Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları - Sayfa 5

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
74 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Bence de bu yayınlar daha HD yi desteklemiyor Full HD kalitesini aramamak gerekir.
    Tabi oyun konsolu ve bilgisayar işin içine girerse iş değişir.
    Buradan bir arkadaş İstanbul bilişmden Samsung aldı (Erzurum'un ilçesinde) kargoyla sorunsuz geldi, aynı gün servis geldi Erzurum merkezinden cihazı kurdu ve bir yıldır sorunsuz kullanıyor. Benim şahit olduğum tek tecrübe bu. Bende adı geen siteden takip ediyorum ürünleri bakalım kafamda yaz dönüşü almak var hayırlısı...

Samsung Sony ve Philips araştırıyordum: Geçen gün TV de LG'nin 200 Hz reklemını gördüm, Malum 200 Hz in babası Sony. Sizce bu ürün nasıldır? Samsung un LED tv sine göre??

Dün akşam üzeride Arena ya gittim , 50 inc istedigimi soyledim ve tavsiye ettikleri yine LG nin begendigim modeli oldu

Oradaki görevli , FULL HD yayın izlemediğim surece mantıklı olanın Plazma oldugunu söyledi. Orada yan yana duran 2 tv den biri LCD diğeride Plazma ydı.

LCD olan daha parlak ve güzel gorunuyordu. Peki neden LCD yi önermediniz dediğimde , burada HD yayın oldugundan LCD daha iyi görünüyor ama eve gittiğiniz de bunun tam tersi Plazma da daha güzel bir görüntü alacaksınız dedi

Sanırım doğru iz üzerindeyim

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam üzeride Arena ya gittim , 50 inc istedigimi soyledim ve tavsiye ettikleri yine LG nin begendigim modeli oldu

Oradaki görevli , FULL HD yayın izlemediğim surece mantıklı olanın Plazma oldugunu söyledi. Orada yan yana duran 2 tv den biri LCD diğeride Plazma ydı.

LCD olan daha parlak ve güzel gorunuyordu. Peki neden LCD yi önermediniz dediğimde , burada HD yayın oldugundan LCD daha iyi görünüyor ama eve gittiğiniz de bunun tam tersi Plazma da daha güzel bir görüntü alacaksınız dedi

Sanırım doğru iz üzerindeyim
    yalaaannnnn... :P :P :P :D :D :D amma velakin dsmartın görüntü boyutu/kalitesi sabit olduğundan belki 100hz refresh rate işe yarar...

ps: hd ready ama 1080i tarama yapabiliyor alet...

Ulusal yayın(Belediye anteni), digitürk, Dsmart izliyorsan ve de 46 ve üzeri bir ekran boyutu düşünüyorsan plazma görüntüsü daha iyidir. Full HD, PSP, Blue ray gibi yüksek çözünürlükte ve 46 ve daha küçüklerde ise LCD daha iyidir.....
    Plazmada Pioneer Kuro serisi çok iyi görüntü veriyor...
    TV seyir mesafen 5 m ve üzerinde ise 50 inç çok keyifli... 4 m civarında bir mesafe varsa 42 veya (Görüntü kalitesi iyi ise) 46 inç uygun olur...
    50 inç ve üzeri pioneer lerde hoparlörün olmadığınıda hatırlatayım..Ya extra alıyorsun veya home cinema sistemine bağlayarak izliyorsun...
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

İstanbul bilişimden LED TV yi sipariş ettim hadi hayırlı olsun Allah arkadaşlara daha iyisini nasip etsin. BAkalım nasıl gelecek nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Millet, mağzalar, herkes övdü durdu LED i aldık bakalım. Gelişmeleri paylaşırım, almayı ve bu siteyi düşünen arkadaşlarla. Halkla ilişkileri çok sıcak ilişki çıktı. Yardımcı oluyorlar çok. Hele gelsin ondan sonra değerlendiririz siteyi ve ürünü.

Arkadaşlar günümüz teknolojisi LCD diyor, plazma ise daha eski bir teknoloji.
    Tabi unutmamak gerekir ki LCD ler HD yayında tam performans veriyorlar....

led iyidir, güzeldir... :D

LCD nin performansı tartışılamaz gerçekten fakat şöyle bi ayrıntı var ki ekran boyutu byüdükçe plazma hala yerini koruyor bence LCD karşısında(106 üzerindeki boyutlar için)
    burton jeremy 151 - cartel est - the shaun boots

SD yayınlarda plazmalar daha iyi sonuçlar veriyor.Gamestation ve hd filmler izlerken ise Lcd Tvler daha iyi sonuçlar veriyor.
    Ancak karşılaştırma yaparken plazmaların daha yüksek enerji tüketimini de unutmamak lazım...
    Ski: Salomon XWing 7
    Boot: Fischer Soma Viron 95 flex
    Helmet: Red Trace Goggle: Giro Root Gloves: Burton Goretex

İlker A. --İZMİR-- Arh(+)
    One life live it... Ski Forever...

İstanbul Bilişim'den geldi Samsung 32" 7090 series LED. Site hizmeti güzel. sorun olmadı. İki haftadır kullandım:
    AVANTAJLARI:
    -Çok şık bir tasarım. Şahane bir dizaynı var.
    -İki kumandası var. Biri sadece açma kapama, program ve ses (Deniz Taşı), İkincisi çok fonksiyonlu
    -Renkler ve görüntü süper uydu yayınında. HD veya FullHD halini tahmin bile edemiyorum. Kendi hafızasında HD fotolar var apışıp kaldım.
    -Alt yazı geçişlerinde hiçbir titreme yok tepkime hızı süper. (Showroom larda sadece Samsung LED tv alt yazılı demo videolar koymuştu. Diğer TV ler yavaş sakin görüntüler koyuyor tepkime ve Hz düşük olunca. Aklınızda bulunsun.)
    -USBx2 bağlantılarından HDD veya hafıza takınca otomatik görüyor ve içinde kumanda ile dolaşılıyor. müzik, film ve foto uygulamaları yapılıyor.
    -Dolu giriş çıkış ve görüntü-ses ortamları sunuyor anlatmakla bitmez. Bi dolu ayar ve menü var.
    -Bilgisayara bağlayıp Underground ve FarCRY oynadım mükemmel bir görüntü veriyor. Titreme takılma yok süper. Bilgisayarın HD çıkışına bağlayınca ağzınız açık kalıyor.
    -Aydınlatma ve renk ayarlarını yarısından fazla çıkaramıyorsunuz süper parlaklık ve canlılık var. Gündüz gece hiç fark etmiyor performansı süper her ortamda.
    -Uyduda kaliteli yayınlar ile yerel kanalların düşük kaliteli yayınlarında çok fark görülüyor. Yani kanal ve sinyal kalitesine göre değerlendirmek gerekiyor.

DEZAVANTAJLARI:
    -Dahili hoparlörleri iphone gibi ses çıkarıyor. ayarları manuel yapmaz iseniz radyo gibi ses çıkıyor. Manuelde ayarda ses güzel oluyor standart. Ama 5+1 sadece Dolby digital ve normal 5+1 çıkışı var yorumlara göre mükemmel ses oluyormuş. Ben denemedim.
    -Ekranda tek kanalın logosu kalınca veya karanlık fonda sadece ekranın ortasında küçük bir görüntü var ise %50 soluklaşıyor ekrandaki küçük görüntü. (VW reklamının sonunda sadece amblem gösterirken mesela.)
    - İnternet özelliği bir halta yaramıyor çünkü Türkiye desteklemiyormuş.
    - Ev Ağı bağlantısı kurulabiliyor modemle. Ama ben başaramadım. Servilerin İSt- Ank hep aradım onlarda bilmiyor bazılarının bu üründen haberi bile yok. Birkaçı da ,modem bunu desteklemeli dedi. Kablosuz bağlantı için Samsung adaptör satın almanız gerekiyor.
    -Benim yorumum belki katılınmaz; bendeki 32", 40" de HD yayın olmaz ise verilen parayı karşılamayan bir performans olabilir mevcut uydu yayın kalitesinden bahsediyorum. Mesela uç örnek verirsek; Akıllı TV 32" de bile bozuluyor 40" de bilmem ne olur hiçbirşey anlaşılmaz. Ama dediğim gibi HD hele bi de FullHD tadından yenmez.

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler