Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 1/8 123 ... SonSon
74 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Question Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Hafta sonu LED tv yi inceleme fırsatım oldu , görsel anlamda mevcut iyi LCD lerden bir farkı yok gibi.Tek farkı daha da ince olması oda notebook monitörü mantığından ileri geliyor.

Hala evlenirken aldığım 84 Ekran Premier tüplü televizyonum diyorum başkada bişey demiyorum

NOT : Buraya özellikle başka yerlerdeki genel bilgileri değilde sadece kendi deneyimlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız sevinirim

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

gönlümden led tv geçiyor ama tamamen "duygusal" sebeplerle lcd tv ye oy veriyorum... fiyat/performans oranında en iyi olan lcd ler şu anda...

Abi kontras oranı 30 000 : 1 ve üzeri TV ler çıkmaya başladıktan sonra biraz eli yüzü düzeldi görüntülerin.

Ama fiyat performans olarak tamam budur diyene kadar bekleyeceğim. Evdeki tv yi durduk yere atıp yerine ondan daha cici ama goruntusu daha kötü bir televizyona bi kaç bin tl vermek çok mantıklı gelmiyor hala :(

Hoş geçen gün Luniz lerde süper bi yarışma izledik (adını unuttum) orada görüntü hiç rahatsız etmedi.

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kontras oranı 30 000 : 1 ve üzeri TV ler çıkmaya başladıktan sonra biraz eli yüzü düzeldi görüntülerin.

Ama fiyat performans olarak tamam budur diyene kadar bekleyeceğim. Evdeki tv yi durduk yere atıp yerine ondan daha cici ama goruntusu daha kötü bir televizyona bi kaç bin tl vermek çok mantıklı gelmiyor hala :(

Hoş geçen gün Luniz lerde süper bi yarışma izledik (adını unuttum) orada görüntü hiç rahatsız etmedi.
    abicim 1.5 sene once samsung R81 aldim... ozellikleri hd ready, 8000:1, 550 cd/m2... kablo tv zaten izdirap... uyduda da goruntu cogunlukla tatmin edici degil... digiturk ve dsmartta biraz daha duzgun gerci... gidip ozellikle yuv cikisli uydu receiver aldim, kablolar kaliteli ama goruntu cok da fark etmedi... bagladigim pc ile avunuyorum... hatta uydudan cok pc den film izliyorum...

LPG en güzeli. Yani tüplüden şaşmayacan...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LPG en güzeli. Yani tüplüden şaşmayacan...
    likit olsun bizim olsun.... bozdur bozdur harca bitmiyor mübarek...

Spor müsabakalarında tüplü sistemden sonra en verimli olması, ulusal yayınlardaki başarısı ve büyüklüğü nedeniyla plazma tercih ettim...Pioneer 5080x KURO serisi 50 inç TV kullanıyorum bir yıldır. Her açıdan memnunum. Ancak LED tv teknolojisi fiyatlarda indikçe öne geçecek gibi görünüyor...
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi bende samsung plazma var iste.. bole oyun mode u falan var.. sen wii i getirdiginde gor bide goruntuyu yada ben pes oynarkenki grafikleri hatirlamiyomusun?

btw, izledigimiz yarisma wipeout idi
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

Alıntı LuNiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bende samsung plazma var iste.. bole oyun mode u falan var.. sen wii i getirdiginde gor bide goruntuyu yada ben pes oynarkenki grafikleri hatirlamiyomusun?

btw, izledigimiz yarisma wipeout idi
    sen "pes" biliyormusun arkadaşım ? woww
    murat
    kadıköy(tr)/almaata(kz)
    there'salotgoin'on

Alıntı my10ez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen "pes" biliyormusun arkadaşım ? woww
    ahahahahah hahahahahahah

Sayfa 1/8 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler