Option Motive
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Option Motive

Standart Option Motive

Arkadaşlar, Option markasının Motive 2008 modeli. Bilgisi olan var mı? Option firması olarak bir websitesine erişemedim. Bilindik bir marka mı? İyi kaliteli ürünlere sahip mi? Hiç bilgim yok açıkcası firma hakında da.

Ben kısaca şöle bir bilgi buldum;

2008 Option Motive Snowboard

Jordan Mendenhall designed the 2008 Option Motive snowboard to be a fun freestyle board in an affordable price range. If you want to destroy street rails, park, pipe, and jumps like Jordan Mendenhall does, then the Motive’s flex and shape will help you take your riding to the next level. With graphic art by Seripop and an easy to ride progressive nature, the Motive is a favorite of the Option pro team.

Features:

• Intermediate to Expert Freestyle Shape and Flex
    • Tip to Tail Formula Wood Core
    • Biaxial Fiberglass Laminates
    • Rubber Foil for Dampening
    • 2 Angle Freestyle ABS Sidewall to Support the Edge
    • Oversized Freestyle Steel Edge
    • Sintered 2000 Base
    The Jeremy Jones '09
    Cartel EST '11
    Lashed '10

Be a Good Man*
    tortoR

Standart Cevap: Option Motive

OPTION SNOWBOARDS:
    Kanadanın bir numaralı markası olan Option Snowboards, teknik olarak yüksek kaliteye sahip ve aynı zamanda hafif ve sağlam boardlar üretmesiyle tanınıyor.

Sansalone, Makinen, Bella, Paloma gibi modelleri ile Transworld Snowboard Magazine tarafından çeşitli kriterler göz önünde tutularak yapılan "Good Wood Winner" listesinde yıllardır ilk onda kalmayı bilmiş olan Option , ülkemizde de snowboard severlerin beğenerek kullandığı butik markalar arasında lider durumda.

Option, her türlü kayış stiline özel olarak üretilmiş ve sınıflandırılmış boardları ile dünya pazarında da kabul görmüş bir marka. En iyi beş erkek freestyle boardu arasında seçilen "Mirror" yine aynı yıl aynı seçimde "Goodwood Winner" ödülünü alan bayan boardu "Echo" bu özel boardlar arasında..
    Konu oliver_han tarafından (06-11-2010 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: reklam
    The Jeremy Jones '09
    Cartel EST '11
    Lashed '10

Be a Good Man*
    tortoR

Bilgilendirme için teşekkürler Gökhan.

Bizde bulabildiğimiz bilgileri bu konu üzerinden paylaşacağız

valla üreticinin internet sitesine ulaşmayı başaramadım... bilen, gören, duyan varsa link verirse sevinirim...

Alıntı oliver_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla üreticinin internet sitesine ulaşmayı başaramadım... bilen, gören, duyan varsa link verirse sevinirim...
    Evet kendisine ait bir web sayfası yok resmen. Bende çok bakındım fakat bulamadım, forum içinde bu marka kullanan arkadaşlar mutlaka vardır, aslında onlardan da bilgi almak iyi olabilir. Fakat kimse ses çıkarmıyor (:
    The Jeremy Jones '09
    Cartel EST '11
    Lashed '10

Be a Good Man*
    tortoR

Option markasının Türkiye distribütörü aynı zamanda Libtech ve Gnu Türkiye distribütörü olan, bir kaç senedir Freedom Sports'tan tanıdığımız Emre Başoğlu idi. O zamanlar Boarders Inn adı altında faaliyet gösteriyorlardı. En detaylı bilgiyi kendisinden alabilirisiniz.
    Board --Palmer Andy Finch Pro. 162
    Bindings --Burton Triad
    Boots --Northwave Freedom

Firma fabrikayı kapatmış. Artık board üretmiyorlar. Bu bilgiyi Freedomsports Emre Bey'den aldım.

Yaralı bilgiler, teşekkür ederim arkadaşlar.
    The Jeremy Jones '09
    Cartel EST '11
    Lashed '10

Be a Good Man*
    tortoR

teşekkürler arkadaşlar... snowboard dünyasından bir yıldız daha kaydı... güle güle option...

Bu Konudaki Etiketler