Whitefest '10 uludağ
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Whitefest '10 uludağ

Standart Whitefest '10 uludağ

sanırım biliyorsunuzdur, organizasyon 3 farklı haftada gerçekleştiliyor. bunlardan 17-21 ocak tarihlerinde olana gitmeyi düşünen var mı aranızda acaba? çoğu üniversite 24-28'de gidiyor sanırım, yer kalmamış o tarihte ???

Standart Cevap: Whitefest '10 uludağ

24-28deki tüm odalarımız dolmuştur,bir kaç gün içinde ilave oteller açılacak detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
    ancak 17-21 fiyat olarak 24-28e göre baya uygun tavsiye ederim...

Thumbs down Cevap: Whitefest '10 uludağ

Nası yani hem whitefest hemde winterfest için 24 - 28 Ocakta tüm otellerde yer kalmadı mı ? Toplam 13 otel var woww
    Siyah-Beyaz
    Beşiktaş

Selam, biz de 17-21 ınde uludaga gidioruz. Cunku o tarihte uludag gereksiz bi kalabalık olacak...

gerçeği açıklıyorum... siz klonsunuz... :P

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17-21 ocak vazgeçilmez tarihlerim hemde doğum günüm 20 ocak ve kesinlikle uludağ'dayım
    Şimdiden happy B Day diyelim!... :D
    DİKKAT ISIRIRIM

B Rh (-) / Kükürtlü / BURSA
    U Can See Me When I pass U!...
    BMW K1200R....

İki Pınar arasına mesaj düşürmeyi başaran dilek tutsun :D
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı Cerushe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nası yani hem whitefest hemde winterfest için 24 - 28 Ocakta tüm otellerde yer kalmadı mı ? Toplam 13 otel var woww

winterfesti bilmiyorum ama whitefestte maalesef odamız kalmadı o tarihte ...

17-21 için yarın büyük ihtimalle rezervasyonumu monte baia'ya yaptırıyorum. siteden aynı tarihte orada olanlarla görüşmek isterim.
    bir de mertoveco sana sorayım, bu 31 aralıktan önce seçebildiğimiz 7 event 100tl vardı ya, onu şuanda zamlı da olsa rezervasyonla birlikte alabiliyor muyuz fiyatı ne oluyor yoksa dağda eventlarda girişte fln mı bilet alıcaz? ayrıca 17-21'de hangi sanatçılar var öğrenebilir miyim?

Alıntı marslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17-21 için yarın büyük ihtimalle rezervasyonumu monte baia'ya yaptırıyorum. siteden aynı tarihte orada olanlarla görüşmek isterim.
    bir de mertoveco sana sorayım, bu 31 aralıktan önce seçebildiğimiz 7 event 100tl vardı ya, onu şuanda zamlı da olsa rezervasyonla birlikte alabiliyor muyuz fiyatı ne oluyor yoksa dağda eventlarda girişte fln mı bilet alıcaz? ayrıca 17-21'de hangi sanatçılar var öğrenebilir miyim?
    pm attım ;D

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler