Radikal Tur'un sitesinde oteller fiyatlarını belirtmişler ama Dorukkaya'nın ismi bile yok..Anlaşmaları yok mu artık?Bu konuda bilgisi olan var mı?
Radikal Tur'un sitesinde oteller fiyatlarını belirtmişler ama Dorukkaya'nın ismi bile yok..Anlaşmaları yok mu artık?Bu konuda bilgisi olan var mı?
desenize kartal otel tarafı çok kalabalık olacak bu kış, zaten kartalın pistleri daha keyifliydi, doruk'un tek avantajı boardçular için snowpark olmasıydı .
Allah allah..Dorukkaya hangi tur ile çalışacak bilen var mı?
Dorukkaya yalan olmuş sene desenize![]()
Batista Rules!
Doruk'un da müşterisi olsun, Kartal'ın da... sonuçta bir tarafa talep bariz daha fazla olunca tekel gibi fiyat çekiyo adamlar.
snowpark yokken bile Kartal'ın pistleri daha güzel, daha zevkli ve daha bakımlıydı hakkını yememek lazım bir de telesiyejleri Doruktan daha muntazam çalışıyordu ve güvenliydi o yüzden dorukkaya bu son duruma şaşırmamalı bence...
Borda başladığım ilk pist Kartal olmasına rağmen yinede Doruğa daha bi sıcak baktım. Şayet snow park olayı muazzam bişi olmadığı takdirde yine benim yerim dorum olacaktır. Pistlerini pek sevmiyorum ve bana inanılmaz kalabalık geliyor orası :S
Ankara'83
O Rh (+)
Board: Burton Custom
Bağlama: Burton Custom
Bot: Burton H.O.D
Merhabalar,
Bu haftasonu arkadaslarla ilk defa Kartalkaya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Kısmetse günübirlik olarak gideceğiz fakat hangi pistin skipassin verildiği turu tercih etsek bilemedik. Kısaca kişisel görüşleriinizden bahsetmişsiniz fakat pistlerin farklılığı hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok seviniriz. Faydalı olacaksa herkes kayak yapıyor board yapan yok aramızda.
Şimdiden teşekkürler.
Quality in Everything We Do...