[ETKINLIK] Ankara tayfasi istanbula ne zaman geliyor?

Sonuçlar: hangi tarihler uygun?

Katılımcı sayısı
9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1 - 3 mayis (hazir cuma da tatilken)

5 55.56%
  • 2 - 3 mayis

2 22.22%
  • 16 - 17 mayis

3 33.33%
  • 23 - 24 mayis

6 66.67%
  • 30 - 31 mayis

4 44.44%
  • ancak haziranda

3 33.33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 1/19 12311 ... SonSon
181 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: [ETKINLIK] Ankara tayfasi istanbula ne zaman geliyor?

Talking [ETKINLIK] Ankara tayfasi istanbula ne zaman geliyor?

eveeeettt... biraz erken oldugunu dusunenler olabilir ama organize olup da herkese uygun bir zaman bulana kadar.. ancak..

kim gelir, ne zaman gelir? ne istenir, ne beklenir?

kim kac kisi agirlar, kim kac kisi alabilir arabasina?

yazin sicaklari iyice bastirmadan istanbulun tadi daha guzel cikar, bu firsat kacmaz.. ;D;D istanbula gelmek isteyenler kaleye mum diksin!

Standart Cevap: [ETKINLIK] Ankara tayfasi istanbula ne zaman geliyor?

Oliver'ımla ben geliriz, emin değilim ama büyük ihtimalle arabayla gelirizzz, zamanına gelince birkaç hf sonra olsun ki rahat rahat işten izin alabileyim, Oliver'ın zaten ööle sorunları yok, o boş gezenin boş kalfası ;D ;D ;D :p

Biz de geliriz Metam'la)))Arabayla geliriz,2 kişi de biz alabilirizzzzBen de Işıl'a katılıyorum 1-2 hafta sonra yapalım

Ankara Beyi kupeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bizde geliriz
    İmzaya ad soyad yazıyoz sonra google amcada herşey ifşaa oluyo.
    Natural Born Skier
    Rossignol Zenith Z3
    PMR 3.38
    Trollcüyüm, Trollcüsün, Trollcü...

Ben de ruhumla ve bedenimle gelirim. 2 hafta sonra filan olursa benim için de uygundur. Aslında ben 17-26 nisan tarihlerinde istanbulda olmayı planlıyordum ama Ankara'da işlerim çıktığı için uzun süreli bir istanbul seferi başka bir zamana kaldı.
    Kayak: Rossignol Cobra Vas
    Bağlama: Axium 100
    Ayakkabı: Axium X
    Galip YILMAZ 1979 A Rh+

KAR TANESİ

Ankara Sorumlusu metulife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Talking Cevap: [ETKINLIK] Ankara tayfasi istanbula ne zaman geliyor?

Alıntı Winter Park Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oliver'ımla ben geliriz, emin değilim ama büyük ihtimalle arabayla gelirizzz, zamanına gelince birkaç hf sonra olsun ki rahat rahat işten izin alabileyim, Oliver'ın zaten ööle sorunları yok, o boş gezenin boş kalfası ;D ;D ;D :p
    Çocuuunuz olarak ben de geliyorum o zaman :D

Alıntı Winter Park Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıraktık işi gücü, saldır ankaragücüüü... :P ;D ;D ;D

evet madem öyle listeye başlıyoruz... tarihe daha sonra karar verir istanbula bildiririz... ;D mesela 1-3 mayıs güzel olabilir... tatil nasıl olsa...

Katılabilecekler:

1-) oliver
    2-) winter
    3-) pride
    4-) metalium
    5-) kupeli
    6-) kupelinin biricik eşi
    7-) engineer
    8-) metu

zaten ben istanbula 24unde donuyorum, 26si pazar gunu de Teradata'nin bir "event"i basliyor, gelenleri karsilayacagiz.. 28inde bitiyor.. derken.. zaten 1 mayistan once olamaz...

bizim evde bir tek salon var: orada 1 tane 2 kisilik bir de tek kisilik yatak var. rahatsiz olunmazsa oraya 3 yoksa 2 kisi alabiliriz. bir bekar arkadasimiza da bizim calisma odamizda bir yer yatagi hazirlayabilirim. walla, bizdeki maks kapasite budur.. :( gonul ister ki daha cok kisi alabilelim.. daha ileriki senelere insallah ;D

Alıntı nitebore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten ben istanbula 24unde donuyorum, 26si pazar gunu de Teradata'nin bir "event"i basliyor, gelenleri karsilayacagiz.. 28inde bitiyor.. derken.. zaten 1 mayistan once olamaz...

bizim evde bir tek salon var: orada 1 tane 2 kisilik bir de tek kisilik yatak var. rahatsiz olunmazsa oraya 3 yoksa 2 kisi alabiliriz. bir bekar arkadasimiza da bizim calisma odamizda bir yer yatagi hazirlayabilirim. walla, bizdeki maks kapasite budur.. :( gonul ister ki daha cok kisi alabilelim.. daha ileriki senelere insallah ;D
    canın sağolsun nite... main hall sizin ev zaten... malum boss da çoluk çocuk var... uyku kaçırmayalım... wii turnuvası falan olacakmış duyduğuma göre... :P ;D

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canın sağolsun nite... main hall sizin ev zaten... malum boss da çoluk çocuk var... uyku kaçırmayalım... wii turnuvası falan olacakmış duyduğuma göre... :P ;D
    otel falan da olur yaw hepimizi nasıl ağırlasın kızcağız, sizin ev ne taraftaydı?

Sayfa 1/19 12311 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler