve kervansarayın pistinde kayabiliyorudum ( çok hızlı olmasada sağ salim aşağıya iniyorum işte.) Pist haritalarına baktığımda orta düzeyde olarak gösteriliyor bu pistin düzeyi... Bu sene de kartalkaya-dorukkaya otelde kalmayı planlıyorum. Merak ettiğim konu şu; kartalkayada hangi pistlerde kayabilirim.Buradaki orta düzeyde ki pistlerdede kayabilirmiyim...
    Ben kaymayı orda öğrendim. Pistleri zor değil. Sadece otele doğru inerken solda biryere geliyorsun ve uçurum gibi bir yer görüyorsun ismini bilmiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla başka bir yolu seçebiliyorsun. Zaten oraya geldiğinde aşağıyı izleyen birkaç kişi görünce duracaksın
    onun haricinde fikrim şu. pist seçmeden ve çok tehlikeli olduğu açıkça belli olmayan tüm pistlere gir. en kötü kar sabanı şeklinde ilerlersin. zaten tüm pistleri denedikten sonra daha az düşeceğin ve daha çok keyif alacağın pisti kullanıyorsun otomatik olarak. ama sürekli kolaya kaçma ki kendini geliştirme imkanı bulabilesin.

Sayfa 1/2 12 SonSon