Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics) - Sayfa 2
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
62 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics)

Standart Ynt: Sapancada Wakebord

malzeme fiyatlarini ogrenirim ama burc beachte ruzgarda var malzemede ders icin hocada )) kesinlikle sahsima bu sene yapacagim bir spor inanilmaz 2 metrelik dalgalarda 14 knot ruzgarda ben katamaranla bata cika yol alirken kite ile arkadasim 3 tur bindirdi inanilmaz hizli metrelerce havada ucabiliyorsun. burchta lodos esmedikce esen ruzgarlarla kiyaya gelmek cok kolay konum mukemmel. wakeboardu ben yaparsam benzinmi dayanir motormu dayanir))

Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!

malzeme fiatlarını ben biliorum ortalama 900 euro mesela bir ucurtma.biz cok yakın bi arkadasımla ortak aldık fakat biz yaklasık 3sene once 2.el aldık fakat bizim ucurtmada guvenlik ekipmanı yok ve gercekten inanılmaz tehlikeli olabiliyor snowboardla karsılastırmak gerekirse zor fakat inanılmaz bisi snowboardda supper fakat kite bambaska

sayin mertoveco kite i nerde yapiyorsunuz
    Blizzard Ski -Blizzard Blade <br />Atakoy/Istanbul<br />karadere/RiZE<br />Bikmisbroker<br />Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir. <br />( Shakespeare ) <br />top seslerinde al, zafer nidalarinda sat.<br />No Pain, No Gain!

bu arada kartepeli kusura kalma ticari topic oldugunu unutmusum)

Alıntı snowblade Nickli Üyeden Alıntı
    bu arada kartepeli kusura kalma ticari topic oldugunu unutmusum)
    yok kardeş ticari değil tamamiyle maksat değişiklik olsun hep kardamı kayacaz birazda suda kayalım ;D
    Rossignol Z3 bot:Rossignol expert
    www.kartepekayakevi.com Fatih Fescioğlu

cesme pırlanta da bu arda adım mert memnun oldum

Alıntı pellinn Nickli Üyeden Alıntı
    Yakında dahada uçuk şeyler gelecek bekliyorum , valla ona göre karar verecem ;D
    Ya birde dalma falan olaylarına girilse aslında yokmu dalan burada .
    Forumdan Eugene nickli arkadaş yazları Kaş'ta dalış hocalığı yapıyormuş. Bana anlattı epey özendirdi.
    Wake me up when november ends...<br />Thank you for snowboarding!<br />Beni övmeyi bırakınız, gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz... Mustafa Kemal Atatürk

slm arkadaslar. ben en son gecen yaz kaydim sapancada. yanlis hatirlamiyorsam 10 dakkasi 50 ytl idi. pahali biraz. ama grup seklinde gidilirse indirim saglanabilir belki. ayrica sizi ceken tekneler mastercraft marka ve dunyada su kayagi ve wakeboard yarislarinin vazgecilmezidir. mastercraft zaten sadece bu dal icin ozel tekneler tasarlayan bir firma.

50 ytl verip, bir kere de olsa denemek istiyorum ;D

10 dakkada çok kısaymış canım , ne oldugunu anlamadan bitecek :( Bizim snowboard baya ekonomik kalıyor buna göre :P

10 dk kada yetiyor aslinda. ne kadar sadece motorun arkasinda ipe takilip gidiyosun gibi gozuksede yorucu bayaa. valla iyi dusun derim. bende senin gibi 1 kere veririz canim deneyelim dedim. bidaha birakamiyo insan. ;D

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler