Sizce Kartalkaya da en zevkli parkur hangisi
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sizce Kartalkaya da en zevkli parkur hangisi

Thumbs up Sizce Kartalkaya da en zevkli parkur hangisi

Selamlar Şubatta Kartalkayaya bir kaç gün kalmalı gideceğim...

Merak ettiğim şey Kartal otelin pistlerinde en güzel, en eğlenceli parkurun hangisi olduğu...

Oraya giden arkadaşların özellikle tercih ettikleri - hatta ofiste, derste kaymayı kendilerini kayarken hayal ettikleri- pistler hangileri.... tabi liftler ve pistler arası geçiş vs de belirtirlerse iyi olur bu arada Kartal Otelin animasyonlu pist haritası süper olmuş, Pistlerin haritasını da ekleyecektim onun yerine aşağıdaki linki veriyorum....

gidenlerden kayanlardan yorumları bekliyoruzzzz....

Kartal Otel
    Rossignol Sultan 156+

Standart Cevap: Sizce Kartalkaya da en zevkli parkur hangisi

Her düzeyde kayakçının keyif alacağı pist vardır..
    Acemi iseniz Resul Dede pisti, orta düzeyde iseniz orta çanak,arka çanak, gezi pisti; orta düzeyden halliceyim dersen Kara pist sizin için idealdir....Kayak tekniğiyle ilgili sorunlarınızı aştıysanız o halde Yılmaz Demir ve Köroğlu pistleri sizi bekler....

En zevkli parkur hava ve zemin koşullarına göre değişir...
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

bolkar seviyorsanız ve yeni yağmış kar'a denk geldiyseniz, yılmaz demir'in sağ tarafındaki ağaçlıklı alanı tek geçerim. onun dışında köroğlu pisti buzu sevenler için idealdir.
    /m\

Tabiki dorukkaya tarafındaki olimpiyat pisti derim..kayak için tabi..ama boarda başlıyorum bu kış orada olamayacağım :D

board için de kayak için de en zevkli pistlerin Kartalotel tarafında olduğunu düşünüyorum. dorukta da kaymıştım ama yukarılarda bir yerlerde iki pist arasında boradçılar için düz bir geçiş vardı. eğer hızı iyi ayarlayamaz ya da önünüze birisi çıkıverirse zınk diye kalıyorsunuz... ama diğer tarafdan orada da ağaçların içinden kayabileceğiniz yerler olması güzel. Kartal tarafında bunun için köroğlu tarafına gitmek gerekiyor galiba... ben o kadar "siyah" olamadığım için gidememiştim..
    Rossignol Sultan 156+

Alıntı Mustaine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bolkar seviyorsanız ve yeni yağmış kar'a denk geldiyseniz, yılmaz demir'in sağ tarafındaki ağaçlıklı alanı tek geçerim. onun dışında köroğlu pisti buzu sevenler için idealdir.
    Kesinlikle katılıyorum..Yılmaz demir ile gezi pisti arasındaki ağaçlık vadi!!! Dorukkay da ise dağın arkasında kalan Doruk lifti, her zaman açık olmuyor ama çok eğlenceli...
    Board --Palmer Andy Finch Pro. 162
    Bindings --Burton Triad
    Boots --Northwave Freedom

Yılmaz Demir en dik pisttir. Geçen hafta sonu gittiğimde tarla idi, bolkar kadar olmasa da şartlar zorlu idi.

Köroğlu liftindeki Latif pisti artistik patinaj için çok uygun ! Kayaklarınızın çelik bakımı yeni yapıldıysa Yılmaz Demir'den daha kolay. Kiralık kayaklarla heyecan yaşarsınız...

Çanak pisti Uludağ Beceren'le birlikte dünyanın en tehlikeli pisti :P Acemi kaynıyor, kaos teorisi konusunda burda tez çalışması yapabilirsiniz. Arka Çanak'ta ise in cin top oynuyor.

En kolay pist olmasına rağmen ben en çok Resul Dede'den kayıyorum. Sanırım insanlar burda kaymayı egolarına yediremediklerinden en az lift kuyruğu burda oluyor. Hafta sonları siyah pistin liftinde telef olmaktansa kayma zamanımı maximize etmeyi tercih ederim.

Siyah pist büyük slalom çalışmaya uygun bir yer ancak son 75 metresinden dolayı acemilere uygun değil. Sert fren yapan kayakçı/bordculardan dolayı burası gün sonuna doğru tarlaya dönüyor.
    Kayak : Blizzard SpeedCarve SL Carbon Sandwich 165cm ; 117-65-100mm ; radius 13.5m
    Bağlama : Blizzard IQ 3.10
    Baton : Blizzard Speedcarve Carbon 125cm
    Bot : Lange Concept 65
    Kask : Briko Stratos SL 58cm

Alıntı Mustaine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynen tek geçerim. Sadece önceden yorulmamış olarak girmeniz daha iyi olacaktır

Bu Konudaki Etiketler