Ankara dan Kartalkaya ya Dörtdivandan gidiş... - Sayfa 6
Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
85 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Ankara dan Kartalkaya ya Dörtdivandan gidiş...

Standart Cevap: Ankara dan Kartalkaya ya Dörtdivandan gidiş...

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suya buza gerek yok ki, Oliver yeter bence....:P
    +7
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suya buza gerek yok ki, Oliver yeter bence....:P
    haksızlık etme yigidim... tanısan oliver şeker gibi adamdır... iyi yüreklidir... kimseye kötülük yapmaz... bu yüzden başına gelmedik kalmaz... tırmanana da yol verir ayrıca... :P

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +7
    sen de mi gokbey... ???

Alıntı tinsmith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yolu tercih edecek arkadaşlarda KGS veya OGS bulunması gerekiyo yoksa benim gibi napcaz geride dönülmez şimdi OGSden geçiim derken 143 tl ceza yediniz gibi birşeyler görebilirsiniz.)
    yol olarak ise gayet rampasız ve düz bir yol.. kar lastiği ile pek zorlamadan çıkılacak bir yol hatta diğer yola göre daha kolay çıkılır zira buz yok gibi..

31 Ocak Pazar günü sabahın 05:30'unda GOKBEY ile board yapmak hayaliyle ilk kez görecegim Kartalkaya'ya dogru Ankara'dan yola çıktım. Ankara Akıncılar'dan otoyola girip ilk KARTALKAYA sapagından (Buranın Dörtdivan sapagı oldugunu sonradan ögrendim) çıkış yaptım. Daha dogrusu çıkış yapmaya yeltendim:( Sadece iki tane gişe vardı. Biri KGS digeri OGS. Arkadaşlar ben Eskişehir'de ikamet etmekteyim. Ne Bogazköprümüz ne de Otoyolumuz var dolayısıyle ne KGS'm ne de OGS'm var Bende TKE gişesini kullandım. (Topukla Kaç Emre) Daha sonradan en uzun mesafe (Ank-İst) ücretinin (10 TL) 11 katı ceza yiyecegimi ögrendim. 110 TL
    Her neyse gelelim asıl konumuza; Bu yol düz bir yol. Ben geçerken yolda çok az kar vardı ve benden önce hiç aracın geçmedigini görebiliyordum (Pazar sabahı saat 07:30 civarı oldugundan olsa gerek:PP). Çok ıssız ve tenha bir yol. Yol 2 otomobilin ancak geçebilecegi genişlikte, hatta bazı bölgelerinden sadece 1,5 otomobil zar zor geçer
    Sonuç olarak bu yol kullanılacaksa:
    1. Mutlaka KGS ya da OGS sahibi olmanız,
    2. Aracınızın arıza yapmayacagına dair güçlü bir tahmininizin olması,
    3. Yakın zamanda bölgenin yogun yagış almadıgına yada almayacagına dair meteorolojik bilgiye sahip olmanız,
    yararınıza olacaktır.
    Konu Gökbey tarafından (02-02-2010 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

kgs veya ogs yoksa en azından yarım metre uzunluğunda 2 adet bez parçası olması lazım :D

kartalkaya nasıldı onu anlatsana...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

kgs veya ogs yoksa en azından yarım metre uzunluğunda 2 adet bez parçası olması lazım :D

kartalkaya nasıldı onu anlatsana...
    Kartalkaya açık konuşmak gerekirse benim için hayal kırıklıgı oldu. Birazda Sarıkamış'ın gölgesinde kaldı, en azından benim açımdan öyle oldu. Her ne kadar bu bölge 23-24-25-26-27 Ocak'ta saglam kar yagışı almış olsa da 28-29 Ocak'ta esen şiddetli Lodos KAR'ı sulandırmak suretiyle kar kalitesini düşürmüş. Kar hamur gibiydi. Boarda hükmetmek epey zor oldu. Gezi parkurunu begendim. Bu parkurun hemen altında tam Gökbey'lik yerler vardı Sarıkamış organizasyonuna katılmayı çok istiyorum, lakin işyerinden izini nasıl ayarlayacagımı bilmiyorum???
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

ben cumartesi gene gidiyorum. hesabım yarım kaldı.

gezi pistinin oralardaki bol kar süperdi. şunu anladım ki ağaç varsa bolkar iyi oluyor. kel arazilerde toz kar süpürülmüş oluyor buza çekiyor...
    derenin kokusunu aldın mı, tiksençti :D

ben cumartesi gene gidiyorum. hesabım yarım kaldı.

gezi pistinin oralardaki bol kar süperdi. şunu anladım ki ağaç varsa bolkar iyi oluyor. kel arazilerde toz kar süpürülmüş oluyor buza çekiyor...
    derenin kokusunu aldın mı, tiksençti :D
    Sana iyi eglenceler. Benim gelmem mümkün degil:(
    Agaçların kar kalitesini artırdıgı konusunda seninle hemfikirim. Fakat dere konusunda yanılıyorsun. O dere dedigin, otellerin logar suyundan başka birsey degildi. Evet tiksindirici oldugu kesin. ıığğğyy....
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

Alıntı SAREmre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarıkamış organizasyonuna katılmayı çok istiyorum, lakin işyerinden izini nasıl ayarlayacagımı bilmiyorum???
    Adaşım komutanım, hastaneye sevk iste. Rahatsızlık olarak seninle konuştuğumuz olayı söylersin. Erlere 3 ay izin veriyorlarmış. Ama olay ilaç tedavisinden öteye giderse kötü olabilir Bir şansını denesen ? )
    There must be some kind of way out of here

Alıntı nuestra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adaşım komutanım, hastaneye sevk iste. Rahatsızlık olarak seninle konuştuğumuz olayı söylersin. Erlere 3 ay izin veriyorlarmış. Ama olay ilaç tedavisinden öteye giderse kötü olabilir Bir şansını denesen ? )

Sen geç dalganı. Olmaz adaş millete reklam olurum. Önüne gelen gel seni tedavi edeyim der. Buradaki arkadaşlar çok fesat sen bilmezsin :P
    2009 Burton Custom X
    2009 Burton Co2 Baglama
    2009 Burton SLX Bot

yakın zamanda dörtdivandan giden var mı acaba? yolun durumu nedir bilen birisinin görüşlerine ihtiyacım var...
    Rossignol Sultan 156+

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler