Raichle 223 Hard ayakkabı hakkında
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Raichle 223 Hard ayakkabı hakkında

Standart Raichle 223 Hard ayakkabı hakkında

sevgili kayak severler,
    Bir tanıdığımdan uygun bir kayak ayakkabısı almayı düşünüyorum. ancak snowboard için aldığını ama hiç kullanmadığı için fikir veremiyor. ben se ayakkabıların kayak için de kullanılıp kullanılmadığına göre satın alacam. bu ayakkabılar acabal kayak için de kullanılabilir mi? bilgi verirseniz sevinirim.

Standart Cevap: Raichle 223 Hard ayakkabı hakkında

valla görünüşüne göre kayak bağlamasıyla uyum sağlayabilir gibi duruyor... ancak denemek lazım... klips yerine farklı bir sistem kullanıyor acaba ne kadar sıkılabiliyor?

valla teşekkür ederim üstad. Yalnız içim rahat etmesi için ne yapabilirim? Botlar yanımda olsa takarım kayaklarıma olup olmadığu ortaya çıkar. keşke modeli iyi bilen biri olsa da evet yada hayır diye net bir cevap duysak. Varmı acaba böyle biri?
    Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla görünüşüne göre kayak bağlamasıyla uyum sağlayabilir gibi duruyor... ancak denemek lazım... klips yerine farklı bir sistem kullanıyor acaba ne kadar sıkılabiliyor?

hard board ayakkabısını kayağa takamazsın. sistemleri farklı.
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

bana da öyle geliyor...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Bu Konudaki Etiketler