Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları - Sayfa 3

Sonuçlar: Siz Hangi Televizyonu alırdınız ?

Katılımcı sayısı
34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LCD TV

14 41.18%
  • LED TV

12 35.29%
  • PLAZMA TV

4 11.76%
  • TÜPLÜ TV

4 11.76%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
74 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları

LCD diyorum 4 tane alacağım bu ay içinde, eğer trafik izin verirse :D ve yeni çıkan sony 200Hz Lcd tvler harika diyorum )

Alıntı metulife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LCD diyorum 4 tane alacağım bu ay içinde, eğer trafik izin verirse :D ve yeni çıkan sony 200Hz Lcd tvler harika diyorum )
    gereksiz pahalı... daha önce x serisinde olduğu gibi...

Bende LED TV leri takip ediyorum. Denildiği gibi iyi bir LCD ile görüntü kalitesi aynı ama inceliği ve kontrastı çok fark gösteriyor. Tepkime sürelerinde daha başarılı.
    LED ler bence piyasaya çok uçuk fiyatlarla da girmedi. Hala 200 Hz ler daha pahalı LED lerden.
    Ha dersiniz bu görüntü farklarını nerede anlarız; ancak PS3 gibi PC gibi bağlantılarda. Zaten uydu yayınlarının durumu belli. HD olsa bile yeterli uydu yayınlarımız -fazla bile-.
    Bana göre LEDlerin avantajları daha yüksek. Diğer markalarda çıkardı mı iyice ucuzlar.
    Ben LED diyorum tecrübeli arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşsın. Tatil dönüşü almayı planlıyorum Samsung un 7000 serisinden bir tane.

ÖTV indirimi ne kadar daha devam edecek , bu indirim bittikten sonra fiyatlarda yine hafif bir yükselme olacaktır :(
    Eğer televizyonlarda geçerliyse tatil dönüşüne bırakmamakta fayda var

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ÖTV indirimi ne kadar daha devam edecek , bu indirim bittikten sonra fiyatlarda yine hafif bir yükselme olacaktır :(
    Eğer televizyonlarda geçerliyse tatil dönüşüne bırakmamakta fayda var
    samsung shopta gördüm geçen... ötv+kdv almıyorlarmış... eğer samsung düşünen varsa kaçırmasın bence... haziranda %8 kdv direk %18 olacak... ötv'yi de hesaba katarsak %15'e yakın bir fiyat artışı kaçınılmaz gibi...

LCD monitörünüzü darbelerden koruyun:

Yıllardır kullandığınız CRT monitörlerin yerine aldığınız yeni LCD monitörün darbelere karşı daha dayanıksız olduğunu bilmenizde fayda var. CRT monitörler oldukça dayanıklı bir cam katmana sahipken, içerisinde sıvı kristal bulunan yeni monitörlerde sadece ince plastik bir kaplama mevcut. Bu nedenle LCD monitörünüzü sert darbelere ve sivri nesnelere karşı korumanız gerekir.

Kaynak : IsBankası Püf Noktası

ben 26 inc LCD monitorumu o sekilde darbeleyerek kirmistim
    sakat tabi dikkat etmek gerek.
    [rise and rise again, until the lambs become lions..]
    http://luniz.net
    http://twitter.com/CanDeger

Kasti olmadığı sürece (oyun oynarken sinirlenip saldırmak gibi) nasıl darbe gelebilirki duvarda duran televizyona. Cep telefonu değilki yanında taşıyasın.Tarlaya bağa pikniğe mi götürecen de darbeye dayanıklı olsun deniyor.Sabit duracak işte ...

Ehue , şirketten videolara giremediğim için sana Wii oynarken televizyonunu kıran arkadaşın videosunu gönderemedim :D

Alıntı Palpatine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehue , şirketten videolara giremediğim için sana Wii oynarken televizyonunu kıran arkadaşın videosunu gönderemedim :D
    wii oynanırken olur öyle şeyler babacım... :P elden fırlayan kumandalar... gaza gelip fırlatılan kumandalar... :P :D :D :D

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler