SAKATLANDIM... Bİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM - Sayfa 5
Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: SAKATLANDIM... Bİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

Standart Ynt: SAKATLANDIM... Bİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

Teşekkürler..
    Bu arada bu hafta Grandkartal da İTÜ,Hacettepe gibi çok üni. öğrencisi vardı...Ancak sakatlanan sayısıda çok fazlaydı.
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Ziyaretçi

Alıntı iynem Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler..
    Bu arada bu hafta Grandkartal da İTÜ,Hacettepe gibi çok üni. öğrencisi vardı...Ancak sakatlanan sayısıda çok fazlaydı.
    Evet aslında sakatlananlar diye bir bölüm oluşturmak lazım..mesela bana sezonu kapattın dediler..ama ben nasrettin hoca misali ağaçtan düşenden dinlemek istiyorum durumumu..yani cidden kapattım mı sezonu.. :-[ ööööfff yaaa....

sanada geçmiş olsun.

Alıntı bkaan Nickli Üyeden Alıntı
    Evet aslında sakatlananlar diye bir bölüm oluşturmak lazım..mesela bana sezonu kapattın dediler..ama ben nasrettin hoca misali ağaçtan düşenden dinlemek istiyorum durumumu..yani cidden kapattım mı sezonu.. :-[ ööööfff yaaa....
    Board Burton Custom X
    Bağlama Burton p1
    Botlar Burton imprint 2 Red - Black

Alıntı Raskolnikov Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese acil şifa dilekleri için çok teşekkür ederim.
    mesajlarınızn hepsini okudum.. yeniden çok teşekkür ederim..
    dün akşam girdim ameliyata. Bu sabah fizik tedaviye başladım. Çarpraz bağlarım sağlam olduğu için hareketleri yapmamda sıkıntı yokmuş. Sağ sol minisküs yırtıkmış dikilmiş, minisküs yatağının altındaki çöken kemik kaldırılmış. Yan bağlar kendiliğinden (fizik tedavi ile) düzelirmiş. (bu sıkıntıyı bilenler için anlaşılır şeyler bunlar=)

eklemek istediğim bir şey var.
    kayakçı bana ben pistin en sağındayken çarptığı zaman aşağı yuvarlandım.
    tek diyebildiğim "Dizim Dizim" diye inlemek oldu.
    Arkadaşım board umu çıkardı hemen kollarımı açtı ayağımı yokuş aşağı sarkıttı. (ilk yardım bilmemiz gerekir)
    Biraz inledikten sonra arkamı dönemeden "Neden bu kadar hızlı gidiyodun ?" dedim sakin bi inlemeyle. O da dedi ki "Burda hızlı gitmezsen ilerde düzlük var, duruyosun"
    Ben inlemeye devam ederken duyduklarım "off ya botum kırıldı benim de" oldu.
    arkadaşıma dizimi ileri geri büktürdü ve sürekli (5 - 6 ) kere "bi şeyi yok bi şeyi yok" dedi dedi ve beni orda bırakıp kayarak gitti. Ayağa kalkmamı bile beklemedi. 15-20 dakka sonra kar motoru geldi, taşıdılar beni vs.. gerisini anlattım..

Siz siz olun birisine çarptıysanız ayağa kalkana kadar beklemeden oradan ayrılmayın bana daha önce de çarptılar ben de çarptım tabikii doğaldır bu ama hepsinde kendimde sorumluluk hissettim ve sonrasında takip ettim bi şeyi var mı diye.(Çok şükür arkadaşlarım sağlam)
    Ama keşke bi telefonunu bıraksaydı da nasıl oldum diye bi sorsaydı ya da küçük bi özür dileseydi hatrımı sorup. İnsan bu kadar bencil olmamalı bence.Ben dizim diye inlerken "Bişey yok bişeyi yok" diyen biri kendi aklında neler düşünüyodur benim hakkımda ki benim adıma böyle yorum yapabiliyodur merak ediyorum görsem sormak da istiyorum kendisine.

Yine de canı sağolsun.

2 gün bitti kaldı 58 gün... ayaktayım sonra=))..

Umarım fizik tedavi iyi gelir. Bende belimden sakatım ve fizik tedavi görüyorum Şubatta yine kaymaya devam edicem Ne olursa olsun bırakmak Yok Bu arada sana çarpan arkadaşın tavrı hiç hoş değil en azından çarptın nezaketen yanında kal yada kalkmasına yardım et bari. Çok ayıp ve bencilce bir hareket herkes birilerine çarpıyor fakat etik olan en azından bişeyi olmadığından emin olup ondan sonra çarptığınız kişinin yanından ayrılmak olmalı. Hatta daha sonrasında da en azında durumunu takip etmeli diye düşünüyorum. Tüm sakatlanan arkadaşlarım bir an önce iyileşmenizi dilerim.
    Batista Rules!

Ziyaretçi

Alıntı maycer Nickli Üyeden Alıntı
    sanada geçmiş olsun.
    teşekkürler maycer...tüm sakatlananlara geçmiş olsun..

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.FATİH BAHSETMESE BENDE SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM BENİM HEMEN ÖNÜMDE DÜŞMÜŞTÜ,ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM BURADAN KENDİSİNE VE SAKATLIK GEÇİREN TÜM ARKADAŞLARA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.BUNLARI OKUDUKÇA M.E.B. KAYAK KAMPINDA ÖĞRECİLERİME KAYAK İLE İLGİLİ UYGULADIĞIM KATI KURALLARIMDA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU BİR KEZ DAHA ANLIYORUM..
    ARH+
    19.11.1963 ÇORUM

Ziyaretçi

Alıntı SEYİRCİ Nickli Üyeden Alıntı
    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.FATİH BAHSETMESE BENDE SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM BENİM HEMEN ÖNÜMDE DÜŞMÜŞTÜ,ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM BURADAN KENDİSİNE VE SAKATLIK GEÇİREN TÜM ARKADAŞLARA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.BUNLARI OKUDUKÇA M.E.B. KAYAK KAMPINDA ÖĞRECİLERİME KAYAK İLE İLGİLİ UYGULADIĞIM KATI KURALLARIMDA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU BİR KEZ DAHA ANLIYORUM..
    Mehmet abi ben de sana burdan tekrar teşekkür etmek isterim...Arkadaşlar Mehmet abi bana sakatlandıktan sonra çok yardımcı oldu...Az önce telefonla da görüştük zaten..., gerçekten bu işi disiplinli yapmak lazım, kurallar can sıkıcı olabilir ama çok gerekli abi haklısın...en yakın zamanda dağlarda görüşmek üzere...

Arkadaşlar öncelikle çok çok geçmiş olsun, sakatlananların sayısı hiç de azımsanacak kadar değil.. Madem kar tutkunuyuz ve ne pahasına olursa olsun dağlardan uzak kalamıyoruz piste çıkmadan önce yapacağımız 5 dakikalık ısınma birçok ufak kazayı daha kolay atlatmamıza yardımcı olacaktır bunun yanında kar ın üstünde belli olacak renkler giymek te gerçekten önemli bence. tüm dağ gazilerine geçmiş olsun, bir an önce iyileşip dağlara dönmenizi dilerim

Alıntı SEYİRCİ Nickli Üyeden Alıntı
    bu kuralları bizimle paylaşırmısınız.

tşk.
    Board Burton Custom X
    Bağlama Burton p1
    Botlar Burton imprint 2 Red - Black

Aslında daha önce "pistlerde centilmenlik kuralları" isimli topikte kayak ve board kullanımında dikkat edilmesi gerekenler ve uluslararası kurallara ilişkin bilgiler verilmişti.
    Ancak ne kadar dikkat etsenizde kaza yine de kazadır. Bilinçli yapılan bir hata yoksa kaza ister istemez olabiliyor.
    Birde daha önce bir yerde yazılmıştı. Düşme anında kafanın ve uzuvların korunması için düşüş pozisyonu alınması gerektiği...
    Sanırım bunu yapabilmek için çok düşmek ve antremanlı olmak gerekiyor :-\
    Çünkü benim düşüşüm yaklaşık 10 salise içinde tamamlandı ve herhangibir pozisyon almak için düşünmeye bile vaktim yoktu. Bordun arkası takıldı ve ben pat diye yere yapıştım....
    Dünyada iki farklı insan var, bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler.

Friedrich Nietzsche

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345