Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım - Sayfa 3
Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
81 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım

Standart Cevap: Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım

bende mümessilim şunu belirteyim ilk başta aşı olmayan doktorların çogu kendileri de aşı oldular yakınlarına da yaptılar sonra...(bende oldum )

Sağlık bakanı Akdağ: Biz domuz gribi aşısını satın alma konusunda, önde gelen ülkelerdeniz

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, domuz gribine yönelik aşı üretecek firmalarla görüştüklerini bildirerek, "Biz aşıyı satın alma konusunda masaya oturmuş, önde gelen ülkelerden biriyiz" dedi. (tumgazeteler)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 35-40 milyon doz domuz gribi aşısı almayı planladıklarını, aşısının ilk partisinin Ekim ayında Türkiye'ye getirileceğini söyledi.

Hürriyet Arama Mobil

ÖNEMLİ! OKUYUN ve HERKESİN OKUMASINI SAĞLAYIN

Dünyadaki diğer ülkeler, domuz gribinin labaratuvarda biyolojik silah olarak üretildiğini ve insanlığın başına bela edildiği yazıyor. Domuz gribi aşısıda henüz geliştirilen ve içeriği açısından ölümcül tehlikeleri olan bir ürün.

Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

Baxter International’ ın H1N1 aşısı.

Her ikisininde henüz LİSANSI YOK.
    Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

Bu aşılar yapıldıgı takdirde: ( ÖNEMLİ )

- Guillain-Barre sendromu
    - Vaskülit
    - Felç
    - Anafilaktik şok
    - ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi labaratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

http://www.fluscam.com/Vaccine_Packa..._UCM182242.pdf

Dünya gribe karşı vitamin takviyesi ve geçmişte kullanılan ilaçlarla çözüm sunuyor.
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)
    Burton Elite 154/Flow the Five/Flow the One/Red hi-fi audex

80 lerde olsaydık korkarım Amerikalıların dinleme aleti taktığına da inanırdınız siz...

gelelim komplo teori bölümüne:
    * DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
    * AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
    * AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
    * AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE.. HANİ ŞU AMERİKADA BİR VATANDAŞIN BU AŞIYI VURULDUKTAN SONRA AÇTIĞI DAVADAN BAHSEDİYORUM.
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)

Alıntı elifff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80 lerde olsaydık korkarım Amerikalıların dinleme aleti taktığına da inanırdınız siz...
    acaba ilacı pazarlayan herhangi bir şirkette mümessillik yapıyor olabilir misin çünkü burada sadece fikirlerimizi paylaşıyor ve tartışıyoruz. kimseyi düşüncelerinden ötürü yargılamıyoruz.
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)

şirketin genel müdürlüğüne oynuyorum ..sizi ikna edince alıcam terfiyi

Alıntı elifff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketin genel müdürlüğüne oynuyorum ..sizi ikna edince alıcam terfiyi
    bir huzursuzluğun olduğu belli her neyse, devam ediyorum ben:

1- Almanya’da hükümet yetkilileri bürokrasi kesimi civasız aşıyı kullanırken, halka civalı aşı kullanacaklar bu haber Almanya’da duyulunca halk ayaklandı- ülkemize gelen ilk parti aşılardan 500.000 adedi civalı

2-kuş gribi hastalığının ilacı olan tamiflu ilacının firma sahibi donald rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) sadece bu ilaçtan 2 milyar dolar kazandı.

3-bu hastalığın ilacı olan firmaların hepsinin yahudi firması

4-Türkiye’de ciddi boyutta olmamasına rağmen, halkımızı güya bir kaç ilde sözde sanal hastalık ile kandırmaya çalışan ülkemiz yöneticileri, haberlerde yapılan domuz gribi haberleri ile halkı psikolojik olarak baskı altına alıp kendilerince alınacak 43 milyon aşının yani 1 milyar dolarlık aşının bahanesini oluşturdular.

5-hiçbir ülkede, hatta ölümlerin yaşandığı ülkelerde bile ülke halinde bu kadar aşı talebi olmazken neden Türkiye kobay ülke olarak deneniyor sizce? domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan kobay ülke Türkiye

6-domuz gribi hastalığı kendi kendine oluşabilecek bir evresi olmayan hastalık; yani labaratuar ortamında özel hazırlanması gereken bir hastalık. “75 yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `yaptığım incelemede bu virüsün bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum` dedi”
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)

Adrian Gibbs'in bu açıklaması ile ilgili olarak link:
    'Domuz gribi'ne ilişkin inanılmaz iddia / Dünya / Radikal İnternet

Bir de İngilizce link vereyim (ki şirketinde genel müdürlüğe oynayan arkadaşların, gelecek şoka hazır olmaları için biraz daha ilgi çekici olayım):
    The News Bizarre: Adrian Gibbs : Science Professor Says H1N1 Swine Flu Man Made

Gibbs, virüsteki genetik mutasyonunun domuzlar arasında görülen domuz gribinden 3 kat daha hızlı olduğunu, bunun da virüsün mühendislik eseri olduğu iddiasını güçlendirdiğini kaydetti.
    Dünya Sağlık Örgütü bu açıklama sonrasında alarma geçti. Bloomberg Ajansı, WHO'nun iddiaları çok ciddi bir şekilde inceleyeceğini duyurdu.
    Virüsün laboratuvar ortamında bir silah olarak yaratıldığı iddiaları "komplo teorisi" olarak nitelendirilmişti.
    =-Mustafa Can-=
    A Rh(+)

ya bırakın a rtık bu grıp sevdasını bısey yok okadar korkulacak yuksek ateslı bır hastalık ben 3 sene once ve gecen sene olmak uzere 2 defa gecırdım cok yuksek a tes oluyor ıyı bakılınca 1 haftada turp gıbı oluyorsunuz antıbıyotık ve bol bol vıtamın alıcaksınız ates dusurucu ılacın yanında atesınız cıktıgında bır bez yardımı ıle vucudunuzu vodka ıle ıslatın
    gokhan kaan Erkan A rh(+) 1982 inş.muh.
    almaty kazakhistan -
    Rossignol Contrast , oxygen , nidecker

Siyah - Beyaz , Ölüm - Yaşam

mühendislik harikası nı kabul edersek olay çok daha vahim...antibiyotikler zaten işe yaramaz...antiviraller de düşünülmüşdür yapanlar tarafından mutlaka direnç genleri olarak eklenmişdir...yani sizin dediğini gibiyse bu biyolojik savaşadan kurtulma şansımız yok...

çok çalışmam gerekiyor halkın gözünü açtınız nasıl kandırıcaz da aşı satıcaz biz şimdi ...

bu arada yazdıklarımı kişisel algılamayın..atışmak değil niyetim ..

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler