Fahri ve Cennet Pistleri - Uludağ
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Fahri ve Cennet Pistleri - Uludağ

Standart Fahri ve Cennet Pistleri - Uludağ

Fahri Pisti ve Telesiyeji bizim otelin karşısında olduğundan sürekli ordan kaydım. İnanılmaz kalabalıktı. Abartısız 30-45 dakika binebilmek için sıra bekliyorsunuz. Pist konusunda bir eleştirim yok. Çünkü henüz daha işin başındayım ne nedir ne değildir bilemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum bence yeni başlayanla orta seviyeler ve profesyoneller hepsi aynı pistleri kullanmamalı. Daha boarda yeni başlamışım ve yön vermekte bile zorlanıyorum, ani reflekslerim henüz gelişmemiş. Önce beynime ''Ağırlığı sağ topuğa ver, parmağı kaldır'' gibi komut veriyorum sonra uyguluyorum. Tabiki haliyle bu da zaman kaybına neden oluyor ve olay çoktan geçmiş oluyor  ;D Ben bunları düşünürken bir yandan sağımdan solumdan hızla kayakçı bordu geçiyor. Direk önüme kırıyorlar , ben de o panikle olmadık yerlere dalıyorum  ;D
    Bir de Cennet pistinde kaydım. Orada çok eğlendim. 1 kez kayma şansım oldu zira düşe kalka pisti tamamlayana kadar zaten akşam oluyordu  ;D Ama biraz daha ilerlettiğimde mutlaka  o Ağaoğlu ve Cennetkaya pistlerini deneyeceğim. Telesiyejden çıkarken gözüm kaldı kayanlarda  ;D
    Ezgi Algur - 1981 - 0 Rh(+)
    İstanbul - Maltepe
    Board : Rossignol Reserve 148
    Bağlama : Rossignol HC250
    Bot : Vans Mantra Black/Violet

Standart Ynt: Fahri ve Cennet Pistleri - Uludağ

Eklemeyi unuttum. Bayramın 2. gününün sonunda Tofun, Ako, Eser ve yusuf bizim otele geldiler. Selamlaşıp gittiler. Ertesi gün beraber kayacaktık ama özel sebeplerden olmadı. Kusura bakmayın arayamadım. İnşallah başka sefere.
    İstanbul - Maltepe

işallah bide o cenneti bende eserle yuvarlana yuvarlana bıtırmıstık ozellıkle sola dogru kırılan bı vıraj var orda nerdeyse ben ccıtlerden dısarıya dogru pıstı terk edıyodum o derece
    board flow verve 58
    binding flow flite 3
    boots nidecker

pistler konusundaki tespitin çok yerinde bencede bu koonuda bir çözüüm üretilmeli. ben de kaymayı yeni öğrendiğim sıralar çok fena kazalar yaptım ve çokk sayıda kişi kulaklarımı çınlattı(acaba neden) ;D ;D ;D ayrıca teleski ve telesiye girişlerinde ve yanlarında duran sivil vatandaşlarda felakete davetiye çıkarıyor. bu duran kişiler yüzündende çok sayıda kaza oluyor. tepeden hızla inip durmayı başaramayan kişiler sivillerin aralarına dalıyor.(benimde başıma geldi ;bir aile topluluğu durmuş etrafı ve kayanları seyrediyordu son hatırladığım bu ;D gruptaki bir kadına çarptığımda güümm diye bir se çıktı çok korkmuştum bişi oldu diye ama bişiyi yoktu ve kulaklarım çınladı ;D ;D )
    art

tofun o çiti hatırlıyorum ben de ilerden bakarken acaba çarparmıyım diye düşünmüştüm
    İstanbul - Maltepe

Alıntı zio gigi Nickli Üyeden Alıntı
    Fahri Pisti ve Telesiyeji bizim otelin karşısında olduğundan sürekli ordan kaydım. İnanılmaz kalabalıktı. Abartısız 30-45 dakika binebilmek için sıra bekliyorsunuz. Pist konusunda bir eleştirim yok. Çünkü henüz daha işin başındayım ne nedir ne değildir bilemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum bence yeni başlayanla orta seviyeler ve profesyoneller hepsi aynı pistleri kullanmamalı. Daha boarda yeni başlamışım ve yön vermekte bile zorlanıyorum, ani reflekslerim henüz gelişmemiş. Önce beynime ''Ağırlığı sağ topuğa ver, parmağı kaldır'' gibi komut veriyorum sonra uyguluyorum. Tabiki haliyle bu da zaman kaybına neden oluyor ve olay çoktan geçmiş oluyor ;D Ben bunları düşünürken bir yandan sağımdan solumdan hızla kayakçı bordu geçiyor. Direk önüme kırıyorlar , ben de o panikle olmadık yerlere dalıyorum ;D
    Bir de Cennet pistinde kaydım. Orada çok eğlendim. 1 kez kayma şansım oldu zira düşe kalka pisti tamamlayana kadar zaten akşam oluyordu ;D Ama biraz daha ilerlettiğimde mutlaka o Ağaoğlu ve Cennetkaya pistlerini deneyeceğim. Telesiyejden çıkarken gözüm kaldı kayanlarda ;D
    size taviem 1. kısım pislteriyle vakit kaybetmeyin, telesiyej sırası beklemek tam bi vakit kaybı. 2. kısımdaki otellerde kalın ve madende kayın, biraz öğrenincede beden terbiyeden kayın.. 2. kısım açılmasaydı uludağda gerçekten bi daha gitmicektim ama şimdi keyif alıorum artık, erciyesin pistleri gibi olamasada gayet başarılı.