evet haklısın eğlence açısınıdan güzel bi aktivite..ama snnde dediğin gibi bnm için %100 kayak önemli olduğu için fest bana göre değil..kısmetse yarın sabah çıkıyoruz ztn yola..5 gece kalıcaz monte baiada..Buminhan Nickli Üyeden Alıntı
evet haklısın eğlence açısınıdan güzel bi aktivite..ama snnde dediğin gibi bnm için %100 kayak önemli olduğu için fest bana göre değil..kısmetse yarın sabah çıkıyoruz ztn yola..5 gece kalıcaz monte baiada..Buminhan Nickli Üyeden Alıntı
Yırtarak geçiyor kalbimizden hayatı da törpüleyen zaman şuramızda bir şey var acıya benzer umuda benzer böyle günlerde her şey hem acıya hem umuda benzer...
simdiden iyi eglenceler ozaman.iyi tatiller.Kariniz bol olsunxaropinho Nickli Üyeden Alıntı
![]()
çok tşk ederim...sizede festte bol eğlencelerBuminhan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yırtarak geçiyor kalbimizden hayatı da törpüleyen zaman şuramızda bir şey var acıya benzer umuda benzer böyle günlerde her şey hem acıya hem umuda benzer...
bu arada monte baia ve 2nci bolge yorumlarini bekliyoruzxaropinho Nickli Üyeden Alıntı
evet bende ilk kez gidecem ztn 2.bölgeye o yüzden bende merak içindeyimBuminhan Nickli Üyeden Alıntı
...otel için hep iyi şeyler okudum..2.bölge içinse kayak için gayet elverişli olduğunu..1. bölgeye göre daha sessiz ve boş olur tahminimce pistler..kar kalınlığıda baya bi yeterli seviyede ztn...gerçek deneyimden sonra yorumlar ve fotolar geldikten sonra artık
![]()
7-8-9-10 Şubat 4 Arkadaş, 4 gün Uludağ 2. Bölgede olacağız. Pistlerde karşılaşabilirsek sevinirim. Yada Monte Baia da olanlarla akşam loby de tavla oynamaktan memnun olurum. Ama festivalde beni göremezsiniz.
( Kartutkusu polarım ve boyun askım var )
0 RH + ( İstanbul )
''Some people bind their snowboards to their feet, while others bind them to their souls.''
9-14 şubat karkay oteldeyim molalar beceren performanslar cennetkaya da olucak![]()
don't let your fears stand in the way of your dreams...
haklısınızı cok kalabalık oluyor ama festival zamanında cennetkaya ve belvü beden falan inanılmaz boş oluyor herkes piyasa için sagda solda 1. bölgede takılırken sen 2. bölgede tadını cıkartıosun![]()
Burton King / Burton Andy Warhol Bindings 09 / Burton Shaun W. Boots
11 inde hava da muhteşemdi Cennetekayada oyle insanı sıkan kalabalık yok gibi geldi bana :D en azından ben rahatsız olmadım çanak kırmaya gitmiştim halbuki onu da yapamadım (Belim ıslandı sadece ) şu an 2 kürek kemiğimin altında hamlamaktan dolayı ağrı çekiyorum ama muhteşem bir gün geçirdim onu kabul ediyorum.
INSURED BY TURKISH ARMY
You Hit me We Hit You