Yollar (Kartalkaya)
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yollar (Kartalkaya)

Standart Yollar (Kartalkaya)

Kartalkaya yollarının şuan nasıl olduğunu bilen var mı? Yani zincirsiz çıkılır mı? veya yolda zincir satan adamlar mevcut mu? ???

Standart Cevap: Yollar (Kartalkaya)

zincirsiz dağ yoluna çıkılır mı hiç genç?

yolda satış, takış, kiralama, traktör ile çekme gibi hizmetler mevcuttur... yol boyunca itinayla su dökerler buz olsun diye ancak hava sıcaklıkları "0" derecenin üzerinde seyrederken çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum... yine de araçta zincir bulunduracaksınız...

Şu andaki durum ne bilmiyorum ama uyanık zincirciler büyük ihtimalle geceden yokuşlara su döküyolar.
    Burton Operator 158
    Custom Bindings
    Vans HI-Standart
    Anon Figment Splinter

Standart Cevap: Kartalkaya Snowboard Kayak Pist Haritası

ya arkadaşlar ilk deffa gidicem kartalkayaya kendi arbamla çıkabilirmiyim ? ( 1.2 clio HB ) zincirle ? cıkılmıcak gıbıyse nasıl ulasmı ? ve bord kiralayabicegım onerdıgınız bır yer varmı ?
    ilk defa gıdıyorum bır yarım edebılırmısnız..

Alıntı ouz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar ilk deffa gidicem kartalkayaya kendi arbamla çıkabilirmiyim ? ( 1.2 clio HB ) zincirle ? cıkılmıcak gıbıyse nasıl ulasmı ? ve bord kiralayabicegım onerdıgınız bır yer varmı ?
    ilk defa gıdıyorum bır yarım edebılırmısnız..
    kar lastiğiniz yoksa zincirle çıkarsınız... kiralama adına yayla otel veya denkar'ı önerebiliriz... fiyatları yukarıya göre oldukça hesaplıdır...

otobandan bolu doğu çıkışına kadar devam ediniz... bolu doğu çıkışından çıktıktan sonra anayoldan sağa dönünüz... sol tarafta trafo merkezini görünceye kadar devam ediniz... trafo merkezinin hemen arkasından kartalkaya yoluna gireceksiniz...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kar lastiğiniz yoksa zincirle çıkarsınız... kiralama adına yayla otel veya denkar'ı önerebiliriz... fiyatları yukarıya göre oldukça hesaplıdır...

otobandan bolu doğu çıkışına kadar devam ediniz... bolu doğu çıkışından çıktıktan sonra anayoldan sağa dönünüz... sol tarafta trafo merkezini görünceye kadar devam ediniz... trafo merkezinin hemen arkasından kartalkaya yoluna gireceksiniz...

Verdiğin bilgiler için çook saol..

Gecen sene başıma gelen olaydan sana masrafları söyleyebilirim.

1-Daga çıkarken zincir taktırma 20 tl.
    2-İnerken yoldan cıktım ve arabam kucuk dere yatagına saplandı.Traktör çekmesi 60 tl.
    3-Çekme işleminde tamponun altındaki siyah plsatik kırıldı.Masraf 400 tl.
    4-İndikten sonra zincir sökme 10 tl

I love hydro power

dağ yoluna kar lastikleri ile zincirsiz çıkılabiliyor, ben çıkanı gördüm. benim aracımda yaz lastikleri üstünde zincir takılı iken oldukça zorlanmıştım açıkçası ama karlastiği takılı olan arkadaşım 30-40 km ile dağ yoluna tırmanmıştı... diğer taraftan kış lastiği olanların zincir taktıklarına da şahit oldum.. ama ben zincirsiz kış lastiği bile olsa cesaret edemem galiba artık... dağa yakın bir yerde bir de keskin virajjj vardır ki ekstra önem vermek lazım orayı dönerken.. aklında bulunsun. sağa dogru eğimli bir viraj.. orda bütün otellerin karayollarının vs tabelaları da vardır zaten. "dikkat" diye. ben lafa dalıp hızlıca girmiştim. kaçınılmaz son olarak da baya bi sağ sol yapıp çok ucuz kurtulmuştum.. ama hala arabamda durur o günün izleri, zincirleri kırmıştım çünkü.. netice itibarı ile sürücülüğüne güveniyorsan kar lastiği (yeni olmak koşulu ile) ile çıkabilirsin dağa ama zincir de takarsan daha güvenli gidilir bence....
    Rossignol Sultan 156+

Bu Konudaki Etiketler