Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım
Sayfa 1/9 123 ... SonSon
81 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım

Standart Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım

Dünya gündeminde uzunca bir süredir önemli bir konu. Her gün de yeni bilgiler açıklanıyor.
    Kimler domuz gribi aşısı oldu veya olmayı düşünüyor ? Kimler olmak istemiyor ?
    Bilgilerimizi, konu hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım.

Sitemizdeki hekim arkadaşların görüşlerini özellikle bilmek isterim...
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

Standart Cevap: Domuz Gribi Aşısı - Bilgilerimizi Paylaşalım

İşte son haberlerden biri... Önemli gibi !

Finlandiya Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’deden domuz gribi hakkında çok çarpıcı itiraflar... Kilde; “Dünya nüfusunun yarısını öldürmek istiyorlar” dedi dünya karıştı...
    Pazartesi 07.12.2009 - 12:41

Aslı Yüce / TİMETURK

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.

Bu düşüncenin eski ABD Dışişleri Bakanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.

Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.

Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”

Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

Kilde: 'Grip aşısı milyonları öldürecek'
    0 RH + ( İstanbul )

''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''

puuufffffff,sitedeki doktorlarımız ne diyorlar bu işee
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

paşa paşa aşılarını oluyorlar abicim... içeriğini, yan etkilerini bile bile, belki işe yarar diye...

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla tırstım şimdi, yaptırmayıdüşünüyordum........ ..

dr um ...aşı oldum ve tüm yakınlarımı da olmaları için yönlendiriyorum...yan etki tüm ilaçlarda , aşılarda var...ağrıkesici içtiğinizde bile risk altındasınız..her sene grip aşısı olmak için dünya para verenler devlet karşıladığında neden böyle bir tavır alıyorlar anlamıyorum...virüsün yayılmaması için en etkili yöntem aşı olmak..yoksa ay sonunda herkes ailesinden birilerini grip yüzünden kaybedecek

Bu konuda benimde kafam karışık. Şimdilik olmadım bir süre daha olmayı düşünmüyorum, ortada büyük bir bilgi kirliliği mevcut bu yüzden de karar vermek iyice zorlaşıyor :(

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paşa paşa aşılarını oluyorlar abicim... içeriğini, yan etkilerini bile bile, belki işe yarar diye...
    Sen olursan bende olurum :D

Alıntı elifff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dr um ...aşı oldum ve tüm yakınlarımı da olmaları için yönlendiriyorum...yan etki tüm ilaçlarda , aşılarda var...ağrıkesici içtiğinizde bile risk altındasınız..her sene grip aşısı olmak için dünya para verenler devlet karşıladığında neden böyle bir tavır alıyorlar anlamıyorum...virüsün yayılmaması için en etkili yöntem aşı olmak..yoksa ay sonunda herkes ailesinden birilerini grip yüzünden kaybedecek
    dogru soyluyorsunuz da bu ignenin yan etkileri biraz fazla degil mi sizce de ? ''Ciddi allerjik reaksiyonlar, beyin dokusu, sinir, böbrek ve damar iltihabı, bilinç kaybı ve istemli kaslarda şiddetli ritmik kasılmalar, yüz felci ve solunum sistemi rahatsızlıkları ''
    Karsiyaka

Alıntı emresen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru soyluyorsunuz da bu ignenin yan etkileri biraz fazla degil mi sizce de ? ''Ciddi allerjik reaksiyonlar, beyin dokusu, sinir, böbrek ve damar iltihabı, bilinç kaybı ve istemli kaslarda şiddetli ritmik kasılmalar, yüz felci ve solunum sistemi rahatsızlıkları ''
    tüm ilaçların prospektüs bilgilerinde benzer uyarılar vardır ..açıp okuyun herhangibirini .. bilmeyene ürkütücü gelebilir haklısınız...

Sayfa 1/9 123 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler