Herkese selamlar,
Bende 10 senelik bir dorukkaya müşteriyim. sezon boyunca haftasonlarımı günübirlik ya da konaklamalı olarak arkadaşlarım ile beraber bu otelde geçiriyorum. Son zamanlarda bu otel hakkında çıkan pek çok yazıyı da takip ediyorum. Kimin ya da kimlerin bu otel ile bu derece sorunu olduğunu bilmiyorum ancak ben artık bu olayların altında iyi niyetli olmayan bişeyler arıyorum. Bu haftasonu dağdaydık ve arkadaşım kayarken sakatlandı. Kasları ısındırmadan kaymaktan dolayı belinde kas spazmı oldu Yattığı yerden değil kalkmak, kenara bile kaydıramadık. Lift başındaki arkadaşlar acilen kar motou ve sedyeyi Hasip Bey’den istediler ve 5 dakika geçmedi önce jandarma kar motoru ile geldi. Ardından otel görevlilerinin kullandığı kar motoru sedye ve doktor ile geldi. Tüm görevliler son derece dikkatli bir şekilde arkadaşımı sedyeye koyup, otele götürdüler. Bu arada otelde konaklayan ünlü bir ortopedistin olduğunu ve kendisini çağırdıklarını belirttiler. Dorukkaya otelin doktoru Savaş Bey son derece ilgilendi ve gerekli kontrolü yaptı . Diğer doktor ile beraber gerekli ilaçları verdiler ve tam 5 kat doktorlar da dahil olmak üzere görevliler arkadaşımı sedye ile odaya taşıdılar.
Pistlerden sorumlu olan Hasib Bey olayla başından sonuna son derece ilgilendi ve hatta bizzat kendisi Bolu’dan arkadaşım için bellik alıp getirilmesini organize etti. Kat görevlileri sürekli arkadaşımın odasına uğrayıp ihtiyacı var mı diye kontrol etti. Ayrıca normalde tüm hafta konaklayacak şekilde rezervasyon yaptırmamıza rağmen bir gece kalıp geri dönmemiz gerektiğinde otel yönetimi son derece anlayışlı davranıp sadece bir gece ücreti ödememizin yeterli olduğunu belirttiler. Ayrıca arkadaşımın akşama kadar odada yatması için de odayı bizim için akşama kadar tuttular.
Bu vesile ile başta Hasib Bey olmak üzere tüm lift görevlisi arkadaşlara, jandarmaya , ve baştan sona ilgilenen guler yüzlü doktor Savaş Bey’e, kat görevlilerine ve Dorukkaya otel yönetimine teşekkür ederiz.
Bence biraz soğukkanlı olmakta fayda var arkadaşlar. Yargılamadan infaz etmek yapılacak en kolay şeyi. Dünyanın her yerinde her pistinde bu olaylar oluyor. Karşılıklı konuşarak ve birbirimizi anlamaya çalışarak problemlerimizi çözebiliriz. Biz insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu değil mi? Hepinize sağlıklı, bol karlı günler dilerim… :D
While Boarding, sky is the limit ;D

Alıntı