Merhaba hepinizin bayramını kutlarım.
Uludağdan yeni döndüm sıcak sıcak haberleri ve resimleri gönderiyim dedim.
İlk eleştirim otel için. Otel ilk günler inanılmaz soğuktu. Hele arife günü ilk otele giriş yaptığımda ısınmak için dışarı çıkıyordum. Buzdolabından farksızdı. Tüm misafirlerin 0-6 yaş arası çocukları olduğundan hepsi odalarına elektrik sobası istedi. Ve bu seferde 5-10 dakikada bir sigortalar atmaya başladı. Hatta bunlardan birine Tofun, Eser, Yusuf ve Ako da denk geldi. Sonra yavaş yavaş otel ısınmaya başladı ve artık döneceğim gün gerçekten oturulabilecek kıvama ancak gelmişti. Meğerse Otel arifeden önce açık değilmiş. Arife günü ilk girişlerle birlikte kaloriferler yanmaya başladığından önce binanın ısınmasını bekledik  ;D  2-3 günde bina ancak kendini ısıttı ki 3. günün sonunda içerisi ısınmaya başladı.
Diğer eleştirim ise yemeklerle ilgili. Otelin yemekleri inanılmaz kötüydü. 4 gün boyunca ekmekle beslendim diyebilirim. Açıık büfe fakat 2-3 çeşit yemek vardı. Tabldot yapsalar daha iyi  ;D Ayrıca her sabah öğlen ve akşam çıkan yemekler hep birbirinin aynı. Bir süre sonra şüphelenmeye başladım bunlar bir gün önceden kalmışları veriyorlar yada ahçıları zaten 3 çeşit yemek yapmayı biliyor.  ;D Çaylar hep soğuk, içkiler ise hep sıcaktı  ;D  0-6 yaş ücretsiz olduğundan otel kreş gibiydi. Sürekli bir koşturmaca, bağırışma, çocuk çığlığı içinde baş ağrıları çektim. Tabiki çocuklara bir lafım yok. Otel  bu yaş grubunu ücretli yapsın da demiyorum. Yalnızca insanlar, diğerlerine karşı biraz saygılı olmayı öğrenmeli bence. Çocuklarına gerektiğinde dur diyebilmeli. İlk gün böyle geçti, 2. gün böyle geçti, 3. gün artık baş ağrıları içinde odada kıvranıyordum.
Ama her olumsuzluğa rağmen eğlendimmi? Evet eğlendim. Önemli olan da bu.  ;D Elbette bir daha bu otele gitmem ama her zamanda aklımın bir köşesinde kalacak çünkü ilk snowboard deneyimimi bu otelde yaşadım ;D

Alıntı
tüm bunlara rağmen gittiğine deymiştir