İzmirli kar tutkunları...
Sayfa 1/7 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İzmirli kar tutkunları...

Standart İzmirli kar tutkunları...

Selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkese merhaba.

Çevremde 10 dan fazla arkadaş var kayak ve board yapan ancak her hafta izmirden uludağa kalmalı gidemiyoruz. Hem zaman hem bütçe açısından. Hem de araç kullanan arkadaşlar için daha zor oluyor.

Zaten kısa olan sezonda daha fazla kayak yapmak için günübirlik turlara ihtiyaç var diye düşünüyorum. Aramızda böyle tur düzenleyen arkadaşlar var mı acaba ? Var sa bizde katılalım diyoruz ama yoksa eğer zaten belli bir sayıdayız başka katılanlar olurmu aranızdan ? Kendimiz düzenlesek boyle turlar. Ne dersiniz ?

Standart Cevap: İzmirli kar tutkunları...

Aramıza hoş geldin Göksel

bende Izmir liyim , Izmir in neresindensin ?

Oradan tur kaldıran tur şirketleri mevcut , ayrıca Izmir deki diger uyelerimizle
    birleşebilirseniz tur firmalarından size özel bir turda isteyebiliriz

Öncelikle hoş geldin dostum.. Bende kuşadası'nda yaşıyorum ve aynı şekilde her tura geleceğimi garanti ediyorum.. Yani 11 kişi olduk
    Erdem Şaşmaz

Belmare Hotel**** - Kuşadası
    www.belmarehotel.com

Hoşbulduk. Gaziemirde oturuyorum. Bize tur konusunda yardım edersen sevinirim Emrah. İzmirde de bi oluşum yaratmak gerekiyor bence. İzmirde yaşayan arkadaşlar (en azından benim çevrem) kısa sezonu yeteri kadar değerlendiremiyoruz. En azından 2 haftada bir 20 kişi olsak bi araç tutar kalmalı yada günübirlik bişeyler yaparız. Ama tur işini bi acentenin organize etmesi gerekiyormuş sanırım. Ne kadar kalabalık olursak o kadar avantajlı oluruz diye açtım bu topiği. Sezon geç başladı bari bu sezonu iyi değerlendirelim.

gökselim bende geldim.herkese slm.valla süper olur böyle turlar yapsak katılsak.

Merhaaba arkadaşlar,izmirden bu tarz bir oluşumumuz var zaten yılbaşından önceki hafta kar az diye iptal ettik turumuzu şu an ciddi kar var uludagda erkanla şimdi konuştum

bu hafta yaparız izmirden günübirlik turumuzu...

Alıntı mertoveco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaaba arkadaşlar,izmirden bu tarz bir oluşumumuz var zaten yılbaşından önceki hafta kar az diye iptal ettik turumuzu şu an ciddi kar var uludagda erkanla şimdi konuştum

beklediğim cevap ta geldi , Izmir i yanlız bırakmaya hiç niyetimiz yok

Alıntı mertoveco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben de özelden irtibat bilgileri için mail atmıştım. mert bir ara sana gerekli bilgileri liste halide tesilm edeyim
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

Alıntı canverse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de özelden irtibat bilgileri için mail atmıştım. mert bir ara sana gerekli bilgileri liste halide tesilm edeyim
    Listeyi buradan da guncel tutunki , yeni gelecek arkadaşlar kendilerini de listeye otomatik eklesinler Telleri zaten özelden halledersiniz.

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beklediğim cevap ta geldi , Izmir i yanlız bırakmaya hiç niyetimiz yok
    elbette boss 35 plaka otobüsümüze yapıştırırız stickerımızı

Sayfa 1/7 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler