KARTEPE HAFTA İÇİ - Sayfa 15
Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
157 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: KARTEPE HAFTA İÇİ

Standart Ynt: KARTEPE HAFTA İÇİ

Alıntı ferdy's Nickli Üyeden Alıntı
    Çok çok uygun , kapıdan çıktıktan sonra sanki hiç bir ücret ödememişsiniz gibi geliyor , bunu sizde fark edeceğinizden eminim
    :D yorumun için saol Ferdycim. Haftaiçin birgün denk gelebilsek takılırız inşallah
    www.penguentepe.com

Kartepe: (262) 354 34 33 | Kartalkaya-Dörtdivan: (374) 331 2 444

durun yaw ıcımızı karartmayın yarın hava ıyı olcak super kar olcak :( ???
    Bataleon Undisputed & Union Charger

Burton T6 & Burton Co2

valla ;
    17.01.2009 11:09 -
    Bolu Dağı'nda kar yağışı ulaşımı etkiliyor
    Bolu (AA)- D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız sürüyor. Özellikle Karalıkdere ve Seymenler mevkisinde etkili olan yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 15 santimetre ölçüldü. Güzergahta zaman zaman etkili olan sis nedeniyle de görüş mesafesi 15 metreye kadar düşüyor. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Trafik ekipleri, sürücülere kar yağışı ve sis nedeniyle uyarılarda bulunuyor.

;D ;D ;D

Burton T6 & Burton Co2

Kartepe de şu anda kar yağışı var kar temizleme araçları sürekli yolu açık tutmak için çıkıyor.
    --İsmail Savaşçı--
    --Kartepe Kardan Adam Kayak & Snowboard Kiralama--

Alıntı isavasci Nickli Üyeden Alıntı
    Kartepe de şu anda kar yağışı var kar temizleme araçları sürekli yolu açık tutmak için çıkıyor.
    işte bu super bı haber demekkı yarın erkende gıdersek taptaze karlar offf offf :D umarım hava ıı olur yarın..

Burton T6 & Burton Co2

Alıntı fatih Nickli Üyeden Alıntı
    işte bu super bı haber demekkı yarın erkende gıdersek taptaze karlar offf offf :D umarım hava ıı olur yarın..
    şu anda baya sis var gerçi yolda kalabalık ama çıkanlara yazık valla kar yaışı varken hiç kayılmıyor.
    Geçtigimiz perşembe çıktım hava güneşliydi ve çok sakindi acayip zevkli oldu ama kayak pisti buzlanmaya aşlamıştı buda olumsuz bir etki tabiki taze kar yagıyor en geç çarşamba ordayım...
    --İsmail Savaşçı--

hafta sonları zor gelıyor yarın kısmetse ordayız :D

Burton T6 & Burton Co2

ok
    Ziyaretçi

koskoca tur gidiyo kartalkaya gelemiyosun ama kartepe'ye her hafta maşallah , anlayalım durumu :D premission kartepe için fullcontrol galina hehe :D

abı dur yaw bu ıkıncı olacak bu ama vallahı kısmet olmuyor sımdı arkadaslar oluyor bılmeyenler oluyor yuk olmak ıstemıyoruz yoksa bunları ekmeyı basardıgım ılk anda yanınızdayım.bıde kartepeye ısındım psıtlere.istanbulada yakın taa ordan gelmek donuste ınan yol bıtmıyor

Burton T6 & Burton Co2

Arkadaşa Katılıyorum Ben Maşukiyede oturmama ragmen kartepeden inerken yol bitmiyor gibi geliyor topu topu bana 13 km...
    --İsmail Savaşçı--

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon