uludag koptu galiba ??? - Sayfa 3
Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
81 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: uludag koptu galiba ???

Standart Cevap: uludag koptu galiba ???

lostboy'dan gelicek haberleri dört gözle beklemekteyim açıkcası çok merak ediyorum Bursa'da hava çokta soğuk sayılmaz o yüzden Uludağ'da yağışından çok korkuyorum ama bu mevsimdede Uludağa yağmur yağması gibi bi durum sözkonusu olmaz herhalde.

AÇALIM ARTIK ŞU SEZONUUU! :D

Ben ota okulda falandım sömestirde uludağa çıkmıstık o sezon gunduz vakti şakır şasır yağmur yağmıstı hatırlıyorum ama bu olay çokk zor olur o sezon karda yoktu zaten dağda bu yıl yılbaşında beyaz karlara kavusucaz 1 metre kar olur

Dün akşam Uludağ Sarıalandaydım. Gece 11 civarı yoğun şekilde sulu kar yağıyordu. Akşamki havaya bugünkü sıcaklığa baktığımda Oteller bölgesindede durumun farklı olduğunu sanmıyorum. Hava oldukça ılık ve Uludağda yağış sulu kar şeklinde devam ediyordur.
    bsikopat

Alıntı t1112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam Uludağ Sarıalandaydım. Gece 11 civarı yoğun şekilde sulu kar yağıyordu. Akşamki havaya bugünkü sıcaklığa baktığımda Oteller bölgesindede durumun farklı olduğunu sanmıyorum. Hava oldukça ılık ve Uludağda yağış sulu kar şeklinde devam ediyordur.
    Bırakında biraz keyfini sürüp, hayal kuralım ya

arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız
    tipi şeklinde bi kar yağışı var bu şekilde devam ederse eğer -ki öyle olacağa benziyor-bu kar kolay kolay kalkmaz hadi hepimize şimdiden kazasız belasız bir sezon diliyorum
    bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm

Az önce görüştüğüm kayak odasına pazar gunu gelmemize değermi diye sordum. O da yarın bile gelebilirsin liftler de açılacak dedi. Pazar günü uludağda görüşmek dileğiyle (-:

Hatta kendi aramızda bi organizasyon bile yapabiliriz ne dersiniz?
    Palmer HoneyComb III Board
    Burton Shaun White Boot
    Drake F60 Bindings

Yılbaşında Uludağdayız yeterli kar yok diye üzülüyordum :( bu habere çok sevindim.Bilgilendirmelere devam
    Batista Rules!

Resim olmayabilir belki ancak pazar akşamı durumdan haberdar ederim muhakkak..
    Palmer HoneyComb III Board
    Burton Shaun White Boot
    Drake F60 Bindings

Benim görüşüm yılbaşında 1 metreyi bulur kar uludağda sü anda tek istediğim hava güzel olsun kalacagımız topu topu 3 gece 4 gün

Yıl başında ordayız açıl sezon açıl :D
    Bornova..

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler