Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları - Sayfa 6

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
74 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

hayırlı olsun... güle güle kullanın... uydu receiver olarak hd bir receiver kullanırsanız görüntü bir miktar daha düzelebilir...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun... güle güle kullanın... uydu receiver olarak hd bir receiver kullanırsanız görüntü bir miktar daha düzelebilir...
    Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.
    Bende HD recevier etkili olur gibi geliyor az da olsa. Ama yayınlar Hd olmadan almayı düşünmüyorum.Biraz daha beklemek gerekir kanısındayım

Alıntı bunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende LED TV leri takip ediyorum. Denildiği gibi iyi bir LCD ile görüntü kalitesi aynı ama inceliği ve kontrastı çok fark gösteriyor. Tepkime sürelerinde daha başarılı.
    LED ler bence piyasaya çok uçuk fiyatlarla da girmedi. Hala 200 Hz ler daha pahalı LED lerden.
    Ha dersiniz bu görüntü farklarını nerede anlarız; ancak PS3 gibi PC gibi bağlantılarda. Zaten uydu yayınlarının durumu belli. HD olsa bile yeterli uydu yayınlarımız -fazla bile-.
    Bana göre LEDlerin avantajları daha yüksek. Diğer markalarda çıkardı mı iyice ucuzlar.
    Ben LED diyorum tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşsın. Tatil dönüşü almayı planlıyorum Samsung un 7000 serisinden bir tane.
    gerçekten güzel anlatılmış Bİ MEVZU ATLANMIŞ ESKİ BİR ....... YETKİLİ SERVİSİ OLARAK TV LERDEKİ TÜP ÜRETİMİ DURDURULDUĞUNU HATIRLATIYIM.KULLANILAN TÜPLER ELDEKİ STOKLARI ERİTMEK AMAÇLI.
    tayfun
    K2-FLOW

Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.
    Bende HD recevier etkili olur gibi geliyor az da olsa. Ama yayınlar Hd olmadan almayı düşünmüyorum.Biraz daha beklemek gerekir kanısındayım
    EVET AZDA OLSA ETKİSİ OLUR.yarış pistindeki hacı murro veya köy yolundaki farrari gibi oluyor.))))
    tayfun
    K2-FLOW

Alıntı karagozlum9999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EVET AZDA OLSA ETKİSİ OLUR.yarış pistindeki hacı murro veya köy yolundaki farrari gibi oluyor.))))
    Doğru bir tespit veya at'a eşşek semeri vurmak gibi birşey.

Doğru bir tespit veya at'a eşşek semeri vurmak gibi birşey.
    ahahahaha ))))))))))))))))))))
    tayfun
    K2-FLOW

isabetli tercih iyi günlerde kullanın... konu biraz eskiymiş ama sitede bende oldukça yeniyim. samsung 40'' 786E led kullanıyorum yurtdışından aldım türkiyeye hiç girmedi dirkt b serisinden başladılar 1 yıl oldu alalı, led alma kararım elektronik konusunda verdigim en isabetli kararlardan biri oldugunu düşünüyorum. Öncelikle hd recevier düşündügünüz gibi hd yayınlar başlamadan da çok fark ediyor 1. neden hd baglantı kablosu; dijital baglantı olması sebebiyle analog baglantı olan scart kablodan aynı yayında sadece baglantıdan kaynaklı %30 -40 kalite farkı var.scart ın o kısa mesafede bile yayılım kaybı çok fazla. diger konu 1080i konusu buda normal yayınları hd yayın kalitesine yükseltme seçenegi buda hd recevier ların en önemli özelligi görüntü kalitesini fark edilecek kadar çok degiştiriyor. sen kullanıyormusun hd recevier derseniz. oturdugum sitede extra çanak koymama izin vermiyorlar (küçük bir not bilmiyenler için:hd recevier için hd çanakda gerekli). Asıl konuya gelirsek lcd mi, led mi derseniz düşünmeden led derim.Arkadaşlarımda normal full hd ler var arasında dağlar kadar fark var manuel ayarları hassas ypılmalı, konuyu çok uzatmayayım toparlamak gerekirse kontrastı inanılmaz yüksek taramı hızı çok iyi. zaten en az olanı 100Hz. ve bunlar kadar önemli olanı az enerji sarfiyatı, az ısınma ve uzun ömürlü olması marka sorarsanız şu an özel seriler hariç (onlarda çok pahalı) standart ürünlerde en iyisi samsung derim

Evdeki televizyonun bozulması ve tamircinin 50 lira istemesiyle başlayan hafta sonu maceram Istanbul Bileşimden LG PQ6000 almamla sonuçlandı

Vatana millete hayırlı olsun.

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güle güle kullan boss
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evdeki televizyonun bozulması ve tamircinin 50 lira istemesiyle başlayan hafta sonu maceram Istanbul Bileşimden LG PQ6000 almamla sonuçlandı

Vatana millete hayırlı olsun.
    bu kaçıncı LG abi... :P

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Bu Konudaki Etiketler