Snowboard ogrenmek ısteyenlere muhtesem bır fırsat.!! - Sayfa 2
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Snowboard ogrenmek ısteyenlere muhtesem bır fırsat.!!

Standart Cevap: Snowboard ogrenmek ısteyenlere muhtesem bır fırsat.!!

Gerçekten çok neşeli görünüyor...:001_smile:
    GoncaOnusluel
    GO

gercekten ole tavsiye ederim:001_smile:

enis burası tutyeli kuşaklı ve italyanın bitişlerinin tam ortasında bi butik otel var orası mı ?? gecen sene kartını almıştım kaybettim oranın da merak ettim o mu )

Peki Enis Bey,

birkaç sorum olucak;

1) Eğer olur da gelebilirsem, yanımda ders almak istemeyenler olabilir onlar için nasıl bir alternatif sunulabilir fiyat olarak?

2)Face book daki email adresine mail attım otel için ama cvp gelmedi henuz, ailecek 20 kişi (çocuklar da var) ve rakam artabilir yılbaşı için 3 gunluk bir yerler arıyoruz. Tam olarak nerededir burası İzmir den gelinecek ve bölge hakkında pek de bilgimiz yok...

Yardımcı olursanız sevinirim
    GoncaOnusluel
    GO

Alıntı Cilekli Pizza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enis burası tutyeli kuşaklı ve italyanın bitişlerinin tam ortasında bi butik otel var orası mı ?? gecen sene kartını almıştım kaybettim oranın da merak ettim o mu )
    Yazici teleskisiyle en tepeye ciktiginizda karsiniza cikan ahsap Otel.

tamam sagol ya.. hatta bir arkadas yılbası fiyatını istemiş bende rica edicem bir ara sezonluk fiyatlarını ve çıkış nereyi veriyor , yemek ne veriyor vs yazarsan aklımızda olsun, biz mumkun oldugunca sık haftasonları kacıyoruz daga... tskler.

Alıntı Cilekli Pizza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam sagol ya.. hatta bir arkadas yılbası fiyatını istemiş bende rica edicem bir ara sezonluk fiyatlarını ve çıkış nereyi veriyor , yemek ne veriyor vs yazarsan aklımızda olsun, biz mumkun oldugunca sık haftasonları kacıyoruz daga... tskler.
    sezonluk otelin oda fiyatlarını mı soruyosun.? otel tepede herhangi bi cıkıs verilmiyor. geldiginizde mutlaka ugrayın kalmasanız bile en azından ortamı gormus olursunuz..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Bu Konudaki Etiketler