1 Leva = 1,05 TL doğru mudur?
1 Leva = 1,05 TL doğru mudur?
Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.
Selamlar herkese,
Haftaya Salıdan-Pazara Bansko'da olacağım, içki dışında önerecek bir şey varmı, veya dikkat edilmesi gereken bir konu?
feel The NatuRe..
Sen yanina 1 sise Jack Danniels al derim ben...Sarapla marapla olmaz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--The greatest trick the devil ever pulled was, convincing the world that he does not exist--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şubat basında banskoda ıdım kısaca ızlenımlerı aktarım gecen sene gıttıgımızde aralık bası ıdı pıstlerın cogu halıyle kapalı ıdı ama bu sefer tamamı acıktı ınanılmaz keyıf aldık uzun uzun pıstler zırveden taaaa otelın onune kadar kaymaca 16 kmbansko ıcın vıze problemı olmasa shengen kabul etse adamlar sanırım bır daha kartalkaya felam gormem kar keyfı cok cok guzeldı bu sene otel vs problemde yasamadık gecen seneden tecrube oldugu ıcın yemek problemıde yasamadık bır dahakı sefer ıcınde gecelıgı oda basına 80 euro olan cokguzel bır otel kesfettım dıleyenlere bılgılerı yazabılırım ... banskonun en ıyı restoranıda tam altında ....
o zaman dırekt yazalım otelın ısmı uniqato altındakı restoran victoria otel 11 odalı kucuk butik....orda kalmadık ama dolastık otelı cok begendık genelde hep dolu oluyor rezervasyon şart telleri +359 749 84 160 web Hotel Uniqato - Stara Zagora mail bansko@uniqato.com
kayak kalıtesı acısından bızım tesıslerın hepsını toplayın bır tane bansko etmez (kımse kusura bakmasın ) pıstler genıs ve olabıldıgınce uzun ... soyle dusunun uludaga teleferıkle cıktınız ordan telesıyejle zırve sonra bursaya kadar kayarak ındınız ... bansko ıste tam olarak bu hatta cok daha fazlası ... fıyatlar cok uygun bıze gore ne bılm bı nescafeyı dınlenırken 3 levaya ıcebılıosun kocaman bardakta .