Fahri Pisti ve Telesiyeji bizim otelin karşısında olduğundan sürekli ordan kaydım. İnanılmaz kalabalıktı. Abartısız 30-45 dakika binebilmek için sıra bekliyorsunuz. Pist konusunda bir eleştirim yok. Çünkü henüz daha işin başındayım ne nedir ne değildir bilemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum bence yeni başlayanla orta seviyeler ve profesyoneller hepsi aynı pistleri kullanmamalı. Daha boarda yeni başlamışım ve yön vermekte bile zorlanıyorum, ani reflekslerim henüz gelişmemiş. Önce beynime ''Ağırlığı sağ topuğa ver, parmağı kaldır'' gibi komut veriyorum sonra uyguluyorum. Tabiki haliyle bu da zaman kaybına neden oluyor ve olay çoktan geçmiş oluyor  ;D Ben bunları düşünürken bir yandan sağımdan solumdan hızla kayakçı bordu geçiyor. Direk önüme kırıyorlar , ben de o panikle olmadık yerlere dalıyorum  ;D
Bir de Cennet pistinde kaydım. Orada çok eğlendim. 1 kez kayma şansım oldu zira düşe kalka pisti tamamlayana kadar zaten akşam oluyordu  ;D Ama biraz daha ilerlettiğimde mutlaka  o Ağaoğlu ve Cennetkaya pistlerini deneyeceğim. Telesiyejden çıkarken gözüm kaldı kayanlarda  ;D

Alıntı
ve kulaklarım çınladı ;D ;D )