Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları - Sayfa 4

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
74 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

ÖTV indirimi bitmeden alsam mı furyasına iyice kaptırdım kendimi , İstanbul Bilişim diye bir firma var , piyasadan oldukça uygun fiyata veriyor. Ama sanırım garantiyi kendisi veriyor , markaların garantisi geçerli olmuyor.

Buradan alışveriş yapan oldu mu ?

Plazma Tv PlazmaTv Plasma Televizyon PlasmaTv Ayın Kampanyaları En İyi fiyat En uygun Taksit Fırsat ürünleri

Plazmalarda bi karşılaştırma listesi yapıp aşağıdaki modeli buldum , fiyat performans açısından özelilkleri oldukça iyi görünüyor

LG 50PG6000 PLAZMA TV Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça

İstanbul bilişim ile ilgili net bir görüş yok...Bazı sitelerde ucuz ve malını teslim edebilen bir firma denilirken bazılarında standdaki malı sıfır diye gönderdiği ve teslimatta sıkıntı yaşattığı yönünde eleştiriler var.Yani spekülatif bir firma.. İB nin yanlış bilmiyorsam mecidiyeköyde merkezi var. Gidip oradan açılmamış ambalajında elden alırsan güvenilir olur...Birde cihazı orada kurdurup çalışmasını kontrol ettirmek lazım...Ben kendi televizyonumu Pioneer distribütörü Digicom dan ( Ankara) almıştım...Yetkili servis gelip kurmuştu...Ana firmadan almak daha güvenli....Samsung u anadolu Holding getiriyor...AVM lerde Samsung bayileri var. Fiyatlarının legal piyasanın en uygunu olduğunu garanti etmişlerdi.... LG, Samsung, Philips kendi panellerini üretiyor diye hatırlıyorum..Lg de, Samsung da çok güzel ve uygun fiyatlıdır..Ama ben LCD de Samsung Crystal serisini çok beğenmiştim...
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Babacim sitede fiyatlar gayet hesapli ancak cogu urun stokta olmayabiliyor. 1.5 sene once lcd alirken arada kalmistim, sonunda samsung shoptan aldim. istedigim sehpayi gayet hesapli verdikleri icin aradaki fark kapandi diyebilirim. Hos %10 gibi bir farka girecegim riske degmezdi zaten.

wii kullanicilarina ozel : LCDArm's Safety Shield protects your HDTV from your Wii

puahahahahahahahah..

bide bu isin piri Wii Have A Problem... dur ya..
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

hehe Wii Have a problem çok iyiymiş , adam güzel bir birleşim yapmış , İlk videodaki buluş da tam üşengeç abi işi.

Oturdugun yerden bi yandan biranı iç bi yandan çimleri biç

Dün akşam Media Mart da LG 50PG6000 PLAZMA TV modelini inceledim , ekranı gerçekten göz doyurucu büyüklükte ve 600 Hz olması güzel.
    Ama yine orada da goruntulerde kumlanma oldugunu ve çok net bir goruntu olmadıgını farkedip üzüldüm.
    Bunu oradaki , ciddi görünümlü bir temsilci ile paylaştım ve bu kumlanmanın (goruntuler iç içe giriyor gibi , mesela hareketli logolarda falan pixeller belli oluyor) televizyon la alakalı olmadıgını aynı yayının oradaki yaklaşık 100 televizyona paylaştırıldığı için bunun normal oldugunu soyledi. Hatta kendisi de ufak bir toshiba almış , buradaki görüntüyle televizyonun yüzüne bakmazsın ama evde çok güzel gosteriyor dedi.

Eğer bu gerçekten doğruysa Plazmalara attığım teknolojinin daha tam oturmamış isimli teorimi geriye çekiyorum.

Netlik konusunda çekincelerim vardı , tabi yinede eve getirip görmeden içim rahat etmeyecek :P

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam Media Mart da LG 50PG6000 PLAZMA TV modelini inceledim , ekranı gerçekten göz doyurucu büyüklükte ve 600 Hz olması güzel.
    Ama yine orada da goruntulerde kumlanma oldugunu ve çok net bir goruntu olmadıgını farkedip üzüldüm.
    Bunu oradaki , ciddi görünümlü bir temsilci ile paylaştım ve bu kumlanmanın (goruntuler iç içe giriyor gibi , mesela hareketli logolarda falan pixeller belli oluyor) televizyon la alakalı olmadıgını aynı yayının oradaki yaklaşık 100 televizyona paylaştırıldığı için bunun normal oldugunu soyledi. Hatta kendisi de ufak bir toshiba almış , buradaki görüntüyle televizyonun yüzüne bakmazsın ama evde çok güzel gosteriyor dedi.

Eğer bu gerçekten doğruysa Plazmalara attığım teknolojinin daha tam oturmamış isimli teorimi geriye çekiyorum.

Netlik konusunda çekincelerim vardı , tabi yinede eve getirip görmeden içim rahat etmeyecek :P
    babacım boyut büyüdükçe yayın kalitesi çok fark ettiriyor... amma tv izlerken süper bir görüntü beklememelisin... hele hele kablodan... en güzel görüntü uyduyla elde ediliyor... hd ise tadından yenmez... hdmi ile pc, ev sinema veya yuv ile wii bağladığında daha güzel görüntü alacağına kefilim...

Bende D-Smart var , gelen yayın kalitesi çok kotu olmaz diye dusunuyorum ama yinede görmek isterim.

Musait olursam akşam Istanbul Bilişim e gidip orada ortamda ve imkan varsa sadece ilgilendiğim televizyona yayın verdirerek deneyeceğim

Bu arada bu model HD Ready , yani Full HD değil (ama 600 hz kullanıyor ).

PS3 ümde olmadığına göre idare edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz

Alıntı Emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende D-Smart var , gelen yayın kalitesi çok kotu olmaz diye dusunuyorum ama yinede görmek isterim.

Musait olursam akşam Istanbul Bilişim e gidip orada ortamda ve imkan varsa sadece ilgilendiğim televizyona yayın verdirerek deneyeceğim

Bu arada bu model HD Ready , yani Full HD değil (ama 600 hz kullanıyor ).

PS3 ümde olmadığına göre idare edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz
    abicim önce d-smart kullanıyordum... biliyorsun scarttan bağlanabiliyor standart d-smart receiverı... görüntü kalitesini düzelteceğim diye çok kastım... gittim altın uçlu scart aldım, sonuç pek değişmedi... sonra yuv çıkışlı uydu receivera (next super plus) geçtim... biraz düzeldi sayılır, renkler daha canlı oldu ama yine de istediğim gibi olmadı... sonuç: bu ikisini de digiturk plusla (kimi kanalları hd yayın yapan paket) karşılaştırdığında arada dağlar kadar fark oluşuyor... hdmi çıkışlı receiverlar ucuzlasın biraz, o alternatifi de deneyeceğim...

ps: digiturkten nefret etmeme rağmen standart digiturk ile dsmart arasında görüntü kalitesi farkı olduğunu anladım... digiturk az daha iyi...

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler