Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları - Sayfa 7

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
74 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Alıntı pnryldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun tv değişikliği kararımız sonucu bizimde bu hafta bir LG'imiz oldu =)
    hayırlı olsun , siz hangi modelini aldınız

teşekkürler, bizim ki 50PQ2000 ama içerik olarak farkları nedir pek bilgim yok =)
    Aralarında gördüğüm tek fark aşağıdaki gibi

50PQ2000 : 600 Hz Panel (Alt Alan Taraması), New XD Engine,
    769 €+KDV

50PQ6000 : 600 Hz Panel (Alt Alan Taraması), New XD Engine, USB Giriş (Divx oynatma özelliği)
    839 €+KDV

haha iyiymiş =) ama bizimkinde de usb giriş ve dvx oynatma özelliği var
    o zaman değme keyfine Sizde güle güle kullanın inşallah.

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eskiden ilk çıktığında hatırlıyorum, uzaktan kumandalı siyah beyaz televizyonumuz vardı :D :D :D

Evet Uzaktan kumandalı.
    Evin küçüğü olunca kumanda niyetine kullanılıyorsunuz :D :D :D paso kanal değiştiren ben oluyordum :D :D :D

Alıntı metulife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden ilk çıktığında hatırlıyorum, uzaktan kumandalı siyah beyaz televizyonumuz vardı :D :D :D

Evet Uzaktan kumandalı.
    Evin küçüğü olunca kumanda niyetine kullanılıyorsunuz :D :D :D paso kanal değiştiren ben oluyordum :D :D :D
    elektronik cihazlara ilgin nereden geliyor anlaşıldı...

çerçevesiz olanından mı sizinkiler aceba. Hani sınırları aşalım, atlayalım-hoplayalım cinsinden olanı çıkmış. Farklı birşeye benziyor da

led tv'ler hakkında bilgisi olan var mı? nedir, ne değildir? lcd mi, led tv mi?
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı bunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Bilişim'den geldi Samsung 32" 7090 series LED. Site hizmeti güzel. sorun olmadı. İki haftadır kullandım:
    AVANTAJLARI:
    -Çok şık bir tasarım. Şahane bir dizaynı var.
    -İki kumandası var. Biri sadece açma kapama, program ve ses (Deniz Taşı), İkincisi çok fonksiyonlu
    -Renkler ve görüntü süper uydu yayınında. HD veya FullHD halini tahmin bile edemiyorum. Kendi hafızasında HD fotolar var apışıp kaldım.
    -Alt yazı geçişlerinde hiçbir titreme yok tepkime hızı süper. (Showroom larda sadece Samsung LED tv alt yazılı demo videolar koymuştu. Diğer TV ler yavaş sakin görüntüler koyuyor tepkime ve Hz düşük olunca. Aklınızda bulunsun.)
    -USBx2 bağlantılarından HDD veya hafıza takınca otomatik görüyor ve içinde kumanda ile dolaşılıyor. müzik, film ve foto uygulamaları yapılıyor.
    -Dolu giriş çıkış ve görüntü-ses ortamları sunuyor anlatmakla bitmez. Bi dolu ayar ve menü var.
    -Bilgisayara bağlayıp Underground ve FarCRY oynadım mükemmel bir görüntü veriyor. Titreme takılma yok süper. Bilgisayarın HD çıkışına bağlayınca ağzınız açık kalıyor.
    -Aydınlatma ve renk ayarlarını yarısından fazla çıkaramıyorsunuz süper parlaklık ve canlılık var. Gündüz gece hiç fark etmiyor performansı süper her ortamda.
    -Uyduda kaliteli yayınlar ile yerel kanalların düşük kaliteli yayınlarında çok fark görülüyor. Yani kanal ve sinyal kalitesine göre değerlendirmek gerekiyor.

DEZAVANTAJLARI:
    -Dahili hoparlörleri iphone gibi ses çıkarıyor. ayarları manuel yapmaz iseniz radyo gibi ses çıkıyor. Manuelde ayarda ses güzel oluyor standart. Ama 5+1 sadece Dolby digital ve normal 5+1 çıkışı var yorumlara göre mükemmel ses oluyormuş. Ben denemedim.
    -Ekranda tek kanalın logosu kalınca veya karanlık fonda sadece ekranın ortasında küçük bir görüntü var ise %50 soluklaşıyor ekrandaki küçük görüntü. (VW reklamının sonunda sadece amblem gösterirken mesela.)
    - İnternet özelliği bir halta yaramıyor çünkü Türkiye desteklemiyormuş.
    - Ev Ağı bağlantısı kurulabiliyor modemle. Ama ben başaramadım. Servilerin İSt- Ank hep aradım onlarda bilmiyor bazılarının bu üründen haberi bile yok. Birkaçı da ,modem bunu desteklemeli dedi. Kablosuz bağlantı için Samsung adaptör satın almanız gerekiyor.
    -Benim yorumum belki katılınmaz; bendeki 32", 40" de HD yayın olmaz ise verilen parayı karşılamayan bir performans olabilir mevcut uydu yayın kalitesinden bahsediyorum. Mesela uç örnek verirsek; Akıllı TV 32" de bile bozuluyor 40" de bilmem ne olur hiçbirşey anlaşılmaz. Ama dediğim gibi HD hele bi de FullHD tadından yenmez.
    Ben derim LED tv.
    Son zamanlarda BlueRay filmler izliyorum. Renkler kontrast ve tepkime kalitesi kendini gösteriyor. Ağzım açık izliyorum. Gerçekten mükemmel görüntü. Bi de HD anakartlı PC veya PS3 ile NFS Shift veya FİFA 10 oynadın mı abooooowww. Sabahlar olmasın!!!
    Konu bunk tarafından (05-01-2010 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.

o vakit led tv'ye basıyorum oyumu...
    Hayatta kalmak, haz alma duygusunun teşvik ettiği risk alma ve dikkatli davranma arasındaki ince çizgidir.

Alıntı gokbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o vakit led tv'ye basıyorum oyumu...
    Bi de dez avantajı fiyatı. Onu deyim.
    Hani millet LED alacağıma iki LCD alırım diyor ama kaliteye bakınca öyle değil derim ben.
    Gerçi her geçen gün düşüyor melet. Bi de şimdi Arkasından OLED ve daha sonra 3D platformları gelecekmiş.
    Ama yine deyim Bizde HD yayın tam yokken onlar için 20 yıl gerek.

Tercih senin. diğerlerine göre pahalı ama paraya değiyor diyorsun

TEK pişmanlığım: 7000 serisi yerine 6000 serisini alsam mı idi diyorum. Çünkü 7000 in internet ve bir iki özelliği daha var. İnternet için almıştım fakat Türkiye internet formatı desteklemiyormuş TIRT çıktı. Modemler de bu formatta olmadığı için Ev ağı kurarak diğer bilgisayara bağlanamıyorsun. Ama USB bağlantısını kullanarak hallediyorsun.

bi de 8000 serisi gelmiş onun extrası nedir bilmiyom.

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Bu Konudaki Etiketler