OTS oto taşıma sistemleri
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: OTS oto taşıma sistemleri

Standart OTS oto taşıma sistemleri

her türlü aracın taşıyıcı sistemlerini yerli olarak üretmekteyiz ve MONT BLANC firmasının türkiye ana dağıtıcısıyız merkezimiz ankarada dır istanbulda subemiz bulunmaktadır
    kayak ve snowboard taşıma sistemleri ile sizlere hizmet sunmak dan mutluluk duyarız
    uygulama yaptığımız bazı araç modellerini görmek ve daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edeblirsiniz
    ..:: OTS OTOMOBİL TAŞIMA SİSTEMLERİ ::..
    ImageShack -
    Konu OTSOTO tarafından (03-11-2009 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.

Standart Cevap: OTS oto taşıma sistemleri

Ataşehirde yeriniz tam olarak nerde acaba ! Suzuki Vitara marka aracım için snowboard taşıma sistemi bakıyorum ve yerli üretim ile mont blanc arasındaki farklar nedir !
    Batista Rules!

Yenişehir Mah. Mevlana Sokak No:24/1

Ataşehir / İSTANBUL

Tel.......:+90 312 354 97 41

Fax.......:+90 312 354 97 42

EmaiL.: otoher@otsoto.com.tr

haldun bey size yardıcı olacaktır

Alıntı batista34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ataşehirde yeriniz tam olarak nerde acaba ! Suzuki vitara marka aracım için snowboard taşıma sistemi bakıyorum ve yerli üretim ile mont blanc arasındaki farklar nedir !
    ots istanbul şubesi olarak ihtiyaç duyan arkadaşlara hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Adres:

Otoher
    yenişehir mah. Mevlana sokak no:24/1 ataşehir - istanbul

ataşehir meydana yakın, tem yan yol üzerindeyiz.

0216 455 72 02
    0555 963 82 85

Merhaba sitenizi inceledim. Tebirik ederim oldukça geniş bir araç tasarım örneğini var. Ancak kendi aracımı bulamadım :(

Renault Scenic 2001 için ekte gonderdiğim tavan , yan ve ön arka barlardan var mıdır ?
    Varsa fiyatları nelerdir öğrenmek isterim.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi  

renault orjinal yedek parça olarak da var abicim...

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba sitenizi inceledim. Tebirik ederim oldukça geniş bir araç tasarım örneğini var. Ancak kendi aracımı bulamadım :(

Renault Scenic 2001 için ekte gonderdiğim tavan , yan ve ön arka barlardan var mıdır ?
    resmini gönderdiğiniz araçdaki sistem sonradan yapılmış bir sistemdir yani aracınızın orijinal parçası değildir sizin aracınızın sistemi aracınızın üzerindeki plastik bandın altın da mevcuttur resimde görülen sistem çok büyük bir ihtimalle yapıştırma sistemdir ve yapıştırma sistemle taşıma yapmak çok sakıncalıdır biz OTS firması olarak araç üzerindeki yapıştırma barlara bağlantı yapmamaktayız nedeni ise yapıştırma barın ilerde tavandan kopup gitmesidir. biz bu riskin altına girmemekteyiz. yanlız aracınızın üzerinde fabrika çıkışı orijinal barları varsa bu barlar la istediğiniz yükü rahatlık la taşıyabilirsiniz. yan ve ön bar sistemleri ile uğraşmamaktayız bizim işimiz sadece taşıma sistemleridir
    iyi çalışmalar

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aracınız için gerçekten taşıma sistemi oluşturmayı düşünürseniz çözümler için ots istanbul ataşehire bekleriz...

www.otsoto.com ve www.otsoto.com.tr web sitelerimizin bağlı bulunduğu server arızası nedeniyle geçici olarak erişim sağlanamaktadır.

Eski Toyota Corolla icin aldıgım Thule taşıma sistemim hala duruyor.
    Bu gonderdigim ust demirler yatay degil de dikey durdugu icin gözüme daha hoş gorundu.
    Birde basamak ve on arka demirler varmıdır, yoksa onlardamı yapıştırma ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler