Monte Baia mı? - Dorukkaya mı? - Sayfa 2
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Monte Baia mı? - Dorukkaya mı?

Standart Ynt: Monte Baia mı? - Dorukkaya mı?

doruk.

UYB genel muduru Mehmet Bey den net bilgi alabilirsin. Cep teli 05323712325. Ben de bu hafta sonu persembe-pazar 2. bolge de olacagim. Kartalkaya pahalı ve eski tesisler. Tekrar ediyorum 2 tane avrupa sartlarında olan telesıyej var biri maden digeri agaoglu. Digerleri zaman kaybı. Ruzgar durumu icinde agaoglu tavsiye ederim. Telesiyej kapakları ruzgarı onluyor ve ciddi avantaj saglıyor. Soyle bir bilgi daha veriyim. Maden ve agaoglu 14-16 km/ saat calısırken, Turkiye de geri kalan telesiyejler max 10 km/saat ile teleskiler ise 11-12 km/saat le calısıyor. Yani duzgun calısan maden ve agaoglu liftleri dısındakilerin hepsi yalan. herkese iyi sezonlar
    vapor<br />co2<br />shaun white

Alıntı snowskater Nickli Üyeden Alıntı
    UYB genel muduru Mehmet Bey den net bilgi alabilirsin. Cep teli 05323712325. Ben de bu hafta sonu persembe-pazar 2. bolge de olacagim. Kartalkaya pahalı ve eski tesisler. Tekrar ediyorum 2 tane avrupa sartlarında olan telesıyej var biri maden digeri agaoglu. Digerleri zaman kaybı. Ruzgar durumu icinde agaoglu tavsiye ederim. Telesiyej kapakları ruzgarı onluyor ve ciddi avantaj saglıyor. Soyle bir bilgi daha veriyim. Maden ve agaoglu 14-16 km/ saat calısırken, Turkiye de geri kalan telesiyejler max 10 km/saat ile teleskiler ise 11-12 km/saat le calısıyor. Yani duzgun calısan maden ve agaoglu liftleri dısındakilerin hepsi yalan. herkese iyi sezonlar
    Ve özellikle beden terbiyesinin telesiege'i bugüne kadar bindiklerimin en kötülerinden birisi, hani hızından değilde, oturması rahat değil, inip binmesi rahat değil, ayak koyma yerine boardu koyucam diye bileğim incindi yane o derece
    Batu Ketenci - 08.05.1977 - 0 Rh (+)<br />Bursa<br /><br />Board&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; :&nbsp; Burton Operator 158<br />Bağlama&nbsp; :&nbsp; Burton Mission<br />Bot&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp; :&nbsp; Burton Moto

telesiej avrupa standartında olsa ne yazar pistler bes para etmedikten sonra ? bi telesiejden digerine gidicem diye boardu sırtta tasımakta cabası.. acıkcası dorukkayanın chairlifti kucuk olabilir ama bence cok iyiydi..

kesinlikle uludag ile dorukkaya pistleri karsılastırılması yapılamaz..

otelleri konusunda bisey soyleyemem , ama konu kayak ve pist olunca uludag biraz yavan kalıyor..
    Atomic Discharger 158 Board<br />F2 Baglama<br />DEELUXE Boa lacing system Bot<br /><br />38 düşüşte board ogrenen adam

Dorukkaya...
    Ahmet Özcan<br />Büyükçekmece, İstanbul<br /><br />&quot;One of the great things about books is sometimes there are some fantastic pictures.” (George W. Bush)

Maden telesiyeji Avrupa standardında bir hıza sahip olabilir, 4 kişilik olması da büyük avantaj.
    ama cumartesi ve pazar günkü güneşli ve pistte rüzgarın sıfır olduğu bir günde bile öyle bir üşüdük ki, her çıkışta bir daha çıkmama kararı aldık (tabi dayanamadık, o ayrı)
    şu kadar söyliyim, gözlükle kaskın arasındaki yarım santimlik yerden giren rüzgar burun direğimi titretti
    hangi akla hizmet bu lifti kapalı yapmamışlar, anlamıyorum. İlla ki Türkiyede olduğumuzu hatırlamamız mı gerekiyor her seferinde...

ben olsam dorukkayayı tercih ederdim, hatta ettim de 18 22 ocak ta herkes universiteler haftası için uludagdayken bern artalkayada olucam=)

bunun yanında dorukkayanın odaları bşiraz eskiydi butun odalar yenilenmiş bilginiz olsn

Alıntı bachman Nickli Üyeden Alıntı
    Maden telesiyeji Avrupa standardında bir hıza sahip olabilir, 4 kişilik olması da büyük avantaj.
    ama cumartesi ve pazar günkü güneşli ve pistte rüzgarın sıfır olduğu bir günde bile öyle bir üşüdük ki, her çıkışta bir daha çıkmama kararı aldık (tabi dayanamadık, o ayrı)
    şu kadar söyliyim, gözlükle kaskın arasındaki yarım santimlik yerden giren rüzgar burun direğimi titretti
    hangi akla hizmet bu lifti kapalı yapmamışlar, anlamıyorum. İlla ki Türkiyede olduğumuzu hatırlamamız mı gerekiyor her seferinde...
    Ruzgara karşı Agaoglu nu tavsiye ederim. Kapagı kapadın mı sanki teleferikle cıkıyor gibi oluyorsun. Operatorler bazen anlasılmıyor diye daha yavas calıstırıyorlar. Bu her yer icin gecerli. Benim yanımda her zaman gps olur ve boyle durumlarda mudahale ederim. Yani ruzgarlı havada 12-14 km/saat ve normal havada ise 15-16 km/saat le calısmaları gerekir. Hatta genelde butun operatorler abi normal hızı bu diyip kandırmaya da calısır. Bu tip insanlarla 1-2 kez ugrasınca, adamlar sizi tekrar gorunce hizaya giriyorlar. Ayrıca 2. bolge genel mudur telefonunu verdim. Adam yeni gelmis eksikleri kabul ediyor ve telefonunu da verdim. Herseye acık biri. Her turlu elestirinizi direkt yapabilirsiniz.

Alıntı kennym Nickli Üyeden Alıntı

telesiej avrupa standartında olsa ne yazar pistler bes para etmedikten sonra ? bi telesiejden digerine gidicem diye boardu sırtta tasımakta cabası.. acıkcası dorukkayanın chairlifti kucuk olabilir ama bence cok iyiydi..

kesinlikle uludag ile dorukkaya pistleri karsılastırılması yapılamaz..

otelleri konusunda bisey soyleyemem , ama konu kayak ve pist olunca uludag biraz yavan kalıyor..
    Pist duzensizligi konusunda haklısın. Gecis noktalarında gerekli yuksekligin olmaması snowboard cular icin sinirbozucu bir durum. Her ne kadar bol kardan gecip heryere gitsem de otel pistinden mandıra ya gitmek fizige aykırı

Dorukkaya chairlift konusunda bir yorumum olmayacak. Arada 20 senelik teknoloji farkı var. Birinin hızı digerinin yarısı yani.
    Ilk basta da belirttim. Kartalkaya da eski ama iyi bakılan tesisler var.

Herkesin beklentisi farklıdır ve seviyesi de farklıdır. Kayak yapıyor olsam 2. bolge benim icin hicbirsey ifade etmezdi. Snowboard yapan ve bol kar seven biri ve telesiyejde 15-20 dakika beklemeye tahammul edemeyen biri olarak duzgun isletildigi zaman tek tercihim maden dir.

Merhaba arkadaşlar,

Haftasonu Uludag 2. bolgedeydım. Gercekten hava ve kar cok basarılı idi. Hava güneşli ve açıktı kayarken cok keyif aldık.
    Fakat tek hatamız Kartanesi otelde konaklamaktı. Odalarımızı saat 16.00 da verdiler temizlik yapılmadı bahanesiyle. Fakat yatagın altındaki mandalina kabukları gercekten odanın ne denli temizlendiğinin bir göstergesiydi.
    Yıllardır Uludağ yerine Kartalkya'yı tercih eden biri olarak doğru bir seçim yaptığımı veya bşir daha Kartanesine gitmemem gerektiğini anladım. Yemekler 20 yıllık kayak yaşantımda yemediğim kadar kötüydü. O kadar kötüydü ki, parasını ödemiş olmamıza rağmen bütün grup dışarda yemek zorunda kaldık.

İlgililerde otelin full dolu olduğunu, ve adam yetiştiremediklerini elemanların türlü sebeplerden kaçtığını söylediler. Yaşanan komedi ve servis aksaklıklarını anlatmaya kalksam nerdeyse yazı dizisi olur

O kadar geniş odalar, büyük yepyeni bir tesis, fakat malesef işletme tek kelime ile rezalet.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konudaki Etiketler