Skiboardmania Extreme Group Rome Snowboard Team Türkiye takımı riderı Nihan DİNÇ’e bir sponsorlukta Spy Optics Grasroots Team’den geldi.Nihan bu sene yaşadıklarını kendi kaleminden anlatıyor.Gelin hep beraber okuyalım…
Snowboard’a başladığım günden beri bir sponsora sahip olmak, bir markayı temsil etmek en büyük hayallerimden biriydi. Bildiğiniz üzere snowboard, Türkiye şartlarında oldukça lüks ve pahalı bir spor ve kendimi geliştirmem için bir şekilde desteklenmem şarttı. Geçtiğimiz yıllarda harcadığım emeğin karşılığında bana Türkiye’de ve belki de Dünya’da eşi benzeri görülmemiş bir sponsorluk sağlayan Skiboardmania Extreme Group; Rome Snowboards, Brunotti Outerwear Level Gloves distribütörü Dünya Spor’dan malzemelerimi bedelsiz olarak almamın yanı sıra otel antrenman ve yarış konaklamalarımı karşılayarak snowboard adına hayallerimi gerçekleştirmem için en büyük adımı attılar. Bu büyük desteğin bana verdiği güvenle şansımı dünyanın en büyük goggle markalarından biri olan Spy Optics’e başvurarak denedim. Açıkçası cevap almayı hiç ummadığım bu marka, bana bir haftadan kısa bir sürede geri dönüşte bulundu ve sponsorluk için kabul edildiğimi içeren bir e-anlaşma gönderdi. Hayatımda yaşadığım en garip anlardan biri işte o andı. Çünkü Spy Optics Grasroots Team’e seçilmiştim ve Türkiye’de bu marka goggle’ları temsil edecek kişi bendim... Şimdi bunlara sahip olmaktan öte, sahip olduklarımın hakkını verme zamanı. Bu benim için bir başarı değil, bu benim bir şeyler başarmama yardımcı olacak bir motivasyon kaynağı.
Destekleyen herkese ve ana sponsorum Skiboardmania Extreme Group’ a teşekkürler.
Skiboardmania Extreme Group olarak Nihan DİNÇ’e sezondaki tüm yarışlarda başarılar dileriz.
http://www.skiboardmania.com/haber-s...ecildi-57.html

Alıntı