Akfen Club - Uludağ
Sayfa 1/5 123 ... SonSon
47 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Akfen Club - Uludağ

Standart Akfen Club - Uludağ

Merhaba hepinizin bayramını kutlarım.
    Uludağdan yeni döndüm sıcak sıcak haberleri ve resimleri gönderiyim dedim.
    İlk eleştirim otel için. Otel ilk günler inanılmaz soğuktu. Hele arife günü ilk otele giriş yaptığımda ısınmak için dışarı çıkıyordum. Buzdolabından farksızdı. Tüm misafirlerin 0-6 yaş arası çocukları olduğundan hepsi odalarına elektrik sobası istedi. Ve bu seferde 5-10 dakikada bir sigortalar atmaya başladı. Hatta bunlardan birine Tofun, Eser, Yusuf ve Ako da denk geldi. Sonra yavaş yavaş otel ısınmaya başladı ve artık döneceğim gün gerçekten oturulabilecek kıvama ancak gelmişti. Meğerse Otel arifeden önce açık değilmiş. Arife günü ilk girişlerle birlikte kaloriferler yanmaya başladığından önce binanın ısınmasını bekledik  ;D  2-3 günde bina ancak kendini ısıttı ki 3. günün sonunda içerisi ısınmaya başladı.
    Diğer eleştirim ise yemeklerle ilgili. Otelin yemekleri inanılmaz kötüydü. 4 gün boyunca ekmekle beslendim diyebilirim. Açıık büfe fakat 2-3 çeşit yemek vardı. Tabldot yapsalar daha iyi  ;D Ayrıca her sabah öğlen ve akşam çıkan yemekler hep birbirinin aynı. Bir süre sonra şüphelenmeye başladım bunlar bir gün önceden kalmışları veriyorlar yada ahçıları zaten 3 çeşit yemek yapmayı biliyor.  ;D Çaylar hep soğuk, içkiler ise hep sıcaktı  ;D  0-6 yaş ücretsiz olduğundan otel kreş gibiydi. Sürekli bir koşturmaca, bağırışma, çocuk çığlığı içinde baş ağrıları çektim. Tabiki çocuklara bir lafım yok. Otel  bu yaş grubunu ücretli yapsın da demiyorum. Yalnızca insanlar, diğerlerine karşı biraz saygılı olmayı öğrenmeli bence. Çocuklarına gerektiğinde dur diyebilmeli. İlk gün böyle geçti, 2. gün böyle geçti, 3. gün artık baş ağrıları içinde odada kıvranıyordum.
    Ama her olumsuzluğa rağmen eğlendimmi? Evet eğlendim. Önemli olan da bu.  ;D Elbette bir daha bu otele gitmem ama her zamanda aklımın bir köşesinde kalacak çünkü ilk snowboard deneyimimi bu otelde yaşadım ;D
    Ezgi Algur - 1981 - 0 Rh(+)
    İstanbul - Maltepe
    Board : Rossignol Reserve 148
    Bağlama : Rossignol HC250
    Bot : Vans Mantra Black/Violet

Standart Ynt: Akfen Club - Uludağ

çok güzel ve çok hoş bir yazı olmuş ya süper çok hoşuma gitti. ;D tüm bunlara rağmen gittiğine deymiştir
    art

değdi tabiki. dediğim gibi ilk deneyim hiç unutmam sanırım. İlk board kıyafetlerime de burda sahip oldum ;D
    Hatta bir resimde otelde şöminenin başında duruyorum ve kenarda bir plastik şişede ne duruyor bilin bakalım? benzin ;D resmi de ekliyeyim.

Benzin ne işe mi yarıyor?
    Şömine 5 dk yanıyor sonra sönüyor. Zaten ısınmak için şöminenin başına oturmak zorunda kalıyoruz otel buz gibi. Şöminede hemen bir parlıyor 2 dk ya kalmadan sönüyor. Çünkü odunlar yaşmış. zaten yanarken odundan su çıkıyor ;D Görevliye şömine söndü diyorsunuz elinde şişeyle geliyor biraz fışkırtıyor birden parlıyor şömine 2 dk sonra tekrar sönüyor. Böyle 3 - 5 çağırdık yaktırdık. En sonunda görevli şişeyi bize bıraktı. Söndükçe dökersiniz dedi ;D Komedi gibi bir oteldi.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  
    İstanbul - Maltepe

zio gigi kardeşim.

tatil hayali ile hemde uludağ gibi bir yere kaymaya gidip, otelde üşümek işin en kötu yanı..malesef trajikomik benzin hizmeti avrupa ülkelerinde olsa çıngar kopar..

genede ,ilk deneyiminizmiş ve güzel bir anı olarak hatırlarsınız..

otele guzel bi puan vermedim bende..

hele yemek olayı dandik olacak ha...hayatta!!!

Alıntı zio gigi Nickli Üyeden Alıntı
    değdi tabiki. dediğim gibi ilk deneyim hiç unutmam sanırım. İlk board kıyafetlerime de burda sahip oldum ;D
    Hatta bir resimde otelde şöminenin başında duruyorum ve kenarda bir plastik şişede ne duruyor bilin bakalım? benzin ;D resmi de ekliyeyim.

Benzin ne işe mi yarıyor?
    Şömine 5 dk yanıyor sonra sönüyor. Zaten ısınmak için şöminenin başına oturmak zorunda kalıyoruz otel buz gibi. Şöminede hemen bir parlıyor 2 dk ya kalmadan sönüyor. Çünkü odunlar yaşmış. zaten yanarken odundan su çıkıyor ;D Görevliye şömine söndü diyorsunuz elinde şişeyle geliyor biraz fışkırtıyor birden parlıyor şömine 2 dk sonra tekrar sönüyor. Böyle 3 - 5 çağırdık yaktırdık. En sonunda görevli şişeyi bize bıraktı. Söndükçe dökersiniz dedi ;D Komedi gibi bir oteldi.
    uhhh ;D hikayeler süper sende yaa çok farklı bi tatil olmuş devamını sabırsızlıkla bekliycem ;D ;D
    art

Vallahi çok enteresan bir tatil oldu. 2 arkadaş gittik. Arkadaşım herşeye söylendi. 4 günü sürekli söylenerek geçirdi. sürekli mızmızlandı, şikayet etti. bense eğlenmeye gitmiştim ve herşeye rağmen eğlendim. moralimi bozmadım. Son gün artık dayanamadım akadaşa da biraz patladım tabii tüm tatil boyunca bu kadar da söylenilmezki diye.
    İstanbul - Maltepe

Alıntı zio gigi Nickli Üyeden Alıntı
    Vallahi çok enteresan bir tatil oldu. 2 arkadaş gittik. Arkadaşım herşeye söylendi. 4 günü sürekli söylenerek geçirdi. sürekli mızmızlandı, şikayet etti. bense eğlenmeye gitmiştim ve herşeye rağmen eğlendim. moralimi bozmadım. Son gün artık dayanamadım akadaşa da biraz patladım tabii tüm tatil boyunca bu kadar da söylenilmezki diye.
    haklısın yani ve senede gitsen gitsen 4 gecelik bi uludağ tatiline kaç kere gidicen(maddiyat ) her şeye rağmen tadını çıkarcan madem ki gittin zaten bütün günün nerdeyse kaymakla geçiyoo ;D arkadaşının moral bayaa çökmüşş ;D
    art

Yaw okudukça şaşırıyorum,siteden ne çok kişiyle aynı mekanlardaymışzı bayramda da haberimiz yokmuş.Pelin ve Emre'nin kulakları çınlasın ;D Bende bayramın 3 ve 4. günü Uludağda hemde Akfen'deydim.Yalnız ben orada kalmadım,Yiyecek-İçecek Müdürü Cemre Bey'in yakın arkadaşım olması sebebiyle sadece faydalandım diyelim
    Müdür arkadaşımda olsa Zio Gigi'ye katılmamak açıkçası mümkün değil ve bende aslen ??? bir turizmci olarak arkadaşa malum aksaklıkların nedenlerini sordum.Açıklamalar aynen şöyleydi;
    Öncelikle burası yaklaşık 40 yıllık bir tesis ve ısınma tesisatı başta olmak üzere pek çok eksiğinin elden geçmesi gerekiyor Fakat burası sit alanı olduğundan bu tip zaruri tadilatlarda bile kendilerine çok fazla prosedürle yıldırma politikası uygulanıyormuş.Yoksa Akfen grup özellikle Kıbrıs'ta açtığı son otelden belli olduğu üzere hem otelciliği hemde lüks işini gayet iyi bilen bir grup.
    Yemeklerle ilgili aynı soruları bende sordum,bana söylenen Uludağda hem fiyatların hemde standartların mecburen aynı olduğuydu.Zaten sezonluk oteller olduğu ve sezonda çok uzun olmadığı için fiyatla rekabet edemiyorlar birbirleriyle.Fiyatlar belli seviyede olduğu için sunulan ürünlerde kısıtlı tutuluyor.Mecburen herkes tam pansiyon denen 3 öğün yemeği standart veriyor ve maliyeti düşürmek için çeşidi kısıtlı tutuyorlar.
    Yalnız Zio Gigiye katılamadığım bir konu var;evet yemek çeşidi sınırlıydı ama lezzetsiz yada kalitesiz değildi.Ki cidden ben damak tadına düşkün biriyimdir...Bilemiyorum tabi belki bana kıyak yapılmış olabilir ama çayımı-kahvemi de gayet sıcak getirdiler,viskimide buzlu getirdiler....
    Bunları yazarken sakın yanlış anlaşılmasın,oteli savunmak gibi bir misyonum yok.Aksine bende benzer şikayetlerde bulundum ve aldığım cevapları sizlerede aktarmak istedim...

Tsymba aynı yerde kalıp birbirimizi tanımamak kötü olmuş. Kar tutkusu boyun askılığı ve kartlarımız bu hafta gelecekmiş (Emrahtan alınan bilgiye göre) bundan sonra karşılaşırız umarım. Aşırı şişman bir arkadaş vardı. Cemre Bey o mu?
    Yemek konusunda da bana lezzetsiz geldi açıkçası. Herkesin  damak zevki ayrı tabi.
    İstanbul - Maltepe

Evet yaa cidden bu boyun askılıkları pek çok olası muhabbet ve destekten mahrum bıraktı bizi ama napalım,bi sonraki sefere inşallah..
    Cemre aşırı şişman dediğini duysaydı o yemek ve içecekleri de bulamazdın bak akfende şimiden uyarayım,biz o ona hafif iri demeyi tercih ediyoruz ;D bu sayede kendiside viskimizi buzlu,çayımızı sıcak içmemizi temin ediyo...Ama aynı kişiden bahsettiğimiz kesin ;D
    Yemek işi tabii ki zevk işi ve dolayısıyla tartışılamaz.Ben sadece öğlen yemeklerinde oradaydım ve ilk kez board yapmanın verdiği yorgunluk ve acının etkisiyle belkide bana hoş gelmiştir yemekler

Sayfa 1/5 123 ... SonSon