Bence hata yapmak bu kadar ucuz olmamali , hata yapilmissa müşterinin memnuniyetini tekrar sağlamak için maliyetten kaçılmamalı , ödediği paranin 2 katina kadarlik alışveriş çeki verilse , senede çok para kazanan ve az hata yapan bir firma (yoksa az değil mi?) için fazla mi olur? Bu müşteri hatanin bu şekilde giderildiğini ballandira ballandira herkese anlatmayacak mi? Firmanin müşteri memnuniyeti politikasi ibret-i alem olmuyacak mi?

ve bugün almayı düşünüyormuş. O yüzden size para iadesi yapalım ya da faklı bir mont verelim." Böyle bir şey hayatta görülmüş müdür acaba.. Parasını nakit vererek aldığım ürünü bir gün sonra başkasına veriyorlar ve ben aramasam bana telefon açıp montun kalmadığını söyleme nezaketinde bile bulunmuyorlar. O zaman ben neden her gün spx in sitesinde güzel bir şeyler yakalarım umuduyla boşuna vakit geçiriyorum ki?? Parasını verdiğim montun benim olma garantisi bile yok. Eğer birisi benden önce (ya da sonra!) kapora bırakmışsa, o ürün internet sitesinden kaldırılır, çünkü ürün satın alınmış demektir.
Alıntı