arkadaslar aranıza gerı donmek cok guzel) 3 gun once arabayla yaptıgım bır yolculuk sırasında işe gıdebılmek ıcın gırdıgım yolun anıden kar ıle kapanması sonucu mahsur kaldım yaklasık 6 saat kurtarılmayı bekledıkten sonra 3 kılometre uzaklıktakı koye yurudum dısarıdaakı hava sıcaklıgı -39 derece ıdı ve ınanılmaz bır buran vardı sanslıydımkı kıyafetlerım uygundu ve arabamda battanıye vardı sırtıma attıgım gıbı kar ve tıpının ıcınde yurumeye basladımmm .1 saatı askın bır zamanda yuruye bıldım o yolu . koyun bulduktan sonra orada bır kazak aılesının yanına sıgındıım bulundugum koye ekıpler yaklasık 4 saat sonra gelebıldıı. arazıde kalan arabamı ıse ancak bu gun aksam ustu cıkarabıldık .. suan evdeyım ve aranıza gerı done bılmek muhtesemm
):o

) 3 gun once arabayla yaptıgım bır yolculuk sırasında işe gıdebılmek ıcın gırdıgım yolun anıden kar ıle kapanması sonucu mahsur kaldım yaklasık 6 saat kurtarılmayı bekledıkten sonra 3 kılometre uzaklıktakı koye yurudum dısarıdaakı hava sıcaklıgı -39 derece ıdı ve ınanılmaz bır buran vardı sanslıydımkı kıyafetlerım uygundu ve arabamda battanıye vardı sırtıma attıgım gıbı kar ve tıpının ıcınde yurumeye basladımmm .1 saatı askın bır zamanda yuruye bıldım o yolu . koyun bulduktan sonra orada bır kazak aılesının yanına sıgındıım bulundugum koye ekıpler yaklasık 4 saat sonra gelebıldıı. arazıde kalan arabamı ıse ancak bu gun aksam ustu cıkarabıldık .. suan evdeyım ve aranıza gerı done bılmek muhtesemm
Alıntı