Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics) - Sayfa 3
Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
62 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics)

Standart Ynt: Sapancada Wakebord

kartepeli nin gönderdiği 3. resim e baktım da artık şu grind işinin şeyini çıkardılar yani yanılmıyorsam ilk kaykayda çıktı bütün sporlara dağıttılar tamam çok eğlenceli bir hareket ama böyle yaparak sporun orjinall iğini bozuyorlar hangi sporu yapsalar bi demirin üstüne bişeye atlayı veriolar birazcık sporu yerinde yapın sporları birbirine karıştırmayın orj. olun biraz yaratıcı olun
    //kayak spordur  SnowBoard SANAT//

Standart Ynt: Sapancada Wakebord

Alıntı SnowStorm Nickli Üyeden Alıntı
    50 ytl verip, bir kere de olsa denemek istiyorum ;D

10 dakkada çok kısaymış canım , ne oldugunu anlamadan bitecek :( Bizim snowboard baya ekonomik kalıyor buna göre :P
    usta sen bursa da sukay park ı dene wakeboard orda dağda snowboard yapmaktan çok daha ucuza gelir emin ol imkanın olursa mutlaka git derim :
    //kayak spordur  SnowBoard SANAT//

Standart Cevap: Sapancada Wakebord

Bu arada Bursa daki Park ın web sitesini incelemenizi tavsiye ederim

::.SUKAYPARK.::First Cableway of Turkey:::Türkiye'nin İlk Kablolu Sukayağı Tesisi

Kablolu Su kayağını denemek için sabırsızlanıyorum

Güncel fiyatlar nedir bilen var mı ?

Standart Cevap: Sapancada Wakebord

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Bursa daki Park ın web sitesini incelemenizi tavsiye ederim

::.SUKAYPARK.::First Cableway of Turkey:::Türkiye'nin İlk Kablolu Sukayağı Tesisi

Kablolu Su kayağını denemek için sabırsızlanıyorum

Güncel fiyatlar nedir bilen var mı ?
    ilk fırsatta gidip sizler için araştıracağım
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Standart Cevap: Wakebord nedir , İstanbula yakın nerelerde yapılır (Bursa , Sapanca vs) ?

Wakeboard sapanca gölünün ne tarafında yapılıyor. Buranın bir ismi varmı? En uygun yer Kırkpınar gibi ama Kırkpınar cıvarında görmedim.
    Kayak : Rossignol Actys 200
    Bağlama : Rossignol Axium 100
    Bot : Rossignol Axium X
    Baton : Rossignol Actys
    Kan Grubu : Sarı-Kırmızı A RH (+)
    Telsiz : PMR 3.38

Standart Cevap: Wakebord nedir , İstanbula yakın nerelerde yapılır (Bursa , Sapanca vs) ?

Alıntı ike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wakeboard sapanca gölünün ne tarafında yapılıyor. Buranın bir ismi varmı? En uygun yer Kırkpınar gibi ama Kırkpınar cıvarında görmedim.

Konuyu biraz araştırdım , ve oradaki kite okulunun krokisine ulaştım , sonra onu phoshopla kesip buraya getirdim

Görsel bilgi her zaman daha kalıcı olmuştur , umarım yardımcı olabilmişimdir
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  

Bugun Sukaypark ı arayıp tam olarak ne zaman açılacaklarını öğreneceğim , ben yavaş yavaş kaşınmaya başladım , kış sezonu bitince pek bi durulduk ve bu bana hiç iyi gelmedi

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun Sukaypark ı arayıp tam olarak ne zaman açılacaklarını öğreneceğim , ben yavaş yavaş kaşınmaya başladım , kış sezonu bitince pek bi durulduk ve bu bana hiç iyi gelmedi
    geride çoluk çocuk var boss... risk alma... :P

risk yiğidin kamçısıdır babalar ahahahaha
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

SuKayPark ile ilgili bir kaç foto daha buldum , bu arada buldugum tüm telefonlarını arıyorum ama hepsinden faks çıkıyor , azimle aramalarım devam ediyor
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler